HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Suicide Guy

Datum izlaska: 14.07.2017.     Žanr: platformer , puzzle

Suicide Guy je mala, relativno kratka i pomalo slatka igra o serijskom samoubojici u čijim se čizmama vi kao igrač morate samoubijati… u snovima… kako bi se glavni lik probudio. Vidite? Nije toliko strašno kako se čini na prvu.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Shadow Tacticts: Blades of the Shogun

Datum izlaska: 28.07.2017.     Žanr: taktiziranje

Shadow Tactics je biser koji nastavlja tradiciju Commandos i Desperados serijala, osim na PC-u odnedavno i na konzolama.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

90

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Datum izlaska: 29.08.2017.     Žanr: TBS

Mario + Rabbids Kingdom Battle je strategija na poteze u kojoj Super Mario i ekipa iz Kraljevstva Gljiva pokušavaju poraziti napasnike iz druge dimenzije – one kojoj pripadaju Ubisoftovi nestašni Rabbidsi. Nestašni je fora riječ btw. Baš nestašno od mene da to spomenem.

Switch

Dodaj u kolekciju

0

Final Fantasy XII: The Zodiac Age

Datum izlaska: 18.07.2017.     Žanr: RPG

Remaster dvanaestog Final Fantasyja za PlayStation 4 konzolu ujedno je i proširenje igre s nekoliko novih modova te integrirani Zodiac Job sustav.

PS4

Dodaj u kolekciju

91

Party Hard 2

Datum izlaska: nepoznat, 2017. godine     Žanr: 2D , akcija

Party Hard 2 je indie igra o kreativnom ubijanju partijanera na nekoliko partyja. Slično kao Hitman, samo luđe, puno tulamarenja, blještavila, cuge, policije i dilera droge.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Black the Fall

Datum izlaska: 12.07.2017.     Žanr: 2D , platformer , puzzle

Black the Fall je zagonetni platformer smješten u komunistički režim iz kojega glavni lik pokušava pobjeći gazeći preko onih koji nisu dovoljno hrabri.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

City of Brass

Datum izlaska: Jesen, 2017. (PC), 2018. (PS4, XBO)     Žanr:

City of Brass je svojevrsna mješavina Bioshocka i Prince of Persia serijala u kojoj upravljamo lopovom s vjernim mu bičem u potrazi za legendarnim blagom, a to nikad nije lak zadatak. Pogotovo kad se okoliš redovito mijenja, a starinske zamke leže posvuda.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Cars 3: Driven to Win

Datum izlaska: 14.07.2017.     Žanr: arkada , vožnja

Cars 3: Driven to Win je arkadna trkaća igra iz relativno nepoznate ekipe zvane Avalanche Software, a ujedno je i prva Disney igra koju ne izdaje Disney Interactive Studios otkako je ugašen u 5. mjesecu 2016. godine. Ako tražite zamjenu za Mario Kart, a volite likove Cars univerzuma, mogla bi vam se svidjeti.

PS3 PS4 Switch Wii U X360 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Knack 2

Datum izlaska: 05.09.2017.     Žanr: platformer

Nastavak prve ekskluzive za PlayStation 4 konzolu osim lika u naslovnoj ulozi donosi nam još jednog junaka za kooperativno igranje.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

Monster Hunter World

Datum izlaska: 2018.     Žanr: akcijska avantura , RPG

Capcom obećava da će Monster Hunter World biti smješten na velike mape između kojih neće biti mnogo učitavanja, a podržavat će sasvim novi sustav multiplayera za troje igrača po jednoj regiji.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Skull & Bones

Datum izlaska: jesen 2018.     Žanr: akcija , taktiziranje

Ubisoftova igra koja odvodi formulu piratskog pelješenja iz AC4: Black Flaga u multiplayer okružje. U zlatno doba gusara vodit ćemo 5v5 bitke i moliti se bogovima da ne naiđe Kraken.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Life is Strange: Before the Storm

Datum izlaska: 31.08.2017.     Žanr: avantura , point'n'click

Life is Strange: Before the Storm je priča u tri epizode koja će prethoditi događajima originalnog LiS-a te će nas staviti u ulogu buntovne Chloe Price.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Metro Exodus

Datum izlaska: 2018.     Žanr: FPS , horor , preživljavanje

Metro: Exodus, igra nas vraća u ulogu Artyoma koji bježi iz moskovskog Metroa s grupom preživjelih. Njegova avantura trajat će virtualnih godinu dana, a rusku periferiju moći ćemo istraživati u sandbox modelu.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Wolfenstein 2: The New Colossus

Datum izlaska: 27.10.2017.     Žanr: FPS

William “BJ” Blazkowicz vraća se u novom lovu na okultne Naciste koji su naselili Ameriku u alternativnoj budućnosti nakon 2. svjetskog rata.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

The Evil Within 2

Datum izlaska: 13.10.2017.     Žanr: akcijska avantura , horor , preživljavanje

Tvorac Resident Evila radi na nastavku The Evil Withina iz 2014. te nam zasigurno priprema različite gadosti kojima nas želi preplašiti.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0