HCL.HR

Final Fantasy XV (Datum izlaska: 29.11.2016.)

Žanr: akcija , RPG       Developer: Square Enix       Izdavač: Square Enix

PS4 XBO

Kraljevstvo Nedođije je pod opsadom. U ulozi princa Noctisa i njegove boy bend bande provozajte se zemljom kako biste se pošorali sa političkim oponentima i opasnim bićima.

91

Final Fantasy XV vijesti

Redatelj Final Fantasyja 15 želi PC verziju igre sa ekskluzivim stvarima

Zoran Žalac 02.02.2017.

Final Fantasy XV još uvijek nije službeno potvrđen za PC, ali njegov redatelj sve intenzivnije razmatra o specifičnostima koje bi igra mogla donijeti u izdanju za osobna računala.

Vrckavi Prompto iz Final Fantasy XV otkrio je svoju nježniju stranu uživo

Juraj Bevandić 27.12.2016.

Glumac koji je posudio glas Promptu u Final Fantasy XV iznenadio je veliku obožavateljicu posebnom porukom za blagdane koja joj je očito puno značila.

Final Fantasy XV uskoro dobiva New Game Plus i prvi DLC

Juraj Bevandić 17.12.2016.

Jeste li već prešli Final Fantasy XV? Ne brinite, idući tjedan svi dobivamo New Game Plus besplatno, a dolazi i prvi DLC za platiše.

Final Fantasy XV video

PS4 Pro zakrpa za Final Fantasy XV samo je učinila igru nestabilnom

Juraj Bevandić prije 6 dana

Ideja PS4 Pro zakrpe za Final Fantasy XV bila je da ponudi viši FPS na snažnijoj konzoli, ali je samo zamijenila stabilnih 30 sličica za nestabilnih 40~50.

Igramo Final Fantasy XV (EP2): Napala nas ogromna ptica

Igor Belan 13.12.2016.

U nastavku našeg malog serijala videa iz Final Fantasyja XV popravili smo auto, vozamo se po mapi, a dolazimo i do naše prve veće borbe u kojoj sudjeluju svi članovi vesele družine.

Igramo Final Fantasy XV (EP1): Automehaničarka iz snova

Igor Belan 11.12.2016.

Recenzija se još šije, a da vam skratimo čekanje pokrećemo mali serijal video komentara iz Final Fantasy XV. Odmah u početku susrećemo mehaničarku iz snova svih muškaraca, škorpione koje treba ubiti i auto koji treba popraviti.

Final Fantasy XV specijali

Nema rezultata