HCL.HR

Oznaka: WW2 igre

Besplatno uletite u okruženje Drugog svjetskog rata uz Day of Infamy

Petra Rukav prije 1 tjedan

Tvorac Insurgencyja poziva vas da provedete besplatan vikend uz Day of Infamy, PC ekskluzivu koja se vraća u razdoblje Drugog svjetskog rata. Ne napuštajte svoje suborce.

RAID: World War II predstavio svoj gameplay uz dozu Monty Python humora

Zoran Žalac 14.09.2017.

U novom traileru za domaću igru RAID: World War 2 Hitler prima prijeteće pismo u kojemu mu lopovi prijete da će pokrasti čitav Treći Reich.

HCL VideoPogledajte kako se igramo 2. svjetskog rata u beti novog Call of Dutyja

Igor Belan 26.08.2017.

Call of Duty WW2 beta je stigla na PS4! Bacite s nama prvi pogled na multiplayer dio igre dok igramo potpuno novi War mode i pokušavamo prebaciti tenk preko mosta… koji smo sami izgradili. Čekićem!

Evo čime ćemo se zagrijavati u Call of Duty WW2 Headquartersu

Zoran Žalac 23.08.2017.

Activision je lansirao trailer kojim nam pokazuje kakve nas sve aktivnosti čekaju u novom Headquarters lobbyju prije odlaska u mrežne obračune.

Call of Duty: WWII izgleda krvavo i eksplozivno u najavi beta testa

Zoran Žalac 14.08.2017.

Još jedan trailer koji prikazuje multiplayer akciju u CoD: WW2 potvrđuje ono što smo slutili – CoD se vraća ratovanju starog kova i ta nas promjena definitivno uzbuđuje.

Call of Duty: WWII smjestit će nas i u nacističku odoru

Zoran Žalac 10.08.2017.

Doznali smo kakve nas misije čekaju u nadolazećem Call of Dutyju, a za oko nam je zapela jedna u kojoj ćemo igrati kao Nacist.

Domaća igra o pljačkanju u 2. svjetskom ratu dobila je datum izlaska

Zoran Žalac 10.08.2017.

RAID: World War II, igra hrvatskog tima Lion Game Lion, pokušat će osvojiti tržište prije nego se na njemu nađe novi nastavak Call of Dutyja.

Call of Duty: WW2 Valor Edition donosi brončani kipić za vašu gaming vitrinu

Zoran Žalac 05.08.2017.

Otkriven je sadržaj kolekcionarskog izdanja nove Call of Duty igre uz koje ćete dobiti brončanu statuu s vojnicima u napadu na obalu Normandije.

Ako sudjelujete u CoD: WW2 beti, za konačnu verziju dobit ćete… šljem

Zoran Žalac 03.08.2017.

Sledgehammer Games pripremio je sitne nagrade za sudionike beta testiranja Call of Duty: WW2 koje će se održati krajem mjeseca.

Day of Infamy za badava šalje postrojbu u bitku kod Dunkerquea

Petra Rukav 22.07.2017.

Inspirirani ratnim filmom Dunkirk, razvojni tim odgovoran za Day of Infamy pucačinu izdao je besplatno ažuriranje o evakuaciji iz Dunkerquea te bitci kod Breville.

Pogledajte kako klasična PC strategija Sudden Strike 4 funkcionira na PS4 konzoli

Zoran Žalac 18.07.2017.

Iako ne izgleda kao igra koja je posebno prilagođena za sučelje kontrolera, Sudden Strike 4 stiže i na PlayStation 4 konzolu, a u ovom videu možete vidjeti kako se igra na toj platformi.

U Wolfensteinu 2 Amerikanci idu na re-edukaciju ako ne znaju govoriti njemački

Zoran Žalac 13.07.2017.

Bethesda nastavlja originalnu promotivnu kampanju za svoj Wolfenstein 2 igranim TV kvizom u kojemu Nacisti provjeravaju koliko Amerikanci dobro poznaju jezik ubermenša.

CoD: WWII multiplayer vraća se svojim korijenima, ali ostavlja mjesta za napredak

Petra Rukav 15.06.2017.

Multiplayer kampanja Call of Duty: WWII označava povratak borbi koja je definirala franšizu, ali doznajemo kakve to novitete i promjene točno donosi.

Ovaj Call of Duty WW2 multiplayer gameplay izgleda kao dobri, stari Call of Duty

Igor Belan 13.06.2017.

Sjećate se kada su svi još voljeli i cijenili Call of Duty igre? Nakon nekoliko godina laserskih oružja, jet-packova i svemirskih letjelica, Call of Duty se vraća WW2 korjenima, a po ovom prvom traileru djeluje baš kao dobri, stari Call of Duty kojeg se svi rado sjećamo.