HCL.HR

IGRE

Ovdje ćete pronaći gotovo sve igre o kojima pišemo na HCL-u, zajedno s osnovnim informacijama o tim igrama i detaljima poput datuma izlaska, platformama na kojima su igre dostupne te kojim žanrovima pripadaju. Ako neka igra izlazi i za PC, vidjet ćete i minimalnu PC konfiguraciju potrebnu za pokretanje te igre, a ako ste registrirani na HCL-u moći ćete sve ove igre dodati i u svoju privatnu kolekciju igara na HCL-u.

Posljednje igre

Don’t Knock Twice

Datum izlaska:     Žanr: FPS , horor , skrivanje

Don’t Knock Twice je zastrašujuća urbana legenda na kojoj je bazirana ova istoimena igra psihološkog horora namijenjena VR uređajima.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Summer Lesson

Datum izlaska:     Žanr: istraživanje , point'n'click , simulacija

Igra ekskluzivna za PlayStation VR u kojoj iz prvog lica pomažemo školskog kolegici učiti i pripremiti se za nadolazeću školsku godinu i ispite.

PS4

Dodaj u kolekciju

0

Clustertruck

Datum izlaska: 27.09.2016.     Žanr: arkada , platformer

Clustertruck je suluda i potpuno kaotična igra bazirana na fizici u kojoj prolazite kroz sve teže levele skačući po kamionima koji se zabijaju u sve i svašta.

PC

Dodaj u kolekciju

0

The Talos Principle 2

Datum izlaska: 2018.     Žanr: avantura , puzzle

Neminovni nastavak najuspješnije domaće igre u zadnje vrijeme. Filozofiranje će se nastaviti, a sigurno će biti i mačaka.

PC PS4

Dodaj u kolekciju

0

Endless Space 2

Datum izlaska: 06.10.2016. (Early Access)     Žanr: RTS , TBS

Nastavak hvaljene svemirske 4X opere donosi još veća prostranstva na kojima ćemo planirati čajanke s drugim vanzemaljskim rasama.

PC

Dodaj u kolekciju

0

Seven

Datum izlaska: 2018.     Žanr: 2D , RPG

Tvorci Spintiresa imaju zanimljivu ideju – parkour gameplay inspiriran Thief serijalom strpali su u izometrijsku 3D igru zvanu Seven.

PC

Dodaj u kolekciju

0

De-formers

Datum izlaska: 2017.     Žanr: preživljavanje , tabačina

Formersi su okrugli likovi koji se deformiraju kotrljanjem, skakanjem, pucanjem, odguravanjem i općenitim kanibalizmom po 3D arenama. Igra konceptualno podsjeća na Agar.io, ali je daleko brža.

PC PS4 XBO

Dodaj u kolekciju

0

Jalopy

Datum izlaska: 22.04.2016. (Early Access)     Žanr: 2D , preživljavanje , vožnja

Vozite “Trabanta” što dalje po proceduralno generiranom sovjetskom krajoliku kroz prašinu, blato, šume i poljane.

PC

Dodaj u kolekciju

0

FAR: Lone Sails

Datum izlaska: zima 2017.     Žanr: 2D , preživljavanje

FAR je dvodimenzionalna pustolovina u kojoj sa svojim malim “vlakićem” putujete diljem suhog oceana i otkrivate tajne svijeta, stare civilizacije i okolnosti misterioznih događaja.

PC XBO

Dodaj u kolekciju

0

Lost Souls Aside

Datum izlaska:     Žanr: akcija , RPG

Projekt jednog fana Final Fantasy serijala koji izgleda bolje nego većina današnjih igara. Možda na kraju ne preraste u kompletan proizvod, ali u svakom slučaju ostaje pravi kuriozitet.

PC PS4

Dodaj u kolekciju

0