HCL.HR

šteka komp !!

  • 6 Odgovora
  • 1020 Hitova
šteka komp !!
« : 18. Siječanj, 2007., 23:15 »
Evo ovako pocinje moj problem : Intel 2.4 (478) i maticna Matsonic ( oznaku neznam napamet al ako ce trebat budem pogledo ) 512 DDR, e sad problem je sljedeci , u task manageru proc je uvijek 100% radi , tu i tamo padne na 70-80 % , komp steka u tri pm. , stavljeni su novi windowsi, opet isto , jedino kaj mi nije jasno je to sto u biosu procesor LOCK , probo sam sve zivo i mrtvo al ne mogu ga otkljucat , e da i u Systemu pise INTEL PENTIUM 4 2.4 1.2MHz ?!?!?!

pomagajte ljudi vec sam lud od toga
Nije turbo majkemi !

*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 38624
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Re: šteka komp !!
« Odgovori #1 : 18. Siječanj, 2007., 23:28 »
Imaš vjerovatno nekakvog trojanca, spywarea i sl...

Uglavnom skini Spybot Search and destroy - http://www.spybot.info/en/mirrors/index.html

skini posljednji update za njega i skeniraj komp.

Isto tako skini i neki antivirusni program ako ga već nemaš i s time isto skeniraj.

Ako ti antivirusni i spybot ne izbrišu to što ti radi problem, probaj otić u task manager i potraži pod Processes  program koji ti zauzima 100% procesor ( tj. od 90 - 100 % ) pa ga ugasi...

EDIT: Ovo što ti piše u BIOSU lock za procesor, to je normalno. Svi intelovi procesor i te generacija imaju lockan množitelj. To nek te ne zamara
« Zadnja izmjena: 18. Siječanj, 2007., 23:31 Ementaler »

Re: šteka komp !!
« Odgovori #2 : 19. Siječanj, 2007., 00:33 »
samo da napomenem da su ponvno stavljeni windowsi , stavljen je i  nod , opet se ponavlja sve , ulazak u win traje oko 3-4 min. ...... stvarno neznam sta da radim dalje , gledo sam u task manageru procese i sve je u granicama normale , explorer vuce 20 % pa se spusti na 10% , pa onda ode na 90 % sve zavisi sta radim  , al npr. desni klik REFRESH treba mu oko 10-15 sec .....   :kingmortal:

svaka pomoc je dobro dosla
Nije turbo majkemi !

Re: šteka komp !!
« Odgovori #3 : 20. Siječanj, 2007., 00:52 »
zar nitko ?!?!  :kingmortal:
Nije turbo majkemi !

*

dibek

  • ******
  • 5771
  • You put the stone in the case?
Re: šteka komp !!
« Odgovori #4 : 20. Siječanj, 2007., 12:39 »
Uradio si format ili reinstall?

Meni je tak bilo prije nego sto je krepao disk :wildboy:

Re: šteka komp !!
« Odgovori #5 : 20. Siječanj, 2007., 20:17 »
Uradio si format ili reinstall?

Meni je tak bilo prije nego sto je krepao disk :wildboy:

formatiro C , to je i jedina particia
Nije turbo majkemi !