HCL.HR

Traveller's Tales

Developer

Traveller's Tales Recenzije

RecenzijaLEGO Marvel’s Avengers

Juraj Bevandić 13.02.2016.

Tko je ukrao moje Legiće? Novi Marvelovi heroji u svijetu kockica su poljuljali našu čvrstu vjeru u voljeni serijal, ali vjerujemo da će se već idućom igrom vratiti u velikom stilu.

RecenzijaLego Batman 3: Beyond Gotham

Žarko Ćurić 01.12.2014.

Šarena droga ponovno se vrti na našim konzolama; treći put se družimo s kockastim Batmanom u Lego izdanju. Jesmo zbog pretjerane konzumacije postali imuni na to šarenilo?

RecenzijaLego: The Hobbit

Juraj Bevandić 03.05.2014.

Čak ako ste pročitali knjigu i pogledali filmove te vam je hobita više stvarno puna kapa, Lego: The Hobbit i dalje vrijedi zaigrati.

Traveller's Tales Vijesti

LEGO Worlds dobiva sandbox mode u pravom duhu legića

Juraj Bevandić 25.05.2017.

LEGO Worlds kroz prvi update dobiva Sandbox mode koji će ispuniti naše ultimativne LEGO fantazije i izgleda kao nešto što je trebala biti osnova cijele igre.

Predviđa se da će Nintendo iduće godine izbaciti Switch Mini

Juraj Bevandić 15.04.2017.

Iako je Nintendo Switch sam po sebi prilično malena konzola, tržišni analitičari predviđaju da će napraviti Switch Mini namijenjen samo za djecu.

Simpatični Lego City Undercover nas podsjeća zašto se želimo vratiti u taj GTA s legićima

Petra Rukav 13.01.2017.

Proljetno iznenađenje za sve ljubitelje legića stiže u paketu Lego City Undercover, a svoj povratak obilježit će kao napokon multiplatformski naslov.

Najavljen LEGO Star Wars: The Force Awakens

Zoran Žalac 02.02.2016.

Nova Star Wars igra u LEGO izdanju izgleda odlično, a radnjom će spojiti šesti i sedmi film uz poznatu dozu LEGO humora.

Stigli su LEGO Marvel’s Avengers, pogledajte launch trailer

Duje Kozomara 27.01.2016.

Najnovija igra u popularnom univerzumu LEGO kockica je izašla, a ovaj put zabavljat ćemo se s neiscrpnom paletom likova iz Marvelovih Avengersa.

Traveller's Tales Specijali

Nema rezultata

Traveller's Tales Igre

LEGO City Undercover

Zoran Žalac 29.03.2017.

Prvi pokušaj odvođenja LEGO igara u otvoreni svijet rezultirao je GTA Legogradom koji je godinama bio ekskluzivan za Wii U, ali je kasnije posao dostupan i za sve ostale platforme.

LEGO Worlds

Zoran Žalac 09.01.2017.

LEGO pokušava oteti kreativne navike mladeži zavedene Minecraftom uz vlastiti sanbox svijet u kojemu gradite što god vam mašta dopusti.

Lego Star Wars: The Force Awakens

Zoran Žalac 05.05.2016.

Lego ponovno obrađuje popularni Star Wars na simpatičan i humorističan način uz pozadinske priče koje su ekskluzivne za samu igru. Glumci iz filma također posuđuju glasove likovima u igri.