Mercator - patlidžan paprika (crvena, špicasta), još sam uzeo neke ljute papričice kao, koje sam pojeo dok sam miješao. :tired: Mislim da mi je kurac ljući od toga.
Poredaš paprike i patlidžane po tepsijama i staviš ih peć po pećnicama koliko god ih imaš, ja imam 3 doma, pečeš pola sata cirka svaku turu, oguliš paprike i očistiš od koštica, patlidžane sam prethodno ogulio i narezao na nekih 8 komadića po patlidžanu...
Izvadiš onu mljevelicu za meso, otac kupio neku električnu za iljadu kuna pa je to brzo bilo gotovo, samo ubacuješ naizmjence papriku i patlidžane unutra i izlazi ti ajvarasta tvar...
Ajvarastu tvar staviš sa strane, u lonac veliki staviš do litru ulja, zgriješ i utrpaš sve ajvarasto unutra, mješa se dva sata
pustio sam si south park sa strane
dodaješ ulje ako se posuši, pred kraj papričice ako imaš ljute (ja nisam imao pa sam stavio čili papriku mljevenu), nakon 2 sata igranja izvadiš na tanjur, ohladiš to na tanjuru vidiš valja li, dodaš sol, papar, čilija i baciš nešto majstorski unutra, nekakav lovorov list il nešto
Stavio sam dve vrećice konzervansa i izmješao još dobro..
staklene teglice zagriješ u pećnici da ne popucaju, i mećeš ajvar u njih, zatvoriš, frižider, gotovo. Mislim da će biti izvrstan, onako vruć je bio odličan, taman je ljutio pred kraj onako
jebem ti boga jedva čekam. a starci dolaze sutra, još skuvam krumpir, nemam para za ćevape jebemu mater
edit: e da nije mi prvi put da sam se bavio ovim ali je prvi put da sam sam sve napravio i jako sam sretan
još da je domaća paprika i patlidžan, ne znam