HCL.HR

HCL VIDEO: The Witcher 3 – utrka s Bogdanom prije recenzije

Igor Belan 02.06.2015.   •   32 komentara


Naša recenzija masivnog RPG hita The Witcher 3 uskoro je gotova, ali prije nego vam je dostavimo odlučio sam vam snimiti još malo gameplaya. S Bogdanom.

Dok Zoran i Ante pažljivo nanose posljednji sloj boje na našu recenziju The Witchera 3, ja sam nastavio sa svojim iznimno sporim prelaskom igre i naletio na ni više ni manje no gospodina Bogdana. Bio je tamo i gospodin Ratko, poznati kladioničar i organizator utrka konjima koji je mene i Bogdana ubacio upravo u jednu takvu utrku. Tko je pobjedio i što se kasnije dogodilo saznajte u još jednoj epizodi poznate emisije “A baš sam mislio rješavati glavni quest.”

Imate li i vi problema s previše zanimljivih side-questova u the Witcheru 3? Bojite li se da nikad nećete završiti glavnu priču? Pojadajte nam se u komentarima.

Komentari (32)

  • IaMarmageddoN

    02.06.2015 - 20:57

    Da… Ja sam jedva čekao side-misije, pogotovo one tzv. "Contract" misije za čudovišta ali sam se iznenadio koliko ih ima. Strava jedna, pa tko bi onda još dvije ekspanzije kupovao?

  • R4iden

    02.06.2015 - 21:20

    Kad ce vec jednom izac sugavi 1.05 patch. Imam oko 40h igre, rijesio sve sto mi je na karti u velenu, a nemogu nastavit s igro. Imam bug u Pyres of Novigrad quest (ne mogu otvoriti tajni prolaz) i jedini nacin da se to rijesi je ili New game ili cekat patch. Obozavam igru, ali je uzasno bugovita i da im treba ovoliko da fixaju gamebreaking bug (nisam jedini kome se dogodilo), a samo trebaju popravit aktivaciju cigle i to je to. The Glitcher 3: The Wild Bug.

    • R4iden

      @R4iden, 02.06.2015 - 21:21

      +17-ti sam lvl, a quest je za 10, a na otoke ne zelim jos ic.

    • drazensi

      @R4iden, 02.06.2015 - 21:32

      probaj lootat-i sve u sobi..procitaj sve knjige koje si nasao i onda probaj aktivirat ciglu..
      nisam imao nikakav do sad quest bug..a pri kraju sam igre.

    • R4iden

      @R4iden, 02.06.2015 - 21:39

      cito sam o tome, nema izlaza osim New game i nadat se da ces imat vise srece. Dobro kaj nisam igru nabavio Day one jer bi cekao puno duze, 1.05 bi trebao ovih dana izac i fixa ovaj quest.

    • maxim.x

      @R4iden, 03.06.2015 - 08:13

      Cudno, ja sam presao glavnu pricu i nisam naletio niti na jedan veci bug. Jedino sto mi se znalo tu i tamo dogoditi je da se neki lik najednom stvori na ulici.

  • ck7

    02.06.2015 - 21:35

    Level 4..nekako mi se čini da Igor i ne igra previše :)

    • Ementaler

      @ck7, 03.06.2015 - 08:22

      Jup, ne stignem baš previše – kaže GOG da sam proveo 8 sati i 14 minuta u igri dosad :) Za to vrijeme stigneš preći neki CoD i dva sata pucat u multiplayeru.

    • TeroXCro

      @ck7, 03.06.2015 - 09:24

      Snimi Robocraft igore

    • ck7

      @ck7, 03.06.2015 - 18:21

      Iskreno ni ja ne stignem koliko bih htio, sad sam tek level 13 dok je masa ljudi već završila igru, ali šta ćeš..more zatoplilo, treba se i kupati malo :)

  • VladoShady 980

    02.06.2015 - 21:43

    Igra je odlicna, prvi put da uzivam u nekoj igri slusajuci soundtrack…malo me nervira regeneracija nekih protivnika, sve u svemu za sad prezadovoljan igrom

    • R4iden

      @VladoShady 980, 02.06.2015 - 22:13

      Jenny of the woods? XD

    • NomadCro

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 00:18

      hahahaha i ja sam prvo na to pomislio 😀

    • PDFdoc

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 07:01

      Jenny of the woods, nema gotovo nikakvu regeneraciju ako dovoljno brzo ubijes one smrdljive klonove, oni su izvor njezinog hp regena :)

    • VladoShady 980

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 07:26

      Borio sam se sa nekim vukodlakom, jedva sam ga ubio, pa onda kad se borim sa baron-ovim nerodjonim djetetom itd….uglavnom nije mi jasno jel to neki bug ili ima neka caka?

    • RedEy3

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 12:10

      ima caka, zove se skill 😛 Vukodlak je dosta zajeban, ali botchling je meni bio jednostavan…

    • VladoShady 980

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 12:31

      Da, trebalo bi da bude jednsotavan, a vidim ima ljudi zale se na neke protivnike, bukvalno sa najjacim macevima u igri ne mogu da poraze neke protivnike koje bi mogao pljuvackom ubiti, uglavnom sad ganjam sad neki srebreni mac, pa cu sa njim probati…

    • BlackD

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 12:47

      Mislim da imaju problem s nekim od protivnika, npr. kada sam završio jedan quest i išao kod priest-a po nagradu, nudio mi je mito da prešutim što sam vidio ili da ga ubijem. Ubio sam ga, ali s njim su bila 2 čuvara koji su bili niži level od njega. Njega sam ubio s 2 hita, a čuvare sam tukao toliko da mi se mač oštetio i postao crven i nijednom od njih nisam napravio ništa, a svaki puta sam ih kontrirao (tek kada sam koristio sign i napravio im critical s leđa sam ih ubio). Također kada trebao čuvati ljude koji lootaju poginule od monstera, ako jedan od npc-ova pogine zadnjeg monstera nisam mogao ubiti jer čim bi mu napravio štetu on bi se healao za jednaku vrijednost. :O

    • Ekstrim77

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 20:25

      :) Dakle neka čudovišta i zvijeri se mogu regenerirati i samim time su malo zaribanija za ubiti pogotovo na težim razinama. Ali zato Witcher kao lovac i masovni ubojica svega zlog i nečovječnoga ima na raspolaganju načine kako prekinuti regeneraciju ili transformaciju gore navedenih uz uporabu odgovarajućih znakova (signs) i bombi.
      Pa da ne spojlam ili skužite u igri kako ili nađite na netu. Borba je ipak malo "dublja", treba se dobro pripremiti, upotrijebiti ulja, napitke i bombe posebno na zadnje 2 razine, nije to baš jednostavno meshanje po jednoj tipki 😉

    • Ekstrim77

      @VladoShady 980, 03.06.2015 - 20:27

      A vidiš, mogao si ga i poštediti pa bi se borio s nečim drugim, možda bi bilo lakše 😉

    • VladoShady 980

      @VladoShady 980, 04.06.2015 - 10:16

      To sam na kraju i uradio, a vjerovatno je i ispravnije tako postupiti

  • Artyom

    02.06.2015 - 22:42

    Gle pa glupi vjetar i u kući puše. Grozno. Pod hitno ga treba ugasit ili isporgramirat da se pojavljuje na random, i to ne prečesto. Valda će to rješit u nekom skorom patchu.

    • PDFdoc

      @Artyom, 03.06.2015 - 07:02

      Pa logicno da puse i u kuci kada su im prozori pootvarani, promaja 😀

    • maxim.x

      @Artyom, 03.06.2015 - 08:12

      Haha pa da, bas sam to htjeo napisati. Svi prozori su vecinom otvoreni :)

    • MaliMicek

      @Artyom, 03.06.2015 - 11:20

      Istina to ima smisla. Ali nema smisla da se vidi kako kiša pada u kući a krov nad glavom čitav :) To sam ja primjetio neznam dal su i drugi, iakko nije u svakoj kući u njih par samo.

    • VladoShady 980

      @Artyom, 03.06.2015 - 11:30

      Jesi li cuo za prokisnjavanje? 😛

    • MaliMicek

      @Artyom, 03.06.2015 - 20:51

      Jesi čuo za izraz pročitaj s razumijevanjem ? :)

    • VladoShady 980

      @Artyom, 04.06.2015 - 10:18

      :) Malo sam se nasalio, cemu ozbiljnost :p

  • jichba666

    03.06.2015 - 08:33

    lvl 20 sam al sam nekako zapustio glavnu pricu 😀 vise obavljam one contracte i side questove 😀

  • Aerina

    03.06.2015 - 12:21

    Ovom prilikom se želim zahvaliti ekipi iz Extreme Digitala jer sam propustio promotivnu akciju za Witchera i Batmana iako sam naručio grafičku dosta prije 31. svibnja. 100€ down the toilet!

    • Andrash

      @Aerina, 04.06.2015 - 00:46

      Trebao si samo googlati "edigital iskustva" 😀

  • tiestolord

    09.06.2015 - 18:18

    popravimo i zube hahaaha 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!