HCL.HR

Guild Wars 2 najavljen

Igor Belan 29.01.2011.   •   0 komentara   •   HCL objave


HCL posredstvom bivšeg MMO Base portala donosi opširnu najavu jedne od najiščekivanijih MMORPG igara današnjice – Guild Wars 2!

Kad kažemo “najavljen”, ne mislimo na to da je rad na nastavku popularnog MMORPG-a upravo ovoga trenutka najavljen svijetu, to se desilo prije mnogo mjeseci, već na to da smo mi upravo objavili veliku najavu Guild Warsa 2! Kao što znate, naše najave su opširni tekstovi o zanimljivim igrama u dolasku, a Guild Wars 2 svakako upada u taj krug “zanimljivog”. Riječ je ipak o jednom od najiščekivanijih MMORPG naslova današnjice, a kada izađe pred kraj ove godine zasigurno će privući mnoštvo gamera.

Detaljna najava igre nalazi se iza linka ispod, a ako ste redovito pratili naš nedavno ugašeni MMO Base portal, dobre su šanse da ste tekst već pročitali, u nešto drugačijem formatu. Riječ je naime o posuđenoj najavi sa MMO Basea, tekstu koji smo dodatno poboljšali i uredili te odlučili objaviti za sve vas željne članaka o MMO igrama. Pratite link, a nakon čitanja ne zaboravite ostaviti svoje ocjene i komentare.

NAJAVA: Guild Wars 2

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?