HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Orwell: Ignorance is Strength

Datum izlaska: 22.02.2018.     Žanr: avantura , simulacija

Politička kriza prijeti izbijanju građanskih nemira, a igrač kao državni dužnosnik u tajnom odijelu Orwellova programa ima moć odlučiti je li istina sveta ili je neznanje moć.

Linux MAC PC

Dodaj u kolekciju

0

Eastshade

Datum izlaska: nepoznat     Žanr: avantura , istraživanje

Kao putujući umjetnik zatečete se na otoku Eastshade čiju ljepotu nastojite ovjekovječiti na slikarskom platnu, a napose vas zanimaju sakriveni prirodni prolazi do zaboravljenih mjesta.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Shift Quantum

Datum izlaska: proljeće 2018.     Žanr: akcija , platformer , puzzle

Shift Quantum je najnovija verzija imerzivnog eksperimentalnog sustava koja nas uvodi u svijet gdje izvrćemo svoj okoliš, naprežemo um da otkrijemo razne tajne i bježimo iz svake sljedeće razine, ali i eksperimentiramo na drugim igračima stvaranjem vlastitih levela.

PC PS4 Switch Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Vacation Simulator

Datum izlaska: 2018.     Žanr: simulacija

Budući da smo se umorili od obavljanja raznih poslova u Job Simulatoru, developer Owlchemy Labs smatra da zaslužujemo odmor, a nema ljepšeg godišnjeg od izležavanja na plaži u virtualnoj stvarnosti.

PC PS4

Dodaj u kolekciju

0

World War Z

Datum izlaska: 2018.     Žanr: avantura , preživljavanje

Znanstveno-fantastičan film s hordom zombija te Bradom Pittom u glavnoj ulozi postaje kooperativna avantura preživljavanja za četiri igrača.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Catherine: Full Body

Datum izlaska: zima 2018.     Žanr: avantura , platformer , puzzle

Originalna puzzle igra Catherine dobiva preradu, ali i proširenje u kojem pratimo nevjernog muškarca Vincenta kojeg izjeda savjest zbog čina izdaje.

PS4 PSV

Dodaj u kolekciju

0

Afterparty

Datum izlaska: 2019.     Žanr: avantura

Tvorac indie hita Oxenfree „zabunom“ je poslao dva loša studenta u pakao, a jedini način da isprave tu grešku je da pobjede u natjecanju ispijanja alkohola sa samim vragom.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Firewall: Zero Hour

Datum izlaska: 2018.     Žanr: FPS

Ekskluzivna PSVR timska multiplayer pucačina iz prvog lica suprotstavlja dvije četveročlane grupe plaćenika koji kradu odnosno štite povjerljive informacije s laptopa.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

GTFO

Datum izlaska: 2018.     Žanr: akcija , FPS , horor

Dizajner Payday franšize predstavlja kooperativnu horor pucačinu iz prvog lica za do četiri igrača. Igra je smještena u golemi podzemni kompleks kojim haraju užasna čudovišta.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Soulcalibur 6

Datum izlaska: 2018.     Žanr: tabačina

Bandai Namco odlučio je oživjeti časni mačevalački beat-’em-up serijal star više od dvadeset godina. Zgodni i manje zgodni borci sukobljavaju se kako bi otkrili čiji je mač najoštriji.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Egress

Datum izlaska: 2018.     Žanr: akcija , MMO , napucavanje , preživljavanje , RPG

Battle royale RPG intenzivnog sustava borbe koji se fura na Dark Souls vodi različite heroje kroz alternativne univerzume; od viktorijanskog doba preko lovecraftianske mitologije do retrowavea.

PC PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Downward Spiral: Horus Station

Datum izlaska:     Žanr: avantura

Sami ili u društvu drugog igrača, sa ili bez VR headseta, prostim promatranjem i tumačenjem pronalazite komade priče kako bi riješili misterij napuštene svemirske stanice.

PC PS4

Dodaj u kolekciju

0

EA Sports UFC 3

Datum izlaska: 02.02.2018.     Žanr: tabačina

Novi godišnji nastavak licencirane UFC igre iz EA Sports radionice donosi još bolje vizuale, prerađeni sustav borbe na nogama i Snoop Dogga kao komentatora u jednom od raspoloživih Game modeova.

PS4 Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Smoke And Sacrifice

Datum izlaska: 2018.     Žanr: preživljavanje , RPG

U mračnom fantastičnom univerzumu grotesknog biljnog i životinjskog svijeta te oštrih društvenih pravila, mlada majka kreće u avanturu da otkrije sudbinu svojeg djeteta.

PC PS4 Switch Xbox One

Dodaj u kolekciju

0

Witchfire

Datum izlaska: 2019.     Žanr: FPS

Tvorci istraživačke avanture The Vanishing of Ethan Carter svoju kreativnost usmjerili su prema sasvim drugačijem žanru, a iza njihove ideje krije se fantazijska pucačina iz prvog lica veoma mračne tematike.

PC

Dodaj u kolekciju

0