HCL.HR

Fifa 17 dijeli besplatne dresove i grbove u počast poginulim nogometašima

Juraj Bevandić 01.12.2016.   •   4 komentara


U sjećanje na 19 igrača brazilskog Chapecoensea koji su poginuli u avionskoj nesreći, EA dijeli dresove i grb ožalošćenog kluba u Ultimate Teamu kojima nije moguće trgovati.

Chapecoense Fifa 17

Možda ste već čuli za nedavnu tragediju koja je pogodila Brazil. Na letu iznad Kolumbije, avion pun timskog osoblja brazilskoga kluba Chapecoense i novinara na putu na utakmicu finala kupa je ostao bez goriva te je uslijed električnog kvara počeo naglo padati. Od 77 putnika preživjelo je samo šestoro koji su prema zadnjim informacijama u kritičnom stanju.

Neki su se igrači Fife 17 upitno naštimanog moralnog kompasa uhvatili kupnje jeftinih grbova i dresova kluba u Ultimate Teamu i prodavanja po bezobrazno visokoj cijeni. EA je možda upravo stoga, ali i kao gestu podrške ožalošćenima svim igračima Ultimate Teama podijelio grbove i dresove kluba kako bi odali počast poginulima.

Chapecoense Fifa 17 1

Dobivene grbove i dresove je nemoguće tržišno unovčiti, a igrači brazilske lige nisu dostupni u Fifa Ultimate Teamu, pa su i oni sami sigurni od oskvrnuća sjećanja. Ako idućih dana susretnete igrače u prepoznatljivim tamno-zelenim bojama Chapecoensea, znajte da se radi o jednostavnoj i efikasnoj gesti kojoj ste se i vi slobodni pridružiti.

Komentari (4)

  • Tony Ghost 1811

    01.12.2016 - 14:54

    Eto ljudske stoke, i na stradalima pokusali zaradit.

  • tkoma

    06.01.2017 - 16:08

    baš lijepo od njih

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?