HCL.HR

Igrali smo Wii U, Tomb Raider, Hitman: Absolution…

Igor Belan 04.11.2012.   •   HCL objave


Posjetili smo New York Comic Con 2012 i zaigrali novi Tomb Raider, Hitman Absolution, neke Wii U igre te uhvatili brdo fotki cosplayera.

“Za odigrati dobru igru udaljenost nam ne predstavlja problem pa je tako dio tima ove godine otišao u Njemačku na Gamescom, a moja se malenkost odlučila uputiti preko Atlantika. Točnije, posjetio sam New York Comic Con 2012 kako bi vidio ljude obučene u likove iz stripova, ali i kako bi vama donio friško pečene informacije o igrama koje će nas zabavljati ove zime.”

Citiranim riječima naš Petar započinje svoj report s New York Comic Cona, velikog sajma za ljubitelje stripova, anime crtića, ali i video igara. Gospon Karabatić je tamo zaigrao reboot Tomb Raidera, Hitman Absolution i nekoliko Wii U igara, a u svom reportu vam osim slika cosplayera donosi utiske nakon igranja svega toga. Pratite link ispod i provjerite njegovu reportažu s nekim ekskluzivnim detaljima o navedenim igrama.

REPORT: Posjetili smo New York Comic Con Ovo je tek obavijest o novom članku pa su komentari zaključani. Vaše komentare očekujemo ispod samog članka – samo pratite link).

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?