HCL.HR

Oznaka: Svemir

Najavljen Genesis Alpha One, još jedan proceduralno generirani svemir

Zoran Žalac prije 2 dana

Izdavačka kuća Team17 predstavila je prvi projekt njemačkog tima Radiation Blue. Riječ je o igri Genesis Alpha One koja spaja FPS, RTS i roguelike elemente u jedan paket.

Prey će nam dopustiti da ga igramo u ulozi banane

Zoran Žalac prije 3 dana

Inovativna mehanika oponašanja predmeta u Preyu imat će neke doista zanimljive rezultate poput kotrljajućeg čajnika i lebdeće banane u svemiru.

Upoznajte likove Mass Effect Andromede, jedan od njih je i bivša kraljica iz Game of Thronesa

Zoran Žalac prije 4 dana

BioWare je podijelio novi video za Mass Effect Andromedu koji nas upoznaje s likovima i njihovim vještinama u igri, te potvrđuje kako im glasove posuđuje dvoje glumaca iz Game of Thronesa.

Služenje u posadi Star Treka počinje u petom mjesecu

Zoran Žalac 13.02.2017.

Ubisoftov Star Trek: Bridge Crew dobio je svoj datum izlaska za uređaje virtualne stvarnosti. Svi kapetani pozvani su da se jave na palubu krajem petog mjeseca.

Mass Effect Andromeda prosi vašu predbilježbu prikazom multiplayera

Zoran Žalac 03.02.2017.

Electronic Arts nestrpljivo očekuje vaš novac za nadolazeći Mass Effect Andromeda, toliko da je u preorder videu spreman otkriti kako izgleda multiplayer komponenta igre.

Ništa ne smije preživjeti u novom Prey traileru

Zoran Žalac 26.01.2017.

Bethesdin Prey upravo je dobio datum izlaska. Obećavajuću svemirsku avanturu s ludim mehanikama moći ćemo zaigrati od 05. 05. ove godine.

HCL VideoIgramo Astroneer (EP3): NAPRAVIO SAM SI AUTO

Igor Belan 17.01.2017.

U životu svakog muškarca dođe onaj trenutak gdje jednostavno poželiš vlastitim rukama napraviti auto. Meni se to dogodilo u trećoj epizodi odigravanja Astroneera, a auto sam napravio od čistog aluminija i nekakvog ‘spoja’.

HCL VideoIgramo Astroneer (EP2): IDEMO UNUTRA!

Igor Belan 13.01.2017.

Odlučio sam nastaviti s istraživanjem čudnovatog planeta u Astroneeru da vidim kakve sve tajne igra skriva, a pronašao sam otrovne plinove, čudne špilje i još čudniji sustav izgradnje baze.

HCL VideoIgramo novi Steam hit Astroneer, nije samo Minecraft u svemiru

Igor Belan 20.12.2016.

Nakon razočaranja sa No Man’s Skyom ljudi očajnički žele nešto slično, a taj svrab počešao je djelomice ovih dana i Astroneer. On ne obećava sve što i No Man’s Sky, ali obećava zanimljivu svemirsku avanturu koju sami gradite s planeta do planeta.

RecenzijaRogue One: A Star Wars Story

Zoran Žalac 18.12.2016.

Novi Star Wars film je u kinima, no treba li od njega očekivati isto što i od glavnog serijala ako se on sam želi odmaknuti od njega drugačijim stilom?

Zaigrajte Call of Duty: Infinite Warfare besplatno

Igor Belan 13.12.2016.

Activision vam daruje čak pet dana besplatnog igranja dobrog dijela Infinite Warfarea i to uključuje dio single-player kampanje, multiplayer pa čak i Zombies moda.

Astroneer obećava istraživanje proceduralnog svemira, sakupljanje resursa i slično. Zvuči poznato?

Filip Galeković 10.12.2016.

Iako je No Man’s Sky neispunenim obećanima uspio razjariti gotovo čitavu gaming zajednicu, ovaj podžanr ne pokazuje znakove posustajanja, a Astroneer bi mogao biti igra koja je NMS trebao biti.

No Man’s Sky postavlja temelje za stvari koje tek trebaju doći

Zoran Žalac 25.11.2016.

Najavljeno je prvo proširenje za žestoko kritizirani No Man’s Sky, a njegovi tvorci vide ga kao temelj za buduće nadogradnje igre.

HCL VideoIgramo CoD: Infinite Warfare (EP2): velika borba svemirskim brodovima u svemiru

Igor Belan 08.11.2016.

Svemir. Posljednja granica. Ovo su putovanja igre Call of Duty koja je na kontinuiranoj misiji da odleti što dalje u budućnost, daleko u nebesa, gdje se gužvaju poruke SMS-a. Pogledajte kako izgleda borba u svemiru.

Čovječanstvo traži novi dom u Mass Effect Andromedi

Zoran Žalac 07.11.2016.

Povodom BioWareovog N7 dana stigla su nam dva nova trailera za Mass Effect Andromedu, otkrivši nam kakve nas avanture čekaju u još neistraženoj galaksiji.