HCL.HR

World of Speed dojurio natrag na Steam Early Access, no pod komandom novog developera

Petra Rukav 30.08.2017.   •   4 komentara


Izgleda da nisu svi digli ruke od utrkivanja u World of Speed. Naime, igra se ponovno pojavila na Steam Early Accessu, no ovoga puta u rukama drugog developera.

worldofspeed04

Slightly Mad Studios je nezavisni britanski razvojni studio poznat po igrama kao što su Need for Speed: Shift te Project CARS. Taj isti studio je 2014. godine trebao izdati svoju online racing igru zvanu World of Speed. Međutim, u prvom mjesecu tekuće godine developeri su obznanili da igra još uvijek nije dovoljno dobra za njihove igrače te da treba proći značajnu reviziju pa su zatvorili community forume.

O samoj igri od tada ni traga ni glasa sve dok se prošloga tjedna nije ponovno pojavila na Steam Early Accessu. Izgleda da je World of Speed doista prošao kroz neke promjene, a najvažnija od njih vjerojatno je odabir novog developera. Radi se, naime, o Saber Interactive koji je poznat po TimeShift i NBA Playgrounds igrama te radu na nekim većim naslovima poput Quake Champions, Halo: Combat Evolved Anniversary i Halo: The Master Chief Collection.

Iako novi developeri najavljuju dodavanje mnogo novih stvarčica u World of Speed namjeravaju sačuvati njegov originalni duh. Međutim, čini se da free-to-play etiketu nisu smatrali dijelom originalnog duha pa su igru u Early Acess fazi počeli naplaćivati po 10 eura. No kada igra nakon šest mjeseci izađe u punom izdanju bit će potpuno besplatna za sve, a oni koji su dali svoj novac uživat će razne privilegije.

Označeno sa: ,

Komentari (4)

  • Reponja123

    30.08.2017 - 10:07

    Pay to win.

    • berac_malina39

      @Reponja123, 30.08.2017 - 11:27

      A eto mozda nece bit, di ti je vjera

  • Wolfboy

    30.08.2017 - 18:38

    Jel to i za konzole?

  • RaspudicT1986

    30.08.2017 - 20:18

    Koja je uopce najbolja igra za online utrkivanje?? ali bas ono samo odaberes stazu i utrkujes se sa jos nekoliko drugih igrača……….kao nekad u need for speed underground samo online naravno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?