HCL.HR

Prodajem Xbox 360 Igre - Kao nove

  • 0 Odgovora
  • 601 Hitova
*

hendrix1

  • *
  • 50
  • PSN ID: Roni-HR
Prodajem Xbox 360 Igre - Kao nove
« : 21. Ožujak, 2012., 11:49 »
http://www.njuskalo.hr/xbox/prodajem-original-xbox-360-igre-kao-oglas-4738563

Prodajem 4 Xbox igare koje mogu biti kupljene zasebno ili u paketu. Igre su sve originali,kupljeni u Italiji i jako jako malo korištene.Garancija vrhunske kvalitete i još jako puno sati igranja ako su vam preskupe nove igre iz dućana (realno jesu).

Igre:

- Kinect Adventures - Sjajna obiteljska igra ili Party igra s vašim prijateljima ako posjedujete KINECT Sensor.,nudi puno adventura kojima nećete moći odoljeti a pritom se jako zabaviti :)
CIJENA : 100 KN

- Forza Motorsport 2 - sjajna racing simulacija koja uvijek iznenadi nečim novim;sjajan Carrer Mode kojem pravi ljubitelji racing simulacija ne mogu odoljeti
CIJENA : 60 KN

- Shrek-The Third - Shrek treći nastavak koji je možda napravljen za mlađe uzraste ali i starijima će se sigurno svidjeti ova arkadna avantura Shreka u kojem se igra i s ostalim likovima tog serijala,mnoštvo komičnih situacija i skupljanja žetončića i još puno toga :)
CIJENA: 60 KN

- Pro Evolution Soccer 2009 - 2009. godina je bila sjajna nogometna godina,također PES 2009 je sjajno prebačen stvarni nogomet u virtualni nogomet.U njemu će se naći i UEFA Champions League i Become a Legend Mode koji nisu bili u prijašnjim nastavcima.Sjajna igrivost bilo ida igrali sami ili se natjecali protiv svoga prijatelja.Malo podešavanja u Edit Mode-u i imate igricu praktički kao da je ove godine izašla :)
CIJENA : 50 KN

: igre mogu biti kupljenje zasebno ili u pektu. Cijene uspoređivane sa sadašnjim cijenama istih te prilično smanjene i prilagođene.Jako povoljno i ovo je prilika koju ne treba propustiti.. :)

Ponavljam - vrhunska kvaliteta,kupljeno u Italiji,očuvano i sve u orginalnim kutijama sa uputnim sadržajem

javiti se na mail : [email protected]
tel : 091/523-1324

Nalazi se u - Rijeci
Šaljem i pouzećem
« Zadnja izmjena: 11. Travanj, 2012., 23:07 hendrix1 »
Ferrari''Company that produces dreams''
____________________________________________________________________________________
Hardware: PS4/XBox One Racing Wheels: Thrustmaster T300 GTE/TX 458 Italia
Accessories: Ferrari F1 Wheel Add-On/Ferrari GTE Wheel Add-On/458 Italia Wheel Add-On///TH8a Shifter