HCL.HR

Microsoft upozorava na moguću nestašicu Kinecta

Ante Malenica 18.10.2010.   •   1 komentara


Prednarudžbe novog kontrolera za X360 konzolu toliko su brojne da Microsoft strahuje kako se na dan lansiranja neće moći naći primjeraka u slobodnoj prodaji.

Iako službena prodaja novog kontrolera za X360 nije još ni krenula, u Microsoftu upozoravanju na moguću nestašicu uređaja zvanog Kinect kada 4. studenog (10. studenog u Europi) krene u prodaju. Malo tko je očekivao da će se ostvariti očekivanja Microsoftova menadžera Aarona Greenberga, koja su glasila da će se do kraja godine Kinect prodati u 3 milijuna primjeraka. Međutim, u Velikoj Britaniji i u Americi daljnje predbilježbe su stonirane kako bi se osigurala optimalna količina uređaja za standardne kupce.

S druge strane, Playstation Move koji je već na policama dućana i čiju ste recenziju mogli pročitati na vašem HCL portalu, u Americi je ostvario prodaju ispod očekivanja, samo 300 000 prodanih komada, dok je u Europi rezultat mnogo bolji uz preko 1,5 milijuna prodanih primjeraka. Sve u svemu, biti će zanimljivo vidjeti prodajne rezultate oba konkurentska kontrolera na kraju 2010. godine.

Komentari (1)

  • Corbel

    19.10.2010 - 10:42

    Kinect se vise prodao u predbilježbi nego Move u mjesec dana xD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?