HCL.HR

Kako skinuti Pokemon GO - Srbija, BiH, Hrvatska...

  • 0 Odgovora
  • 14511 Hitova
*

Ementaler

  • Administrator
  • *********
  • 39422
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Kako skinuti Pokemon GO - Srbija, BiH, Hrvatska...
« : 24. Srpanj, 2016., 14:56 »
Pokemon GO službeno je dostupan u Hrvatskoj od 16.07.2016. pa ga svi iz Hrvatske mogu skinuti na svoje iOS i Android uređaje na oubičajeni način, kroz Trgovinu Play za Android i App Store za iOS. Samo ga potražite u svojim trgovinama aplikacija i skinite kao bilo koju drugu igru, odnosno aplikaciju.

No što je sa Srbijom, BiH i drugim okolnim zemljama iz kojih imamo redovite posjetitelje? Tamo Pokemon GO nažalost još uvijek nije službeno dostupan pa ćete ako ste iz tih zemalja morati ići oklonim putem. Bez brige, ako skinete igru na način na koji ćemo ovdje opisati nećete izgubiti svoj napredak u igri kada ona službeno izađe u vašoj zemlji.

KAKO SKINUTI POKEMON GO ZA ANDROID?

1. Skinite .apk file ovdje
2. Omogućite instaliravanje aplikacija iz nepouzdanih izvora na svom mobitelu/tabletu (postavka se najčešće nalazi u Settings/Security)
3. Pokrenite skinuti .apk file iz Downloadsa i tako instalirajte igru
4. Pokrenite igru i povežite sa Google računom ili stvorite Pokemon Trainer Club račun
5. Trk u šumu lovit Pokemone

KAKO SKINUTI POKEMON GO ZA IPHONE (iOS)

Proces skidanja igre za iPhone ili iPad (odnosno iOS) je malo drugačiji od onoga za Android. Prije svega, morat ćete prevariti svoj iUređaj da misli da ste u nekoj od zemalja gdje je igra službeno dostupna u iOS App Storeu. Da biste to učinili, pratite ove upute:

1. Odjavite se sa svog Apple ID-ja (Log Out) - odite na Settings, tapnite na Apple ID i izaberite "sign out".
2. Vratite se u Settings i izaberite "General > Language & Region". Tamo postavite svoju regiju u neku od zemalja u kojima je Pokemon GO dostupan, poput US, New Zealand ili Australia.
3. Otvorite App Store i potražite Pokemon GO, trebao bi se pojaviti na listi dostupnih aplikacija. Ako se ne pojavi tamo, izaberite bilo koju besplatnu aplikaciju i pokušajte je skinuti - to će otvoriti 'Create new Apple ID' proces.
4. Prođite kroz cijeli proces stvaranja novog Apple ID-ja i izaberite 'None' u Billing meniju. Važno je da u tom procesu dodate neku nasumičnu adresu iz zemlje u kojoj je Pokemon GO već dostupan (US, New Zealand ili Australia, primjerice). Samo na Google potražite neku takvu adresu.
5. Kada završite s time, trebali biste biti u mogućnosti skinuti Pokemon GO iz App Storea kao bilo koju drugu aplikaciju.
6. Kada Pokemon GO izađe u vašoj zemlji službeno, samo se odjavite s tog novostvorenog Apple ID-ja i prijavite se ponovno na svoj stari Apple ID. Budući da igra sprema vaš napredak u cloud, moći ćete nastaviti sa skupljanjem Pokemona točno tamo gdje ste stali.