HCL.HR

Jeftinije do kvalitetne gaming opreme, Genesis brand stigao i u Hrvatsku

sponzorirani članak 14.12.2016.   •   Hardver i softver


Tražite novi gaming headset, tipkovnicu, miš ili čak stolicu? U Hrvatskoj se sada prodaje gotovo kompletna ponuda gaming opreme marke Genesis koja obećava kvalitetu po nižoj cijeni.

genesis-gaming-oprema

Gaming oprema Genesis predstavljena je u Europi još 2011. godine, a dok naši čitatelji iz Srbije već duže vrijeme znaju da se radi o kvalitetnim uređajima malo niže cijene od razvikanijih brandova, u Hrvatsku je taj brand tek nedavno stigao i mogao bi vam biti itekako zanimljiv ako ovih dana tražite novi komad gaming periferije ili čak gaming stolicu.

Sada je u lokalnim trgovinama (gaming) hardvera diljem Hrvatske moguće nabaviti vrlo širok asortiman gaming opreme iza Genesisa. To uključuje njihovu bogatu liniju gaming miševa prilagođenih za svaki džep, gaming headseta, kao i tipkovnica te kontrolera za igre, a proizvode čak i specijalizirane gaming stolice. Genesis je jedan od prvih brandova na tržištu koji nudi tako širok raspon raznolikih gaming proizvoda, a iako su mnogi njihovi modeli cjenovno vrlo prihvatljivi, Genesis tvrdi kako nikad ne zaboravljaju na kvalitetu koju gameri traže pri dizajniranju svojih proizvoda:

“Posebnu pažnju pridajemo dizajnu naših proizvoda – Genesis oprema izrađena je u modernom, gaming stilu uz boje koje ističu dinamičan i profesionalna karakter svakog prozivoda. No nikad ne zaboravljamo na kvalitetu – naši proizvodi razvijani su prije svega s potrebama gamera na umu. Koristeći materijale najviše kvalitete i tehnološke inovacije uvijek pokušavamo stvarati proizvode koji daju maksimalne performanse i užitak pri igranju.”

KVALITETAN GAMING HARDVER ZA SVAČIJI DŽEP

genesis-rx-75-mehanicka-tipkovnica

Dobar primjer te jedinstvene prednosti Genesisa, odnosno niže cijene za kvalitetan gaming proizvod, je njihova mehanička tipkovnica Genesis RX75. Već znate da su mehaničke tipkovnice vrh vrhova kada pričamo o osjećaju prilikom tipkanja ili igranja, no obično su i vrlo skupe s cijenama i preko 1000 kn. Jeftiniji modeli lokalno poznatijih gaming brandova koštat će vas i manje od 1000 kn, ali u tom slučaju obično ne dobijete i numeričku tipkovnicu s desne strane. Genesis RX75 za svega 699kn nudi kompletnu postavu (mehaničkih) tipki, uključujući i numeričku tipkovnicu, popularno zvani NumPad. Jedna takva nam je i stigla ovih dana na testiranje pa očekujte više čuti o njoj uskoro.

Ako su vam mehaničke tipkovnice i uz takvu cijenu i dalje izvan dosega, Genesis ima i u ponudi i cijelu liniju membranskih tipkovnica specijaliziranih za multimediju i gaming od kojih najjeftinija košta svega 89kn. Slična je situacija i s Genesis miševima koji rangiraju od 100kn za osnovni model Genesis G22, pa sve do 549 kn za lasersko čudovište od miša nazvano Genesis GX88 s brdom funkcija i laserskim senzorom AVAGO 9800. Možete ga provjeriti na slici ispod.

genesis-gaming-mouse-gx88

Ako ste nedavno posjetili Reboot Infogamer sajam mogli ste tamo uočiti i atraktivne Genesis gaming stolice. Jedna takva (model SX33) se našla i u našem uredu prije tri tjedna i još nije počela pokazivati nikakve znakove starenja na kožnim dijelovima, dok je na stolici koju je zamijenila (random kožna stolica jednom plaćena preko 1300 kn) već u prvih mjesec dana počela pucati koža na odmorištu za ruke, a kasnije i na samom sjedištu. Genesis SX33 još ćemo malo testirati prije nego donesemo konačnu riječ o istoj, ali već sada vam možemo reći da je vrlo udobna i fleksibilna, a i izgleda prokleto dobro u našoj gaming sobi.


Sve u svemu, o Genesisu ćemo svakako još pričati na HCL-u sad kad je cijela linija njihovih proizvoda dostupna u Hrvatskoj. Ako vas već sada zanima više o Genesisu i želite provjeriti izgled i specifikacije svih njihovih proizvoda, posjetite službenu stranicu Genesis-Zone.com i provjerite ima li vaša lokalna trgovina gaming opremom Genesis proizvode.