HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Saints Row 2

Datum izlaska: 17.10.2008.     Žanr: akcijska avantura , TPS

Saints Row 2 postavlja igrača u veliki otvoreni grad dopuštajući mu da krade aute, ubija lokalno stanovništvo, provocira policiju i riješava neke neobično humoristične misije. Zvuči poznato? Ovu igru svojevremeno se uspoređivalo s GTA 4, no Saints Row serijal s trećim i četvrtim nastavkom jasno se odmaknuo od GTA formule.

PC PS3 X360

Dodaj u kolekciju

0

Ultimate Epic Battle Simulator

Datum izlaska: 12.04.2017.     Žanr: simulacija , taktiziranje

Ultimate Epic Battle Simulator nosi jedan od najkul naziva u industriji igara, no ovaj projekt jednog čovjeka je impresivan ponajviše zbog toga što dopušta da iznimno velik broj 3D modela (100 000 ako vaš hardver to može izdržati) postavite u borbu protiv još toliko drugih… 3D Modela. Pri čemu ti 3D Modeli mogu biti Chuck Norrisi i obične domaće kokoši. Jer zašto ne!?

PC

Dodaj u kolekciju

0

Blitzkrieg 3

Datum izlaska: ljeto 2017.     Žanr: MMO , RTS , taktiziranje

Blitzkrieg 3 je mrežni multiplayer RTS naslov u kojemu igrači moraju nadmudriti Borisa – umjetnu inteligenciju koja analizira sve odigrane mečeve i na taj način pokušava predvidjeti vaše ponašanje.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Need for Speed 2017

Datum izlaska: 11 / 2017.     Žanr: arkada , vožnja

Dvadeseti dio glavnog Need for Speed serijala u 2017. godini nastavlja svoju utrku po temeljima koje je položio novi razvojni tim Ghost Games.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Call of Duty: WWII

Datum izlaska: 11 / 2017.     Žanr: FPS

Četrnaesta igra Call of Duty serijala akciju vraća u povijesni sukob 20. stoljeća i pokušava spasiti obraz serijalu kojemu prodaja pada već tri godine za redom.

PC PS4 Switch XBO

Dodaj u kolekciju

0

Marvel Heores Omega

Datum izlaska: 2017.     Žanr: MMO

Nova besplatna igra za konzole okupit će 38 Marvelovih superjunaka i njihovih protivnika. Radi se o akcijskom MMO naslovu koji je svojevrsni nasljednik Marvel Heroesa iz 2014. godine,

PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

NBA Playgrounds

Datum izlaska: 05 / 2017.     Žanr: arkada , sport

Treća licencirana NBA igra za 2017. godinu bit će kombinacija nekad uspješnih NBA Jam i NBA Street serijala te će vratiti legende poput Iversona i Shaqa.

PC PS4 Switch XBO

Dodaj u kolekciju

0

Steel Division: Normandy 44

Datum izlaska: 23.05.2017.     Žanr: RTS

Tvorci strateških igara R.U.S.E. i Wargame najavili su novi RTS zvan Steel Division: Normandy 44 koji bi trebao staviti kvačice na sve povijesne aspekte savezničke invazije na Normandiju.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Code Vein

Datum izlaska: 2018.     Žanr: akcija , RPG

Code Vein je tvrdokorna RPG igra s istraživanjem tamnica. Igrat ćemo u ulozi Revenanta, što je rasa vampira s nadljudskim moćima koji se grupiraju u zajednice pod nazivom Vein.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

Micro Machines World Series

Datum izlaska: 23.06.2017.     Žanr: arkada , vožnja

Najpoznatije utrkivanje s minijaturnim autićima vraća se u moderno vrijeme te nudi ludu zabavu za dvanaest igrača u multiplayeru.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0