HCL.HR

Oznaka: Svemir

Tvorci Star Citizena vjeruju da je to najambicioznija igra ikada

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Star Citizen će ovoga ljeta dobiti još jedno igrivo izdanje, Alpa verziju 3.0, koja će dati nešto konkrentije obrise najambicioznijoj videoigri ikada.

Star Citizen na kraju neće dobiti podršku za DirectX 12

Zoran Žalac 20.03.2017.

Iako je ranije najavljeno da će ambiciozni Star Citizen podržavati DirectX 12 API, razvojni tim Cloud Imperium Games odlučio se za alternativu koja ih manje ograničava.

HCL VideoIstražujemo planet Eos u prvom pogledu na Mass Effect: Andromedu

Igor Belan 19.03.2017.

Mjestimice čudne facijalne animacije su sve o čemu se priča ovih dana, no što Mass Effect: Andromeda zaista donosi i kako se igra? Pričamo o svemu tome u ovom prvom pogledu, u 1080p60 kvaliteti na PC-ju.

Upoznajte se s ekipom koja će vas vrebati u Preyu

Zoran Žalac 17.03.2017.

Da vam prvo upoznavanje s Typhoon vrstom vanzemaljaca ne bi bilo smrtonosno, upoznajte se s četiri najčešće inačice neprijatelja koji vas očekuju u Preyju.

Everything je, bez konkurencije, najčudnija igra u zadnje vrijeme

Zoran Žalac 15.03.2017.

Nadolazeća igra Everything možda bude pun pogodak, a možda ostane potpuno neshvaćena. U bilo kojem slučaju, ima desetominutni trailer od kojega nećete biti mnogo pametniji.

Istražite tri različita planeta Mass Effect Andromede

Juraj Bevandić 09.03.2017.

BioWare nam sve više otkriva svoju Mass Effect: Andromedu, a u novom videu su nam pokazali kakvi nas sve planeti i bića očekuju u stranoj galaksiji.

No Man’s Sky u drugom velikom ažuriranju izgleda bliže onome što je bilo obećano

Zoran Žalac 09.03.2017.

The Path Finder update možda pomogne No Man’s Skyju da nađe put prema iskupljenju uz dodavanje terenskog vozila i podrške za PlayStation 4 Pro.

Nova igra tvorca DayZ-a je mrtva

Zoran Žalac 08.03.2017.

Tvorac DayZ modifikacije nije dovršio svoj projekt kako bi se mogao posvetiti novoj igri, a sada je i ta igra završila u slijepoj ulici.

Istraživanje u Mass Effect: Andromedi bit će pretežno “nomadsko”

Zoran Žalac 03.03.2017.

Stigao je novi video iz serijala koji nam pojašnjava osnove Mass Effect Andromede. Ovoga puta fokus je na istraživanju planeta i druženju s lokalnom florom i faunom.

Aven Colony zove na hrabro koloniziranje svijeta čudne geometrije

Zoran Žalac 02.03.2017.

Nazovite se Kristofor Kolumbo nove ere i bacite se na koloniziranje svijeta u kojemu su planine vrlo savitljive prirode.

Na Marsu ćemo tražiti vodu i u virtualnoj stvarnosti

Zoran Žalac 01.03.2017.

Dok Elon Musk i ostala ekipa planiraju turistički voditi ljude na Mjesec, VR igra Unearthing Mars odvest će nas u istraživanje crvenog planeta iz udobnosti vlastitog doma.

Najavljen Genesis Alpha One, još jedan proceduralno generirani svemir

Zoran Žalac 25.02.2017.

Izdavačka kuća Team17 predstavila je prvi projekt njemačkog tima Radiation Blue. Riječ je o igri Genesis Alpha One koja spaja FPS, RTS i roguelike elemente u jedan paket.

Prey će nam dopustiti da ga igramo u ulozi banane

Zoran Žalac 24.02.2017.

Inovativna mehanika oponašanja predmeta u Preyu imat će neke doista zanimljive rezultate poput kotrljajućeg čajnika i lebdeće banane u svemiru.

Upoznajte likove Mass Effect Andromede, jedan od njih je i bivša kraljica iz Game of Thronesa

Zoran Žalac 23.02.2017.

BioWare je podijelio novi video za Mass Effect Andromedu koji nas upoznaje s likovima i njihovim vještinama u igri, te potvrđuje kako im glasove posuđuje dvoje glumaca iz Game of Thronesa.

Služenje u posadi Star Treka počinje u petom mjesecu

Zoran Žalac 13.02.2017.

Ubisoftov Star Trek: Bridge Crew dobio je svoj datum izlaska za uređaje virtualne stvarnosti. Svi kapetani pozvani su da se jave na palubu krajem petog mjeseca.