HCL.HR

Odluka je pala – novi Call of Duty dolazi na Game Pass odmah po izlasku

Zoran Žalac prije 52 minute

Iako su u Microsoftu neko vrijeme debatirali hoće li staviti sljedeći Call of Duty na pretplatničku uslugu Game Pass odmah po izlasku, u konačnici su se odlučili da hoće.

HCL VideoProbao sam Ghost of Tsushima za PC, dignuo sve detalje na max i bilo je prekrasno

Igor Belan prije 2 sata

Ghost of Tsushima bio je prekrasan čim je izašao prije četiri godine, postao je još ljepši kada su ga malo nadogradili za PS5, ali tek izlaskom PC verzije sve su grafičke kočnice otpuštene. Kliknite play, napasite oči i poslušajte pozorno – jer postoji tu i par problema.

Navodno stiže Total War: Star Wars, milom ili Silom

Zoran Žalac prije 3 sata

Ako je vjerovati friškoj glasini, studio zaslužan za Total War serijal navodno se uhvatio rada na Star Wars franšizi kao jednog od triju projekata koje imaju u pripremi.

Kruže slike nove igre iz Valvea koja zvuči kao još jedan Overwatch

Zoran Žalac prije 3 sata

Nova igra Valvea navodno se zove Deadlock i bit će kompetitivna pucačina iz trećeg lica s elementima tower defense naslova.

Polovica igrača na PlayStationu još uvijek se drži starog PlayStationa 4

Zoran Žalac prije 3 sata

Prema statistici aktivnosti na PlayStation Networku, PlayStation 5 nakon tri godine još uvijek nije uspio nadmašiti svog prethodnika kojega se još uvijek drži polovica igrača.

GTA 5 postao druga igra u povijesti koja se prodala u više od 200 milijuna primjeraka

Zoran Žalac prije 4 sata

Grand Theft Auto 5 prodan je u “približno” 200 milijuna primjeraka te se približava polovici prodaje čitavog GTA serijala.

Minecraft – 15 mu je godina (tek)

Zoran Žalac prije 7 sati

Na današnji dan, prije točno 15 godina, izašla je prva verzija igre zvane Minecraft, koja je nakon toga postala najprodavanija igra u povijesti.

Besplatno se dijeli strateška igra Endless Legend

Zoran Žalac prije 8 sati

Na Steamu se do idućeg četvrtka potpuno besplatno može nabaviti strateška fantasy igra Endless Legend iz 2014. godine.

Boksačka igra Undisputed stiže na konzole i PC u punom izdanju ove godine

Zoran Žalac prije 8 sati

Boksačka igra Undisputed nakon nepune dvije godine spremna je za pravi ulazak u ring te će se ove jeseni pojaviti u 1.0 verziji na PC platformi i aktualnim konzolama.

Za tri tjedna bit će otkriven nastavak jedne slavne franšize – BioShock ili Mafia?

Zoran Žalac prije 8 sati

Izdavačka kuća Take-Two Interactive potvrdila je kako će sljedećeg mjeseca javno predstaviti novu igru iz nekog voljenog serijala, a kandidata su dva.

GTA 6 potvrdio izlazak krajem 2025. godine

Zoran Žalac prije 19 sati

Izdavačka kuća Take-Two Interactive potvrdila je kako računa na lansiranje igre Grand Theft Auto 6 u jesen 2025. godine.

RecenzijaMen of War 2

Boris Koroušić prije 23 sata

Ove godine dočekali smo nastavak WW2 strategije Men of War iz 2009., naslov u kojem vašim vojnicima možete zapovjediti i da se late oružja. Riječ je o strategiji koja dakle voli detalje i pedantan pristup, a više o njoj pročitajte u našoj recenziji.

HCL VideoIgramo Denizen (EP2): Dobio sam ludi posao u diskoteci

Igor Belan prije 23 sata

Igra koja se samo može opisati kao simulator života na rubu zakona nastavlja me iznenađivati. Ovaj put u Denizenu pokušavam naći normalni posao, ali na kraju završim u totalno nenormalnim situacijama.

Xbox je dobio još jedan studio, Activision u Poljskoj osnovao ekipu od bivših developera Witchera

Zoran Žalac prije 23 sata

Elsewhere Entertainment novi je studio kojega je u Poljskoj osnovala izdavačka kuća Activision. I začudo, neće rediti na Call of Duty serijalu.

RecenzijaPhantom Fury

Stjepan Fikter prije 24 sata

Od najavnog trailera i popratnih detalja, Phantom Fury izgledao je kao nastavak koji bi mogao iskupiti sudbinu Duke Nukem Forevera. No, na kraju završili su praktički u istom košu.

Besplatno se dijeli Dragon Age Inquisition, hit igra iz 2014.

Zoran Žalac prije 1 dan

Epic Games Store do idućeg četvrtka PC igračima poklanja nekadašnji RPG hit Dragon Age Inquisition u njegovom Game of the Year izdanju sa svim proširenjima.

Injustice 2 – ono kad si Batman sašije odijelo

Zoran Žalac prije 1 dan

Na današnji dan prije sedam godina tukli su se Batman, Superman i ostatak DC ekipe u nastavku uspješne tabačine Injustice.

Ni Assassin’s Creed Shadows neće doći kao cijela igra na Blu-ray disku

Zoran Žalac prije 1 dan

Iz Ubisofta nastavljaju s kontroverznom praksom lansiranja nepotpunih igara u fizičkom izdanju. Ni Assassin’s Creed Shadows neće biti igriv bez preuzimanja jednog dijela instalacije s interneta.

Epic Games navodno priprema veliki giveaway igara u iduća tri tjedna

Zoran Žalac prije 1 dan

Nisu nikakvi blagdani, ali Epic Games Store navodno će počastiti svoje korisnike brojnim visokobudžetnim igrama koje će se moći nabaviti potpuno besplatno.

F1 Manager 2024 dobio datum izlaska i značajno nižu cijenu od prijašnjih igara

Zoran Žalac prije 1 dan

Želite li upravljati vlastitim timom u najbržem cirkusu na svijetu, moći ćete to učiniti u F1 Manager 2024 u drugoj polovici sedmog mjeseca.

Ubisoft će podijeliti svoje poslovanje na dva dijela, po uzoru na PlayStation

Zoran Žalac prije 1 dan

Iz Ubisofta su otkrili kako će ubuduće podijeliti svoje poslovanje na dva stupa te će se fokusirati na avanture otvorenog tipa te na live service naslove.

Pogledajte genijalnu “reklamu” za indie biser Animal Well

Zoran Žalac prije 1 dan

Neobična “marketinška kampanja” za indie igru Animal Well ponovno je u fokusu zbog usporedbe koliko ju se brže može preuzeti i zaigrati naspram drugih igara.

Suosnivač Rockstara radi na novoj igri akcijskog tipa

Zoran Žalac prije 1 dan

Studio Absurd Ventures, kojega je osnovao veteran i suosnivač Rockstar Gamesa, ipak će se baviti razvojem igara, a prva će im biti akcijski naslov iz trećeg lica.

Otkazan je besplatni The Division Heartland

Zoran Žalac prije 2 dana

Od Ubisoftovog ulaska u free-to-play vode sa serijalom The Division na kraju neće biti ništa. Stigla je vijest o tome da je otkazan razvoj igre The Division Heartland.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?