HCL.HR

Borderlands film dobio datum premijere, stiže i Borderlands serija

Zoran Žalac 22.07.2023.   •   3 komentara   •   Filmovi i serije


Filmsku adaptaciju kaotične pucačine Borderlands gledat ćemo na ljeto 2024. godine. Potvrđeno je također kako će serijal dobiti i svoju interaktivnu seriju.

Nedavno smo pisali kako je filmska adaptacija Borderlandsa navodno u problemima. Sad pak stiže vijest da je film dobio datum svoje premijere – 9. 8. 2024.

S obzirom na činjenicu da još uvijek nemamo nikakve materijale iz samog filma, možete to uzeti kao potvrdu pretpostavke da je negdje “zapelo”. Ako ništa, datum premijere barem sugerira da se od filma nije odustalo.

Zapravo, u budućnosti će Borderlands osim u obliku filma zaživjeti i kroz novu seriju… Otprilike.

Najavljena je tako interaktivna serija Borderlands Echovision Live, koja će se emitirati putem streaminga. Cijeli je projekt sličan već najavljenoj seriji Silent Hill: Ascension. Dakle, gledatelji ovdje ne igraju igru nego gledaju seriju nalik igri, te iz epizode u epizodu glasaju kako će se priča dalje odvijati. Kad epizoda serije izađe postojat će vremenski rok u kojemu možete pogledati epizodu i donijeti odluke u obliku svojevrsnog glasa što bi likovi trebali učiniti. Ono što skupi najviše “glasova” gledatelja postaje kanon priče.

U prijevodu, zamislite si Tales from the Borderlands – samo za svaku odluku u igri kolektivno odlučuju svi gledatelji koji seriju prate dok se epizode emitiraju.

Borderlands Echovision Live pratit će priču o grupi likova koji žele biti Vault Hunteri. Njihov turistički obilazak planeta Pandore ne završi dobro i likovi bivaju prisiljeni da kroz napucavanje izvuku živu glavu iz nepovoljne situacije.

Serija još nema datum izlaska niti ikakve promotivne materijale.

Komentari (3)

  • Monster Tamer

    22.07.2023 - 13:28

    Borderlands mi je najbolji FPS koji sam igrao, biti će zanimljivo vidjeti kako će sve skupa ovo ispasti.

    • Sinek

      @Monster Tamer, 23.07.2023 - 22:02

      so, you want to hear the story, eh?

  • Demon90

    24.07.2023 - 01:27

    Pored trenutnog štrajka pisaca kao i glumaca budemo vidjeli

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?