HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

  • 18882 Odgovora
  • 1720552 Hitova
*

9mlg9

  • Gost
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17745 : 25. Ožujak, 2016., 11:00 »
Batman Bad Blood. onak, naspram svih ostalih betmen crtića koje sam gledao u posljednjih godinu dana, ovaj je najlošiji. 6/10

*

kinaivan

  • **
  • 250
  • 60% of time, it works every time
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17746 : 27. Ožujak, 2016., 23:19 »
Batman v Superman: Dawn of justice

Nije los film ali me je malko razocarao. Film je jako mracan, jos dosta mracniji od Man of Steela ili The dark knighta. Akcija izgleda super jedino mi malo Wonder Woman u akciji izgleda nekako cudno i fake. Najbolji dio filma je definitivno okrsaj izmedu njih dvojice i ujedno i tocka filma nakon koje film ide silaznom putanjom.

Pejsing filma je isto tako jako cudan pa tako imate sat i pol nekakvog politickog trilera pa onda odjednom sat vremena neprestane akcije. Kraj filma je totalno promasen i glup (nemogu vam reci zasto jer spojleri). Takodjer jedna od najglupljih scena u filmu je jedna koja ocito sluzi samo za postavljanje Lige pravde i uz to je i jako cudna.

7/10
"If you think this has a happy ending, you haven't been paying attention."

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17747 : 28. Ožujak, 2016., 11:11 »
Batman V Superman

Prvo, da odmah kažem da ne volim Supermana i da mi je uvijek bio dosadan. Film mi je malo previše Superman, a premalo Batman, ali osim toga solidno odrađeno. Affleck je ok Batman, izvrstan Wayne (baš mu paše, i izgledom i karakterno je to super odradio). S druge strane, Lex Luthor mi je katastrofalan pick i glumca i lika. Ok, možda nije katastrofalan, ali mi se nije nimalo svidio. No, nakon toliko pljuvanja filma od gotovo svih koje poznajem, film mi je puno bolji od očekivanog. Gal je predivna, Cole će uživati  :mrgreen:
6,5/10

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17748 : 28. Ožujak, 2016., 11:37 »
Film mi je malo previše Superman, a premalo Batman, ali osim toga solidno odrađeno.
Zato što je režiser filma (Snyder) prije ovoga režirao zadnji Superman film, da je Nolan odradio vjerovatno bi bio više Batman.

*

9mlg9

  • Gost
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17749 : 28. Ožujak, 2016., 11:45 »
Ma dobro, vjerojatno je Superman fanovima i previše Batmana u ovome filmu. Snyder je ok odradio posao iako mi je njegova interpretacija Watchmena ipak bolja. Ali još jednom clapclap Afflecku, odličan je bio.

Btw., vi koji ste gledali, kaj kažete na Alfreda? Meni nikako nije sjeo, dok je curi npr. baš super.

*

theth1ef

  • **
  • 219
  • Učiš dok si živ.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17750 : 28. Ožujak, 2016., 15:55 »
House of Cards - sezona 4    9/10
U dva dana sam je progutao i sjela mi je bolje nego prošla sezona, ali ipak mrvicu slabija od prve dvije.
Ima nekakvih velikih događaja koji i na kraju nisu meni ispali tako veliki pa eto bod manje.

Daredevil - sezona 2    10/10
Neflix + Marvel je puno bolji bolji od ABC + Marvel, također i puno mračniji i tu su stvari koje se ne viđaju baš
u Marvelovim filmovi tako da mi se to sviđa. Također pojava Punishera i Elektre i sve te super stvari  :D

Suits - sezona 5     7/10
Imala je potencijala, ali mi ima previše nebuloza i nepotrebnih scena da se produlji sezona i trajanje epizode.
Najmanje mi je sjeo kraj sezone.

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17751 : 28. Ožujak, 2016., 18:00 »
Serije imaju svoju temu u ovom podforumu.  :thumbs:

*

theth1ef

  • **
  • 219
  • Učiš dok si živ.
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17752 : 28. Ožujak, 2016., 18:19 »
Serije imaju svoju temu u ovom podforumu.  :thumbs:


ovdje post-ajte što ste to gledali da vas se dojmilo, film/serija/reklama/...
preporuèite drugima film, popljujte film, što god hoæete :)

A e!  :mrgreen:  :thumbs:

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17753 : 28. Ožujak, 2016., 18:21 »
ohoho!!

kaj ćeš sad, cole?!
ti bi trebao biti moderator ovdje. ;)

*

Cole

  • ******
  • 13453
    • CroSimRacing
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17754 : 29. Ožujak, 2016., 22:07 »
Idem kronološki, ali od zadnje pogledano...

Batman v Superman: Dawn of Justice (2016) ★★★½ 4DX

Meni osobno i nije toliko loš koliko ga je sveukupna kritika popljuvala. Istina, ima tu brdo mana, pogotovo u prvoj polovici filma. Ali da krenem redom. Malo mi je full čudan bio uvod u sam film. Nisam najsretniji sa prvim scenama upoznavanja Batsa. Nije baš dosada, ali cijeli taj vremensko paralelni uvod mi je bio too slow for this kind a movie. Uglavnom da skratim i da ne nabrajam što i kako, jer se trudim spojler free dojam napisat. Prvi dio filma mi je spor, nezanimljiv čak, nepotrebno rastegnut, ali zato druga polovica filma mi je full nadoknadila sve. Affleck savršen u ulozi Šišmiša, baš me impresionirao u off-fight i u fight scenama. Superman, tj. Henry mi je već i u Man of Steelu bio najsavršenija figura supermana ikad.

Kako mi sam o filmu nakon njegove polovice promjenio mišljenje, tako sam isto promjenio mišljenje i o Lexu. Isprva mi je bio jedan od najiritantnijih likova, antagonista ikad. Inače mi kod tog glumca ne smeta ta njegova "eskentrična" gluma, ali ovdje je to bilo full izraženo. Kako se film bližio kraju, nekako mi je počeo rulat. Pojava WW u filmu mi je okej, osim što u niti jednom fucking trenutku njena pojava nema apsolutno nikakvog smisla, tj. nelogična mi je. Okej možda se odgovor totalno krije u stripovima, ali nisam ih čitao. Da rezimiram za kraj. Druga polovica filma akcijom i svime totalno spašava uspavanu dosadu i prvih sat vremena. Tako da sam iz kina izašao dosta zadovoljan. Jedino pljujem im se na mrtvi 4DX govno smećasto uopće nije iskorišteno u ovom filmu. Da je bar to netko bio napisao, da ne pljujem bezveze 142 kn za dvije karte!

Man of Steel (2013) ★★★★½

Baš ga prije tjedan dana išao pogledat kao podsjetnik za BvS i bio mi je bolji nego na prvo gledanje u kinu. A od prije par dana je bio ponovo na TV-u pa sam ga i treći put pogledao kako nisam imao pametnijeg posla za radit u to vrijeme dolje na moru. Jako jako dobar Superman film. Nevjerovatno emotivno iskustvo je Costner prenio u svojim scenama na mene. Malo mi je falilo da bude suza u oku na onoj crossroads sceni. Sve scene sa Kriptona i sami Kripton mi rulaju. Isto tako odlična uloga Crowea. General Zod mi se čini u prvom gledanju bio preloš antagonist. Ali u ova dva gledanja, moram priznat kako je sjajno odglumio i da sam ga čak i zavolio. Film je nabijen super akcijom, odličnom koreografijom borbi, prelijepom slikom, humorom i romansom. Ali više od svega mi je za uho zapela glazba. Apsolutno odlična glazbena podloga.

What Happens in Vegas (2008) ★★½

Uvijek sam mislio, da je vrijeme sekspila za Cameron Diaz odavno svršeno vrijeme, ali sam se itekako prevario. Apsolutno savršen horny DČ time. Klasična komedija za pustit mozak na pašu. Ashton Kutcher apsolutno katastrofalno retardirano glumi sve dok se ne prestane glupirat. Uopće neznam na koju foru mu je gluma iz "Ludih sedamdesetih" prolazila i u ostalim filmovima, jer je to na granici gledljivog. Ima nekih full lajkabilnih scena i nekako je feel good kako se sve bliži kraju, pa uspijeva od govna film se pretvoriti u finu komedijicu.

Tko pjeva zlo ne misli (1970) ★★★★★

Bez ikakvog premca i bez dileme najbolji hrvatski film; Amen! Daleko najdraži feel good film ikad. Nisam ga pogledao preko deset godina, ako ne i više. Pogledao ga u Uskrsnoj večeri na TV-u. Uloga života Franje Majetića. Doslovce nemogu razumjeti na niti jednom nivuou da ovo nekome nevalja ili da ovo nije pogledao, a da ima barem 30 godina. Obavezno štivo svakog zagrepčanca. Postoji jedna anegdota iz privatnog života moje majke, koja je u raspravi doma, nije znala kako se zove glavna glumica u filmu, pa je ju je nazvala nakon što je broj našla u imeniku. Na kraju je Mirjana Bohanec bila toliko zateknuta, jer se taman vratila sa nekakve probe, pa je rekla da ostavi majka broj, da će ju nazvat. Nazvala ju je nakon par sati i rekla da se zvala Ana Šafranek. Sigurno TOP 5 najdražih filmova ikad. Apruvao Čole.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17755 : 03. Travanj, 2016., 20:52 »
Star wars VII - solidan film,preko dva ipo sata traje al fakat je film proletio.Baca mi brdo na staru trilogiju i to je definitivno veliki plus.Al mi nije vise ono kao klincu da se najezim kad cujem onaj zvuk lightsabera il vidim stormtroopera omatorilo se jbg.
Deadpool - nemoguce blesav film,pretjerivanje u svakom smislu i po traileru sam mislio da mi nece lec al fakat sam uzivao,dobra zajebancija,solidna akcija,sve ostalo je sranje al opet film je dobar i definitivno ga vrijedi pogledat.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17756 : 05. Travanj, 2016., 18:02 »
Batman v Superman. Dobar al ne odličan.

Reviewao sam ga i moja je ocjena 3.5 od 5. Dobar, zanimljiv al ima mana.

*

presveti

  • ****
  • 1179
  • sanjam samo pobjede...
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17757 : 18. Travanj, 2016., 09:19 »
MARTIAN

nemam neke zamjerke,,,stvarno OK FILMIĆ, zabavan BLOCKBUSTER,,,OK...al vi kraljevi uživljeni, legendarni filmofili što dajete rendom DEVETKE,,,ja nez  :hihi:

mislim, ko zna koliko je drugih tih masivnih filmova ovdje doživjelo rendom bogovski tretman,,,

zato meni apsolutno nije bitno što mi netko PREPORUČI kao dobar film,,,,gledanje filmova baš ne doprinosi nikakvom raspoznavanju KVALITETE.

Ali tko može pouzdano znati vjeruje li u nešto ili ne vjeruje?...Koliko puta varljiv osjećaj ili grešku razuma smatramo uvjerenjem! Ja najradije u sve sumnjam - ta sklonost uma ne smeta odlučnosti karaktera; naprotiv, što se mene tiče, uvijek odvažnije idem naprijed kad neznam što me očekuje. Jer ništa me gore od smrti ne može snaći - a smrti ne možeš umaknuti!

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17758 : 18. Travanj, 2016., 09:39 »
zato meni apsolutno nije bitno što mi netko PREPORUČI kao dobar film,,,,gledanje filmova baš ne doprinosi nikakvom raspoznavanju KVALITETE.
Stvar je u tome da niko ovdje nije filmski recenzent pa da mu je cilj da "raspoznaje kvalitetu" nego su jednostavno u pitanju ukusi, nekome se film dosta svidi i da mu 9-ku a nekom bude "OK filmić" i da mu 6-icu. Logične stvari valjda  :kava:

On-topic:

Nineteen Eighty-Four (1984)


Jedna od najvjernijih filmskih adaptacija po književnom predlošku, sve je odlično preneseno, počevši od toka radnje, dijaloga, karaktera likova pa do melanholične i beznadežne atmosfere života u totalitarnoj državi. Još vrijedi spomenuti da je ovo posljednji film Richarda Burtona koji je umro iste godine, jedan mi od dražih glumaca. Preporuka ako volite distopijsku tematiku, a ako ste pročitali knjigu onda je ovo obaveza.
9
« Zadnja izmjena: 18. Travanj, 2016., 09:56 Adam Jensen »

*

Seengeer

  • ******
  • 4945
  • ︻デ═一 not srs
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #17759 : 18. Travanj, 2016., 12:12 »
"raspoznavanje kvalitete"

Ja bih volio biti filmski recezent, aj mi pls objasni šta to točno znači pa da mogu pisat rece.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9