HCL.HR

GTA V ima novi set screenshota, nove informacije do kraja tjedna

Renato Pedišić 20.08.2012.   •   92 komentara


Rockstar svoj novi GTA naslov oglašava minimalistički pa nas svaka nova vijest iznova zainteresira. Tri screenshota su došla danas, a nove informacije stižu do kraja tjedna.

Bicikl, sportski automobil marke Cheetah i bojni zrakoplov su ono što nove slike iz GTA V prikazuju. Ako skrenemo pogled s onoga očitoga (fino modelirana prometala), primjetit ćemo lijepo prikazan efekt pijeska koji se diže za biciklom te dima koji ostaje pri paljenju guma, a slika s avionom pri prvom pogledu odaje osjećaj brzine toliko znan u GTA svijetu. Zanimljiva je stvar da izuzev jednog jet-skija još nismo imali prilike vidjeti brodove u akciji pa se nadamo da će i oni uskoro biti prikazani.

Sa svakom novom informacijom ili slikom ostajemo sve više zainteresirani za nadolazeći GTA V koji bi po svemu prikazanome trebao biti veći i bolji od svojih prethodnika. Hoće li to tako uistinu biti možda nam otkriju nove informacije koje Rockstar planira objaviti do kraja tjedna, a već se šuška da nas očekuje novi trailer. Tko zna, možda dobijemo i dugo očekivani datum izlaska igre.

Komentari (92)

  • zg_rider111

    20.08.2012 - 18:18

    Mislim da je marka auta cheetah, H se skriva od refleckije sunca ili šta je to već. Cheetah je poznata marka u GTA univerzmu. Bilo bi glupo da maknu H odjednom. 😀

    • Zeus_CM

      @zg_rider111, 20.08.2012 - 18:26

      u pravu si.

  • terminator

    20.08.2012 - 18:28

    Očekujem ko San Andreas samo puuuuuuuunooo bolju grafiku i nadam se da ćemo moći unajmiti neke profesionalne pilote da nas odvezu do neke pozicije ali da mi imamo svoj private jet :) Evo to sam tek tako dao za primjer ^^

    • megatr0n98

      @terminator, 20.08.2012 - 19:56

      stace ti nek oda te vozi, to ona nije zabavno, zabavno je pilotirat

    • terminator

      @terminator, 21.08.2012 - 07:17

      Ma da,ali lijepo je kada letiš u svoj private jet-u,netko za tebe vozi a ti si lijepo uvaljen u sjedalo i piješ šampanjac.Fora u igri i pre zakon u pravom životu :)

  • terminator

    20.08.2012 - 18:29

    I usput kod druge slike nisam baš zadovoljan grmljem i krošnjama to jest kvaliteti tekstura,nadam se da će to popraviti.

    • Maximum

      @terminator, 20.08.2012 - 18:37

      Budi zadovoljan sto je ovakva grafika na konzolama 😀
      Ovo je sad bas izvlacenje maximuma iz konzola , poslednji hitovi sto ce da izadju kao sto su Gta V ,Bioshock Infinite ,god of war ascension…

    • manfromshadow

      @terminator, 20.08.2012 - 18:37

      siguran sam da su ove slike skinute sa konzola

    • terminator

      @terminator, 20.08.2012 - 18:40

      Ma oni će raditi još na igri tako da očekujem odličnu grafiku.Iako neću kupiti za pc nego za ps3/xbox 360 mislim da je jako dobra grafika,samo da poprave te krošnje i grmlje i tamo neke sitnice i svi sretni zadovoljni što se tiče grafike.

    • 0411

      @terminator, 20.08.2012 - 18:52

      Nece pravit teksture, I onda ponovo pravit iste teksture u vecoj rezoluciji. Ovo je vjerovatno graficka kvaliteta koju ces dobiti u igri.

    • terminator

      @terminator, 20.08.2012 - 18:57

      Nisu oni u Rockstaru takvi amateri.Pogle drveća u Crysis 3!Vidiš da se može napraviti takva kvaliteta tekstura drveća za ps3/xbox 360 e onda vjerujem talentiranim Rockstarovcima da će stvarno paziti na svaki detalj i usavršiti igru kako spada,ako ne SVI U LOGOR!! lol šalim se,ali stvarno vjerujem u Rockstar i imaju jako blistavu budućnost :)

    • megatr0n98

      @terminator, 20.08.2012 - 19:24

      svi videi o crysisu su sa pc-a, to je i potvrdeno

    • kuzmuz

      @terminator, 20.08.2012 - 20:55

      Da ali to je potpuno drugi žanr, Crysis je FPS sa mapama i manji su prostori, GTA je ogromna openworld igra gdje se grmovi i žbunje ne vide toliko jer to nije akcenat, jer je igra iz trećeg lica.

    • Rogue

      @terminator, 21.08.2012 - 01:35

      Prestani molim te gluposti pricat. Kad god procitam tvoj komentar osjecam da mi je IQ pao.

    • terminator

      @terminator, 21.08.2012 - 07:18

      Whatever.Nisam ja kriv što volim Rockstar Games i što imam povjerenja u njih za razliku od nekih!!!

    • AdoChoko

      @terminator, 21.08.2012 - 16:35

      MA ROCKSTAR NEMA POJMA! Jedini hit na koji se cijela publika pali je GTA serijal… GTA4 su toliko teško sklapali da su trebali 5 patcheva da se dovede u neki red..
      Ja sam siguran da ce GTA5 ispast dobar i sve to stoji… ………………… ali kolko ce komplikacija izbit u međuvremenu???

    • terminator

      @terminator, 21.08.2012 - 16:42

      Pa ako su Max Payne 3 napravili odlično za pc onda očekuj tako i gta 5.

    • deSSy2724

      @terminator, 22.08.2012 - 01:22

      Max Payne 3 nije odlicna igra…. Max Payne 1 i 2 su daleko bolji po prici, atmosferi, humoru, easter eggovima tako da, molim lijepo. MP3 je dobar samo po grafici, animacijama i fizici…. ali to je bilo i ocekivano s obzirom na to da je igra PUNO NOVIJA od prva dva dijela. Ugl, Max Payne 3 je gori od prva dva dijela…. GTA igre su mi vise manje sve dobre, mada imaju mane (pogotovo GTA IV kada usporedujemo sa GTA SA), RDR i L.A. Noire su po meni okej.. mada u L.A. Noire-u nemas sta raditi kada prijedes pricu, ali jasno je da nisu ciljali na to.

    • terminator

      @terminator, 22.08.2012 - 05:09

      Pa ako su napravili Max Payne 3 odlično za pc(grafika)onda očekuj tako i za gta 5 za pc.

  • sajo

    20.08.2012 - 18:38

    nezz, izgleda mi previse kao igra, mislio sam da ce imat bolju grafiku

    • deSSy2724

      @sajo, 22.08.2012 - 01:23

      ako ce igra liciti dosta na GTA SA onda fuckas grafiku

  • overrun

    20.08.2012 - 18:38

    Grafika izgleda kao da opet nema AA :(

  • Captain Crash

    20.08.2012 - 18:49

    ova igra izgleda sve bolje i bolje 😀

  • 0411

    20.08.2012 - 18:51

    Teksture izgledaju kao da su doslovno reciklirane iz GTA:SA, ociti znak da je igra pravljena prvenstveno za Xbox 360 i PS3.

  • Chaos777

    20.08.2012 - 18:55

    terminatore mislim da nije pitanje tekstura vec je pitanje pixelaze a i mozda nije sve dovrseno ipak…

    • terminator

      @Chaos777, 20.08.2012 - 19:00

      Nije sve dovršeno.Izbacit će igru sljedeće godine negdje sredinom godine.Šta su sad usavršili igru i čekat će sredinu sljedeće godine da izbace?Imaju još posla i pazit će na svaki detalj.Ima tu još mjeseci…

    • armin221186

      @Chaos777, 20.08.2012 - 19:01

      promjeni sliku kralju ta je zauzeta 😉

    • terminator

      @Chaos777, 20.08.2012 - 19:03

      molim?Ti to meni?Jel ti imaš neki problem?Tražiš problem? :)

    • armin221186

      @Chaos777, 20.08.2012 - 19:10

      Ja ovo Chaos777-u

    • terminator

      @Chaos777, 20.08.2012 - 19:12

      Moje duboke isprike,nije pisalo "Odgovara korisniku Chaos777-u" a tvoj komentar da promijeni sliku je pisalo ipod mog komentara pa sam mislio da meni odgovaraš.Još jednom ispričavam se ^^

  • snooker

    20.08.2012 - 18:58

    ako ne bude barem 100 komentara na ove glupave slike biti ću razočaran

  • manjamax

    20.08.2012 - 19:02

    Evo svršio sam na slike sad priča.
    zg_rider 111.Za Cheetah imaš pravo.Poznata marka u GTA serijalu
    I bit će kao GTA 4 prvo za konzole gdje će biti super i onda će doć na PC i sve će sjebat…

  • l)oolvl

    20.08.2012 - 19:03

    meh, smiješno kako u naslovu stave "FIVE" preko V, možda da netko glup ne bi pomislio kako se radi o GTA "V" ?

    • Ementaler

      @l)oolvl, 22.08.2012 - 09:55

      Zapravo je tako napravljeno jer tom grafikom žele podsjetiti na novac, a na novčanici piše slovima i brojkom.

  • doky89vk

    20.08.2012 - 19:03

    recite vi šta god hoćete ali ja sam napunio gaće od divote :)))))

  • general98

    20.08.2012 - 19:15

    Bit ce predobar 😀

  • -Aragorn-

    20.08.2012 - 19:25

    auto mi izgleda ko nešt između Bugattija i Konisegga

  • megatr0n98

    20.08.2012 - 19:27

    samo da nezahebu portove sa konzola, ili ako ce uopce radit portove, mozda bude paralelno radenje ili nesto, jer igra uopce nema neku grafiku, ima grafiku mafie 2, nista bolje, nista gore, tocno to. jedino su tu slike manje rezolucije pa losije izgleda, samo se nadam da nece opet ko gta 4, napravit pc verziju neigrivom, a prosjecan pc jaci 5x od ps3/xbox360

  • megatr0n98

    20.08.2012 - 19:29

    dal iej to super-hornet na slici? mislim jel im to uzor za hydru ili sta vec

    • Apocalypse4987

      @megatr0n98, 21.08.2012 - 07:20

      ne znam, al hydra je bila kopija harriera, VTOL i te sheme, valjda će tako bit i u ovome nastavku

  • HCL_user1000

    20.08.2012 - 19:38

    Izgledaju dobro, prva slika je odlicna mislim da dosad nisam vidio takvu grafiku (bila je dobra u IV ali je nedostajalo "boje"), pogledaj samo odsjaj auta, imam osjecaj da cemo opet imati mogucnosti zaprljati auto :). Treca slika je nekako nejasna, pogledajte samo kako glavni protagonist sjedi kao da su ga samo prebacili tu (ono u programu kad editiras igricu) ako me kuzite, pa mi se cini nekako manje "bolja". Sto se tice texteture, mislim da je to slikato na manjoj rezoluciji, ili jos igrica nije pri kraju, jer dotjerivanje texteture je uvijek ono zadnje. Rekli su jos slika ovaj tjedan sto ce vjerovatno biti vezano uz Transport naslov ovaj put 2… pa tako cemo vjerovatno vidjeti brod, helic, mozda vlak, uglavnom ako stavljaju ostale 3 slike kao transport onda nece biti dobro… jer postoji jos bus, brod, helic, jet-ski… kao sto smo vidjeli… ali nemaveze, sad ce nam vjerovatno dati i informacije o konzolama i vjerovatno traileru II, u kojem cemo vidjeti dazum izlaska… ali glavnom da su zapoceli GTA V kampanju… XD

    • megatr0n98

      @HCL_user1000, 20.08.2012 - 19:54

      ma dobra je grafika, po meni nemora bit extra, ali bitno da je sve dobro optimizirano i da neodudara od danasnjih igara i da je naravno optimizirana, ostalo je stvar gemplaya. i da konacno ima bolje, sve je zivo, a ne ko u gta 4 sve crknuto i sivo, ako ti je monitor tamniji nerazlikujes boje doslovno, u gta 4 mi je grafika bila dobra samo predvece, ovo kao zalazak sunca vrijeme, onako sve u boji

    • HCL_user1000

      @HCL_user1000, 20.08.2012 - 20:19

      Da za grafiku i ne marim (moze biti kao u gta iv naravno uz boje) samo da je prica dobra… pomeni najbolja prica je Heavy Rain, jos uz to ima i 22 zavrsetka pa bi to jos bolje bilo sa sandbox, npr grad da sav propadne ako nesto pogresno napravis, ali da nebude da se samo kraj mijenja. NPR. kroz cijelu pricu mozes sve mijenjati npr. imas 5 nacina, jednom je 20. misija ovako a jednom onako, onda mozes promijeniti 22. misiju, ako me kuzis. SRY na ovim "naprimjerima" XD. Sto hocu reci dok kod prica "pogada" i stvarno se "privezes" uz pricu igrice onda nije vazna ni grafika.

    • terminator

      @HCL_user1000, 21.08.2012 - 07:19

      Točno,slažem se s tobom.

  • Mr Newization

    20.08.2012 - 20:06

    Uf, ovo će biti užitak igrati. Ovakve vijesti me uvijek razvesele! :)

  • HTML5

    20.08.2012 - 20:21

    Ha ae ja se nada da će trailer (i datum izlaska igre) biti otkriveni. . .

    Teško da če igra nadmašiti GTA SA. no ja joj dajem šansu 😉

    He he,Max se prodo koliko se prodati da,sada treba preči na nešto novo ;). . .

    Ko zna,možda i do 12Mj dobijemo igru 😉

  • trulex

    20.08.2012 - 21:00

    GTA 4 je bio samo test verzija, jer je RAGE prvi put upotrebljen, tako da ce GTA 5 nadmašiti prethodnike.

  • zg_rider111

    20.08.2012 - 21:06

    Ako se mene pita grafika je odlična a ove teksture ako su vam loše moć iće se lako zamjenit(PC modding ljudi!). Da i ne spominjem da je ovo sandbox igra pa ne može imat ne znam kakvu grafiku izvan ovog svijeta jer konzole nebi mogle to podnjet. Treba to sve rendat, svijet svakog NPC-a na cesti itd.

  • buby8992

    20.08.2012 - 21:10

    Neću suditi o cjelokupnoj grafici na temelju 3 screenshota, ali teksture asfalta i krošnje drveća izgledaju jako loše i vidi se da igra pati od nedostatka AA. Čekam da vidim kako će izgledati PC verzija sa nadam se DX 11 opcijama.

  • Stormrage

    20.08.2012 - 21:29

    Oho! Običan čovjek u odijelu u fighter jetu. Znači vraća se malo teži arsenal oružja.

  • megatr0n98

    20.08.2012 - 22:00

    dajte to su tek prvi screenovi, vidit cemo kad bude neki trailer dobar, samo da stave AA, to mi bas fali u gta 4

  • iggyyy

    20.08.2012 - 22:49

    Sorry nisam baš upućen jer je ovo kao neki Remake od GTA San Andreasa ?

    • Maximum

      @iggyyy, 21.08.2012 - 06:36

      Ne al ce biti smesten u Los Santosu.

    • iggyyy

      @iggyyy, 23.08.2012 - 11:16

      hvala puno Maximum :)

  • Badass_Bunny

    20.08.2012 - 23:54

    Pa pustite grafiku, to je zanemarljivo. Bitno je da igra nije puna buggova, i da su gameplay i priča zanimljivi. A za grafiku će izaći valjda neki patch ili slično

  • terminator

    21.08.2012 - 07:22

    Mislim da je odličan datum izlaska svibanj ili lipanj sljedeće godine,a ove godine nikako ne bi trebala doći igra.Treba se tu još raditi.

    • Maximum

      @terminator, 21.08.2012 - 07:32

      A zasto uvopste sada nameravas kupiti konzolu zar nije malo kasno sa obzirom da ce next gen mozda vec izaci za jednu ili 2 godine ?

    • terminator

      @terminator, 21.08.2012 - 08:10

      Izaći će za 2 godine prilično sam siguran.A što da radim do tad?Da masturbiram?Imam pc i dosadno mi je,čak da si nadogradim pc da mogu sve igrat ultra bezveze mi je,bolje mi je kupit ps3 pa da uživam u ekskluzivama.

  • gta vet

    21.08.2012 - 09:47

    gta svakim nastavkom samo pokazuje koliko su njegovi proizvođaci izgubili na inovativnosti,po meni je gta bio u zlatnom dobu za vrijeme vice citya i san andreasa ovo sve ostalo je samo reciklaza jednog te istog s minimalnim inovacijama

    • Pirotehnika

      @gta vet, 21.08.2012 - 10:37

      Minimalnim? Šta to ima GTA 4 a da nema San Andreas? Izuzev što je protagonista Srbin koji priča engleskim jezikom, isto kao i njegova majka s kojom se dopisuje preko email-a. Mislim, sve te sitnice u kojekakvim igrama mi nisu pričinjavale problem, ali baš želim naći neku srpsku babu – izbjeglicu koja zna napraviti nalog i pronaći sina koji još nikad nije bio na internetu, a kamoli da je napravio sebi nalog. Od trojke pa do danas svaki GTA je bio očajan port sa konzola (grafički), a Max Payne 3, izuzetno loša igra, koji je grafički u redu – znači dobro portovan, ipak i za takav izgled je prezahtjevan.

  • snooker

    21.08.2012 - 10:02

    ove slike stvarno izgledaju očajno a i ne pokazuju ništa

  • carl

    21.08.2012 - 10:09

    ma doradit će oni to još mislim da bi mogla biti grafika kao u Just Cause 2

  • assassin86

    21.08.2012 - 14:20

    Oni koji misle da ce grafika biti superiornija naspram GTA4 se varaju…. GTA5 ce imati istu grafiku jer se koristi isti engine, jedino sto ce se razlikovati od prethodnika je to da ce vjerovatno biti bolje ispolirana, sa jasnijim teksturama i više boja te, nadam se, bolje optimizirana… To sve ionako nema veze jer ce s vremenom izlaziti raznorazni modovi od pojedinih entuzijasta koji su grafiku GTA4 pomoću >iCEnhancer-a> http://www.facebook.com/photo.php?fbid=460280384006447&set=a.201370186564136.49158.198351220199366&type=1&theater

    • terminator

      @assassin86, 21.08.2012 - 14:30

      Boli mene briga za modove kao i druge koji će kupiti verziju za konzole,neka naprave odlično i za konzole i za pc i svi sretni zadovoljni.

    • assassin86

      @assassin86, 21.08.2012 - 15:00

      neznam zas al fali mi pol posta gore al nema veze, terminator neznam sta ti ocekujes al igra ce na konzolama izgledati onoliko dobro koliko je to u mogućnosti da konzola podnese s obzirom da je tehn. PS-a3 stara 6-7 god, te se ista nikad nece moci uspoređivati sa onom za PC..

    • terminator

      @assassin86, 21.08.2012 - 15:09

      Trebalo bi fantastično izgledati,pogle uncharted 3,killzone 3 i far cry 3…

    • zg_rider111

      @assassin86, 21.08.2012 - 16:35

      To nisu open world igre! To sve imaju closed levele i nemaju otvoreni svijet kao GTA. Ne možeš uspoređivat to + far cry nema tak bolju grafiku od GTA V kolko sam ja vidio. Tebi su očito oći sjebane

    • terminator

      @assassin86, 21.08.2012 - 16:45

      Nema potreba za vrijeđanjem,stoko.Ja govorim za GRAFIKU kako bi izgledala na konzolama gta 5.Pogle kako Uncharted 3 izgleda na ps3,fantastična grafika,Killzone 3 isto fantastična grafika,ne razumijem ako tako ne stave grafiku za konzole onda su lijeni,jer postoji mogućnost imati gta 5 grafiku na konzolama.Ne znam za xbox 360 ali za ps3 sam siguran.

  • terminator

    21.08.2012 - 17:18

    samo 64 komentara?Šta ste lijeni komentirat? xD

    • megatr0n98

      @terminator, 21.08.2012 - 19:15

      da, nemozes usporedivat igre razlicitog zanra po grafici, recimo fps igra je puno manje zahtjevna za rpocesor, dok je open world igra sa ljudima na ulici, autima koji vote i tako to puno zahtjevnija za procesor, i igra kao bf3 takoder jede proc, q9650 zakuca na 80% sa gtx 570 na 99% i imam 60fps na ultra
      ali mi gta 4 jedva radi, zakuca procesor na 90+% i gtafa na 30-40%, i imam 30fps, to nije igrivo, razlog toga je sugava neoptimiziranost, pazi na samo 30% grafe imam 30fps, znaci da je dobro optimizirana imo bi 60+

    • terminator

      @terminator, 22.08.2012 - 05:12

      Dobro u redu onda,shvatio sam,ali ipak se nadam da će napraviti odličnu igru za svo troje (ps3,xbox360,pc)

  • assassin86

    22.08.2012 - 00:53

    Ma samo neka igra podržava XP i da bude dobro optimizirana, vjerujem da bi mogla biti najbolja u serijalu..

    • megatr0n98

      @assassin86, 22.08.2012 - 07:44

      sto xp? pa stavi si windows 7, bar ti je to lako.

    • assassin86

      @assassin86, 22.08.2012 - 09:34

      ma ne podržava mi 7-icu, imam pc star nekih 8 god jedino sto me izvlaci je kolko-tolko dobra grafa, tak da jos uspijevam vrtit ove novije igre na minimalnim postavkama, kotrlja se lagano stara kanta nikako da krepa hehe..

    • megatr0n98

      @assassin86, 22.08.2012 - 09:41

      konfiguracija je? de napisi koji proc, grafa… ako je star 8 godina sigurno neces moc igrat, to ti odma kazem

    • terminator

      @assassin86, 22.08.2012 - 09:45

      kupi si onda za konzolu,a ne troši sada preko 3 tisuće kuna za nadograđivanje pc-a,pogotovo u ovo vrijeme.

    • assassin86

      @assassin86, 22.08.2012 - 09:52

      ma smijesno je uopce i za pisat :) P4 3.00GHz, 2.25GB RAM, grafulja gainward geforce 9800GT 512mb…. s velikim obzirom na to da kolko god pricali da je GTA4 neoptimiziran ja moram rec da ga ja bez problema igram na minimalcu, pa pretpostavljam da bi mogo i novi tako, neznam zapravo, vjerovatno cu morat mijenjat komp…

    • terminator

      @assassin86, 22.08.2012 - 10:02

      Wow pa ako si bogat onda si nadogradi pc,ali bi ja na tvom mjestu kupio konzolu ali ako imaš para i voliš pc onda si nadogradi…

    • megatr0n98

      @assassin86, 22.08.2012 - 11:36

      de nepricaj gluposti da kupuje tu starudiju od konzole, 1 godinu prije novih konzola pa da ju poslje baci

    • megatr0n98

      @assassin86, 22.08.2012 - 11:38

      napravi, ovako!
      jel ti maticna podrzava sore 2 quad? ako ne onda core 2 duo sigurno podrzava
      trebas zamijenit procesor i dodat jos rama ako mzoes, da imas 4gb sto je standard za gaming, jer taj tvoj procesor jako koci tvoju graficku, tj bottlenecka, znaci proc ti radi na 100% i nemoze ispunit grafu podatcima koje treba obridit pa koristis samo 40% graficke, po mojoj procjeni, upgrade na core 2 quad ili neki extra core 2 duo, tipa e8500 bi ti donio duple performanse, znaci dupli fps

    • terminator

      @assassin86, 22.08.2012 - 11:40

      Neće doći sljedeće godine nove konzole nego za dvije godine.

    • Apocalypse4987

      @assassin86, 22.08.2012 - 11:46

      možeš poslušat megatrona, i za 600-700 kn možeš tu kantu dovest u red da radi pristohjno barem 2 godine, samo pazi sa RAM-om kako kupuješ, koji tip, latencija, čak je i proizvođać bitan, il skupi 3000-4000 kn i možeš kupit u komponente dobru mašinu, od starog compa uvik možeš iskoristit kučište, napajanje, ili HD, grafičku eventualno

    • megatr0n98

      @assassin86, 22.08.2012 - 11:50

      ma neisplati se toliku bas ulagat, nego nek nade polovni q6600 za cca 600kn, iako dosta star, u rangu amd-ovih phenoma, i nek si doda jos 2gb rama, nemora toliko pazit, samo nek je ddr2, radit ce, ako ima razlike u clocku, automatski ga ploca spusti na clock druge plocice…
      grafa je isot dosta stara ali jos je dobra za low-med detalje sa solidnim procesorom poput ovog gore moces igrt sve igre jos 1 godinu sigurno

    • megatr0n98

      @assassin86, 22.08.2012 - 11:56

      samo mi nije jasno kako ima P4 i 9800gt, si to sam sastavljo ili netko drugi? ili si kasnije grafu dodo?

    • megatr0n98

      @assassin86, 22.08.2012 - 11:57

      ok, ja sam mislio sljedece godine, ali neisplati mu se konzola od 2500kn, kkad moze sredit taj pc za 800kn i igret sve s boljom grafikom od konzola

    • assassin86

      @assassin86, 23.08.2012 - 00:52

      Hvala na savjetima, da sam sam sve slagao, prije cca. 2god. su mi riknule matična i neka ATi stara grafička pa sam ih zamjenio novim, trenutno nisam u nekoj vecoj lovi pa cu probat kombinaciju sa dual corom i ramima dok ne skupim nesto para za novi pc…

  • HCL_user1000

    22.08.2012 - 19:35

    Doslo novo pakovanje 😀

  • Pariah

    23.08.2012 - 11:49

    Dobra fora.
    U F-18 Interceptoru u odjelu i kravati.
    isuse pa GTA od glupe ide ka debilnoj svakim nastavkom

  • terminator

    24.08.2012 - 15:16

    LJUDI DOŠLE SU NOVE SLIKE ZA GTA 5!!!!ODITE NA GTA 5 ROCKSTAR GAMES.COM!!!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!