506010 Odgovora 10593 Tema - 13492 Članova - Najnoviji Član: HistorixCRO

Autor Tema: Letterbox  (Posjeta: 632 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Ementaler

• Administrator
  • *
  • Reputacija: 500
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
Letterbox
« : 23. Prosinac, 2011., 00:24 »
S današnjim updateom stigao je i Nintendo Letterbox, svojevrsni messanger, samo na Nintendov način. Crtanje poruka uz mogućnost dijeljenja istih s prijateljima putem SpotPassa (Wi-fi) ili StreetPassa.

Kad dobijete novu poruku, notifikacijska dioda na vrhu zasvjetli, obavavijest o novoj poruci dobijete pod 'Notifications', a kada ju idete pročitati putem same Letterbox aplikacije, vidite i izgled Mii lika koji vam je poslao poruku, a vidite i animaciju kako je crtao/pisao poruku.

Uglavnom - nije možda posebno korisna, ali jako lijepo izvedena stvar. Sučelje prilagođeno za 3D izgleda krasno.

Još nisam sve otkrio, jer u maniri igara - nove funkcije aplikacije se 'otključavaju' kako ju koristiš. Što je, opet, genijalno.

Offline Duje wii

• *
  • Reputacija: 0
Odg: Letterbox
« Odgovori #1 : 23. Prosinac, 2011., 07:27 »
Taman smo ja i ti razmjenili poruke. Jako dobra stvar. Mislim što više poruka šalješ da ti se otključavaju dodatne mogućnosti. Ja sam naprimjer sad dobio pismo od Nikki da mogu izgled same pošiljke pretvorit u razglednicu i još neke stvari (ili se možda to ipak postepeno dobiva  :D ).

Offline MrJones

• *
« Odgovori #2 : 23. Prosinac, 2011., 10:31 »
ma to kaj nije korisno, najjače. Uvijek me mučilo kad vidim negog onlajn da ga nemrem "piknut" :mrgreen: BTW. Ninitendova orginalna ideja koju guraju 3DSom mi postaje sve jasnija i sve simpatičnija. Hebeš gmail kad imaš letter box :mrgreen:
..:e-ČitanjE:…

"Because my spelling is Wobbly. It's good spelling but it Wobbles, and the letters get in the wrong places."

http://myanimelist.net/profile/_Anarchist

Offline Duje wii

• *
« Odgovori #3 : 23. Prosinac, 2011., 11:28 »
Hebeš gmail kad imaš letter box :mrgreen:
:thumbs: :ave: Tako je

Offline l)oolvl

• *
« Odgovori #4 : 30. Prosinac, 2011., 02:16 »
ma stvar je toliko simpatična da nekako čovjek zaboravi da se radi "samo" o nekoj vrsti messengera.

btw, da li se s vremenom dobije i mogućnost stavljanja slika u pismo;   opciju replyanja sam dobio tek nakon što sam poslao prvo pismo  hihi

Online Ementaler

• Administrator
  • *
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #5 : 30. Prosinac, 2011., 07:31 »
Da, da možeš dodati (3D) sliku, pa kasnije i zvuk neki koji si snimio, pozadinu za cijelu poruku možeš izabrati itd. Ima još dosta opcija.

Offline Disc0

• Reputacija: 1
« Odgovori #6 : 01. Siječanj, 2012., 23:11 »
A zato ja imam opciju samo za pisanje....dakle treba stalno spamat... a meni se neda...

Offline MrJones

• *
« Odgovori #7 : 02. Siječanj, 2012., 17:55 »
@disco ne trebaš slat samo sejvaš i delitaš :mrgreen:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=YrDFhhh-MuQ&amp;feature=player_embedded" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win">http://www.youtube.com/watch?v=YrDFhhh-MuQ&amp;feature=player_embedded</a>
..:e-ČitanjE:…

"Because my spelling is Wobbly. It's good spelling but it Wobbles, and the letters get in the wrong places."

http://myanimelist.net/profile/_Anarchist

Offline mariocro

• *
« Odgovori #8 : 21. Siječanj, 2012., 14:28 »
ljudi neznam dali ste primjetili ali letterbox se ne zove vise letterbox vec postbox ??? XD

Online Ementaler

• Administrator
  • *
  • Embrace the mountain
    • HCL.hr
« Odgovori #9 : 21. Siječanj, 2012., 15:46 »
Erm, ne znam baš, meni i dalje uredno piše Letterbox.

Offline mariocro

• *
« Odgovori #10 : 22. Siječanj, 2012., 17:34 »
buuu ja opet upravo provjerio ali je post box XD

Dobrodošli

Dobrodošli, Gost. Molimo prijavite se ili se registrirajte. Jeste li propustili svoj aktivacijski email?

Novo na YouTube kanalu

Mali oglasi

Gaming novosti