HCL.HR

AMD mi je u***o komp

  • 4 Odgovora
  • 11378 Hitova
AMD mi je u***o komp
« : 24. Kolovoz, 2017., 22:14 »
Dakle doslo mi je da zaplacem jer se nemam kome obratiti! Smrdo sam si izgleda apsolutno komp jer tvar je u tome sto su mi igre stekale, a kompjuter sam kupio prije 2 godine, mislio sam da je stvar sto nije sve updateano na zadnju verziju, skuzio sam da je amd drive na staroj verziji, pa sam ga stavio na noviju, kad se zavrsio update ponudio mi je da instaliram neki ReLive reko sto da ne, mada nisam imo pojma sto je to, i na pol puta pokaze neku gresku i ponudi restart i close button, ja stisnem restart jer sam mislio da ce restartovat instalaciju, no on meni restarta komp! Kad sam ga upalio nazad jad tuga i nevolja!! Nemam internet konekcije, ne prepoznaje nijednu, nema zvuka, sto da radim, bojim se da sam si s***o cijeli komp, i brinem se hocu li ga vise ikad ispravno pokrenuti, ovo je nevjerojatno, instaliras nesto sto mislis da je dobro, na kraju se ispostavi da ti unisti kompjuter, strasno, molim vas, pomozite mi, imam fajlova sa posla, to mi je jedini kompjuter, jedino sto imam jos je mob i tablet s kojega sad pisem, ali sav moj posao se svodi na taj kompjuter i internet, molim vas ako je neko stvarno iskusan da mi pomogne sto prije korak po korak sto da ucinim???   :wildboy: :wildboy:
Sentiel

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: AMD mi je u***o komp
« Odgovori #1 : 25. Kolovoz, 2017., 06:07 »
Pišeš kao da je kraj svijeta, a to se riješi sve vrlo brzo. I molim te, udari koji puta enter kada pišeš jer je ovo naporno za čitat na ovaj način.


I nisi apsolutno ništa bitnog naveo.
Koji Windows točno, koja grafa, kakve su komponente? Koja je matična ploča u pitanju?
Jer lako skineš drivere sa stranice proizvođača matične ploče i riješio si apsolutno sve probleme...

Odg: AMD mi je u***o komp
« Odgovori #2 : 25. Kolovoz, 2017., 09:04 »
Kako da skinem kad nemam internet? Mislim da sam poremetio drivere, odnosno da sam tim sto sam updateao jedan, ovi svi ostali postali nekompatibilni!
Sentiel

*

hrv4tin4

  • Gost
Odg: AMD mi je u***o komp
« Odgovori #3 : 25. Kolovoz, 2017., 09:42 »
Skineš na mob i spojiš se s USBom i prebaciš drivere...
Ili odeš kod frenda skineš i staviš na USB.


Ili pitaš frenda da ti skine program driverpack za offline upotrebu (cca 12-15GB) i on ti nađe i sam instalira sve drivere.

*

goodgamer

  • n00b
  • 1
Odg: AMD mi je u***o komp
« Odgovori #4 : 21. Listopad, 2017., 19:55 »
Nezz imas li jos problem sa tim,ali et ako ga nisi rijesio pomocu ti. Takodjer sam korisnik AMD-a i to one starije generacije graficke r7 250 2gb i x4 860k procesora i jedina zamjerka mi je brzo grijanje toga svega,ali boze moj trenutno smo u dobu gdje ni vodeno hladjenje nije tolko skupo,a u doba kad je tek izaslo cijene su bile u nebesima. U principu taj RELIVE ti je nesto kao na NVIDIA SHADOWPLAY kako vec,a ajmo ga nazvat addonom na kompletni sustav amd drivera. On ti iskljucivo sluzi za snimanje,strimanje i znas te stvari,te je imo nekih gresaka pri tom updateu,ali ja sam napravio onda backup sistema i ceko sljedeci update i evo sad sve radi kako treba. Tako da skini sad zadnji update ovaj provjereni,nikako one beta verzije,jer ce ti se desit isto i uzivaj. Ukoliko ti opet krepa jednostavno  :chair: sto jace mozes. :D

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9