HCL.HR

Najavljen je Returnal: Fallen Asteria i nije ono što mislite da je

Zoran Žalac 30.04.2024.   •   6 komentara


Povodom treće obljetnice od izlaska igre Returnal, studio Housemarque uzbuđeno je najavio dolazak stripa zvanog Returnal: Fallen Asteria.

UPDATE: 

Tresla se brda, rodilo se niš’. Povodom trećeg rođendana igre Returnal najavljeno je kako će ista dobiti strip zvan Returnal: Fallen Asteria. Strip će ispričati priču na svojih 88 stranica te će u prodaju krenuti od 22. 10. ove godine.

Dio stripa također možete pogledati u animiranom obliku kroz video u nastavku.

IZVORNA VIJEST (29. 4. 2024.):

PlayStationov studio Housemarque kriptično je objavio gornju sliku, sugerirajući kako će sutra imati nekakve vijesti. Kreatori dobro prihvaćene pucačine Returnal možda se pripremaju za najavu svoje sljedeće igre, a veliko je pitanje kakva će to igra biti.

Na gornjoj slici u komadićima polomljenog stakla vidimo oči koje djeluju kao da pripadaju ženskom liku. I moglo bi se pretpostaviti da su to oči Selene Vassos, protagonistice Returnala. Međutim, studio Housemarque još je 2022. potvrdio kako rade na potpuno originalnoj stvari koja nema veze sa Returnalom.

Sutra ćemo doznati slijedi li nam najava skroz nove igre ili možda čak nekog manjeg dodatka za Returnal. Zadnje ažuriranje za tu pucačinu vidjeli smo krajem 2021., a sama igra bila je aktualna početkom 2023. godine kada je došla na PC platformu.

Označeno sa:

Komentari (6)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?