HCL.HR

Oznaka: Svemir

Star Citizen se bliži trećoj alpha verziji, možda i bude dovršen dok smo živi

Zoran Žalac prije 2 dana

Pogledajte kako će izgledati slijetanje na Mjesec u alphi Star Citizena verzije 3.0 koja je zakazana za osmi mjesec, osim ako još izlazak ponovno bude pomaknut.

RecenzijaStar Trek: Bridge Crew

Zoran Žalac 06.07.2017.

Star Trek: Bridge Crew je jedinstveno iskustvo na tržištu, no ako očekujete najbolji način za iskusiti svemirsko istraživanje kao kapetan broda – još uvijek nismo tamo.

Igra koja želi nadmašiti No Man’s Sky ne izgleda mnogo bolje od njega

Zoran Žalac 06.07.2017.

Ambiciozni svemerski MMO naslov u kojemu ćemo istraživati galaksiju i graditi nove civilizacije dobio je svoj prikaz gameplayja u pre-alpha verziji.

Neil deGrasse Tyson nam prodaje svoju igru Space Odyssey

Juraj Bevandić 26.05.2017.

Popularni astrofizičar Neil deGrasse Tyson otkrit će nam tajne svemira u Space Odyssey, igri kojoj je posudio svoje znanje i koju će otkriti na ovogodišnjem E3 sajmu.

Najavljen strateški naslov Battlestar Galactica: Deadlock

Zoran Žalac 18.05.2017.

Svemirska franšiza Battlestar Galactica ovoga ljeta dobit će novu stratešku igru za PC i konzole, podnaslovljenu kao u Deadlock.

Prvi trailer za Star Trek: Discovery nagovještava što se dogodilo deset godina prije Kirka i Spocka

Zoran Žalac 18.05.2017.

Konačno je stigao prvi trailer za novu seriju Star Trek univerzuma. Discovery će nam otkriti što se dogodilo prije Enterprisea ove jeseni na Netflixu.

Istražite istraživanje u 4X strategiji Endless Space 2

Zoran Žalac 06.05.2017.

Misteriji udaljenih galaksija i neistraženih kutaka svemira postavljeni su u Endless Space 2 za vašu znatiželju i istraživačke navike.

Tvorci Star Citizena vjeruju da je to najambicioznija igra ikada

Zoran Žalac 16.04.2017.

Star Citizen će ovoga ljeta dobiti još jedno igrivo izdanje, Alpa verziju 3.0, koja će dati nešto konkrentije obrise najambicioznijoj videoigri ikada.

Star Citizen na kraju neće dobiti podršku za DirectX 12

Zoran Žalac 20.03.2017.

Iako je ranije najavljeno da će ambiciozni Star Citizen podržavati DirectX 12 API, razvojni tim Cloud Imperium Games odlučio se za alternativu koja ih manje ograničava.

HCL VideoIstražujemo planet Eos u prvom pogledu na Mass Effect: Andromedu

Igor Belan 19.03.2017.

Mjestimice čudne facijalne animacije su sve o čemu se priča ovih dana, no što Mass Effect: Andromeda zaista donosi i kako se igra? Pričamo o svemu tome u ovom prvom pogledu, u 1080p60 kvaliteti na PC-ju.

Upoznajte se s ekipom koja će vas vrebati u Preyu

Zoran Žalac 17.03.2017.

Da vam prvo upoznavanje s Typhoon vrstom vanzemaljaca ne bi bilo smrtonosno, upoznajte se s četiri najčešće inačice neprijatelja koji vas očekuju u Preyju.

Everything je, bez konkurencije, najčudnija igra u zadnje vrijeme

Zoran Žalac 15.03.2017.

Nadolazeća igra Everything možda bude pun pogodak, a možda ostane potpuno neshvaćena. U bilo kojem slučaju, ima desetominutni trailer od kojega nećete biti mnogo pametniji.

Istražite tri različita planeta Mass Effect Andromede

Juraj Bevandić 09.03.2017.

BioWare nam sve više otkriva svoju Mass Effect: Andromedu, a u novom videu su nam pokazali kakvi nas sve planeti i bića očekuju u stranoj galaksiji.

No Man’s Sky u drugom velikom ažuriranju izgleda bliže onome što je bilo obećano

Zoran Žalac 09.03.2017.

The Path Finder update možda pomogne No Man’s Skyju da nađe put prema iskupljenju uz dodavanje terenskog vozila i podrške za PlayStation 4 Pro.

Nova igra tvorca DayZ-a je mrtva

Zoran Žalac 08.03.2017.

Tvorac DayZ modifikacije nije dovršio svoj projekt kako bi se mogao posvetiti novoj igri, a sada je i ta igra završila u slijepoj ulici.