HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Cars 3: Driven to Win

Datum izlaska: 14.07.2017.     Žanr: arkada , vožnja

Cars 3: Driven to Win je arkadna trkaća igra iz relativno nepoznate ekipe zvane Avalanche Software, a ujedno je i prva Disney igra koju ne izdaje Disney Interactive Studios otkako je ugašen u 5. mjesecu 2016. godine. Ako tražite zamjenu za Mario Kart, a volite likove Cars univerzuma, mogla bi vam se svidjeti.

PS3 PS4 Switch Wii U X360 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Knack 2

Datum izlaska: 05.09.2017.     Žanr: platformer

Nastavak prve ekskluzive za PlayStation 4 konzolu osim lika u naslovnoj ulozi donosi nam još jednog junaka za kooperativno igranje.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

Monster Hunter World

Datum izlaska: 2018.     Žanr: akcijska avantura , RPG

Capcom obećava da će Monster Hunter World biti smješten na velike mape između kojih neće biti mnogo učitavanja, a podržavat će sasvim novi sustav multiplayera za troje igrača po jednoj regiji.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Skull & Bones

Datum izlaska: jesen 2018.     Žanr: akcija , taktiziranje

Ubisoftova igra koja odvodi formulu piratskog pelješenja iz AC4: Black Flaga u multiplayer okružje. U zlatno doba gusara vodit ćemo 5v5 bitke i moliti se bogovima da ne naiđe Kraken.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Life is Strange: Before the Storm

Datum izlaska: 31.08.2017.     Žanr: avantura , point'n'click

Life is Strange: Before the Storm je priča u tri epizode koja će prethoditi događajima originalnog LiS-a te će nas staviti u ulogu buntovne Chloe Price.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Metro Exodus

Datum izlaska: 2018.     Žanr: FPS , horor , preživljavanje

Metro: Exodus, igra nas vraća u ulogu Artyoma koji bježi iz moskovskog Metroa s grupom preživjelih. Njegova avantura trajat će virtualnih godinu dana, a rusku periferiju moći ćemo istraživati u sandbox modelu.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Wolfenstein 2: The New Colossus

Datum izlaska: 27.10.2017.     Žanr: FPS

William “BJ” Blazkowicz vraća se u novom lovu na okultne Naciste koji su naselili Ameriku u alternativnoj budućnosti nakon 2. svjetskog rata.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

The Evil Within 2

Datum izlaska: 13.10.2017.     Žanr: akcijska avantura , horor , preživljavanje

Tvorac Resident Evila radi na nastavku The Evil Withina iz 2014. te nam zasigurno priprema različite gadosti kojima nas želi preplašiti.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Ori and the Will of the Wisps

Datum izlaska:     Žanr: 2D , platformer

Nastavak Ori and the Blind Foresta stavlja svijetlećeg junaka u novo okruženje obojano jesenskim koloritom.

PC XBO

Dodaj u kolekciju

0

NBA Live 18

Datum izlaska: 10 / 2017.     Žanr: simulacija , sport

Povratnički naslov EA Sportsa u košarkašku zbilju hvali se novim preciznim sustavom kontroliranja kretnji te uvođenjem triju vrsta košarke – dvoransku, uličnu i školsku – u jedan paket.

PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0