HCL.HR

Instar dijeli Roccat gaming headset besplatno uz nove gaming konfiguracije

sponzorirani članak 02.11.2016.


Kupujete novi komp? Požurite u Instar jer imate još samo par dana da iskoristite ovu odličnu akciju koja traje do 06.11.

instar-pr-konfe-roccat

Dobro vam poznata trgovina gaming hardverom Instar Informatika pokrenula je posebnu akciju u sklopu koje možete potpuno besplatno dobiti Roccat Renga headset, koji smo i mi nedavno testirali. Ako taj video niste vidjeli, pogledajte ga sada odmah ispod ovih riječi.

Kao što znate, Instar Informatika ima i ponudu vlastitih računala, a ova ponuda za besplatan headset vrijedi uz kupnju nekog od njihovih novih gaming računala s Nvidia Geforce GTX grafičkom karticom iz serije 10. Ekipa iz Instara složila je niz konfiguracija za gamere s takvim grafičkim karticama, bilo da se radi o jeftinijim gaming strojevima s GTX 1060 karticama ili apsurdno moćnim čudovištima za gaming s po dvije GTX 1080 kartice u kućištu, svi ćete naći nešto za sebe.

Punu ponudu gaming konfiguracija iz Instara provjerite ovdje.

Sva Instar gaming računala podešena su da pokreću sve nove igre na tržištu bez štucanja, dolaze s jamstvom od pet godina uz besplatnu dostavu na vašu kućnu adresu te ih je moguće platiti na do 24 rate bez kamata.