HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Until Dawn: Rush of Blood

Datum izlaska: 13.10.2016.     Žanr: napucavanje

Until Dawn: Rush of Blood je PlayStation VR ekskluzivan on-rails shooter smješten u jezivi svijet popularne PS4 ekskluzive Until Dawn. Iako s tom igrom zapravo i nema mnogo veze, riječ je o zastrašujućem iskustvu s PlayStation VR headsetom na glavi.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

Genesis Alpha One

Datum izlaska: 2017.     Žanr: FPS , RTS , simulacija

Genesis Alpha One smješten je u blisku budućnost u kojoj je naš planet opustošen, a mi preuzimamo ulogu kapetana svemirskog broda na putu pronalaska novog doma za čovječanstvo.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Railway Empire

Datum izlaska: jesen 2017.     Žanr: RTS , simulacija

Tajkunski tip igre u kojoj je cilj izgraditi željezničku mrežu preko SAD-a za vrijeme rastuće željezničke industrije 1830. godine. Igra sadrži preko 40 autentičnih vlakova i opciju industrijske špijunaže.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Everywhere

Datum izlaska: 2019.     Žanr: akcija , avantura , RPG , simulacija , vožnja

Novi projekt producenta GTA igara bit će online platforma na kojoj će se igrači zabavljati, ali isto tako zabavljati jedni druge brisanjem granica između stvarnosti i simuliranog svijeta.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Project Prelude Rune

Datum izlaska:     Žanr: RPG

Prvi projekt novog japanskog studija pod nazivom Istolia bit će fantazijski RPG čiji konceptualni crteži upućuju na vitezove, zmajeve i netaknutu prirodu.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

Full Metal Furies

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , akcija , RPG , tabačina

Kooperativni 2D brawler nalik Castle Crashersima, ali i s dubinom RPG igara poziva vas da pratite set pravila kroz svoju avanturu prije nego ih budete morali kompletno prekršiti.

PC XBO

Dodaj u kolekciju

0

My Memory of Us

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , avantura , preživljavanje , puzzle

Avantura dječaka i djevojčice bježe iz židovskog geta za vrijeme 2. svjetskog rata, uz izvrnutu viziju Nacista kao robota koji okupiraju Poljsku.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Katana Zero

Datum izlaska: 2017.     Žanr: 2D , akcija

Katana ZERO razvojnog tima Askiisoft je neo-noir akcijski platformer s insta-death opcijom, a kao što sam naziv sugerira – cilj je katanom srezati sve do ništice.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Greedfall

Datum izlaska: 2018.     Žanr: akcija , istraživanje , RPG

Greedfall je akcijski RPG-u tvoraca Technomancera i Bound By Flamea koji bi trebao kombinirati fantazijski ugođaj s tematikom kolonizacije.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue

Datum izlaska: 24.01.2017.     Žanr: akcija , RPG

HD 2.8 Final Chapter Prologue kolekcija je koja pokriva Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance, Kingdom Hearts χ te dodaje novi dio priče u Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep – A Fragmentary Passage.

PS4

Dodaj u kolekciju

70