HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Owlboy

Datum izlaska: 01.11.2016.     Žanr:

Owlboy je moderna igra retro štiha koja će vas svojim otvorenim svijetom posjetiti na naslove poput Metroida i Castlevanije, ali i dati dojam da se radi o nečemu potpuno novom i svježem uz prekrasnu pixel art grafiku.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Sky Break

Datum izlaska: 22.10.2015.     Žanr:

Sky Break igra je o preživljavanju na vanzemaljskom planetu s nekoliko otoka i mecha stvorenjima koja možete pripitomiti.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Space Hulk: Deathwing

Datum izlaska: 09.12.2016.     Žanr: akcija , FPS

Space Hulk: Deathwing je online co-op pucačina iz prvog lica u kojoj kao terminatori skupa s do tri prijatelja tamanimo vanzemaljce po klaustrofobičnim svemirskim brodovima.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Abandon Ship

Datum izlaska:     Žanr: avantura , taktiziranje

Abandon Ship stavlja nas za kormilo brodice na nišanu drugih kapetana i morskih nemani koju ćemo taktički braniti u proceduralno generiranom svijetu oslikanom uljem na platnu.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Don’t Knock Twice

Datum izlaska:     Žanr: FPS , horor , skrivanje

Don’t Knock Twice je zastrašujuća urbana legenda na kojoj je bazirana ova istoimena igra psihološkog horora namijenjena VR uređajima.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Summer Lesson

Datum izlaska:     Žanr: istraživanje , point'n'click , simulacija

Igra ekskluzivna za PlayStation VR u kojoj iz prvog lica pomažemo školskog kolegici učiti i pripremiti se za nadolazeću školsku godinu i ispite.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

Clustertruck

Datum izlaska: 27.09.2016.     Žanr: arkada , platformer

Clustertruck je suluda i potpuno kaotična igra bazirana na fizici u kojoj prolazite kroz sve teže levele skačući po kamionima koji se zabijaju u sve i svašta.

PC

Dodaj u kolekciju

0

The Talos Principle 2

Datum izlaska: 2018.     Žanr: avantura , puzzle

Neminovni nastavak najuspješnije domaće igre u zadnje vrijeme. Filozofiranje će se nastaviti, a sigurno će biti i mačaka.

PC PS4

Dodaj u kolekciju

0

Endless Space 2

Datum izlaska: 06.10.2016. (Early Access)     Žanr: RTS , TBS

Nastavak hvaljene svemirske 4X opere donosi još veća prostranstva na kojima ćemo planirati čajanke s drugim vanzemaljskim rasama.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Seven

Datum izlaska: 2018.     Žanr: 2D , RPG

Tvorci Spintiresa imaju zanimljivu ideju – parkour gameplay inspiriran Thief serijalom strpali su u izometrijsku 3D igru zvanu Seven.

PC

Dodaj u kolekciju

0