HCL.HR

Lenovo Legion Y520 serija gaming laptopa vrti igre bez greške

sponzorirani članak 21.04.2017.   •   Tehnologija


Ako ste u potrazi za novim laptopom koji će uz svakodnevni rad glatko vrtjeti i moderne igre, Lenovo Legion Y520 serija djeluje kao best buy uz čvrstu konstrukciju i odlične performanse u odnosu na cijenu.

Lenovo-legion-y520

Lenovo Legion Y520 serija laptopa svakako bi vam trebala zapeti za oko ako ovih dana tražite novi laptop koji se neće mučiti ni s pokretanjem igara. Cijela Legion Y520 serija krojena je s gamerima na umu pa iako ima jačih i slabijih modela, ni jedan se neće mučiti s pokretanjem novih naslova u gaming svijetu, a svi nude istu čvrstu konstrukciju s konkretnim i pomalo gamerski agresivnim dizajnom – izgledaju kao da vrte igre bez greške čak i kad su ugašeni.

PC GAMING U POKRETU VEĆ OD 6113KN

Ako su vam na prvom mjestu pri izboru laptopa upravo performanse u igrama, već za 6113kn možete nabaviti najeftiniji primjerak iz Lenovo Legion Y520 serije. On ispod gamerski dizajniranog kućišta dolazi s Intelovim Core i5 7300HQ četverojezgrenim procesorom, nVidia GeForce GTX1050 4GB grafičkim sustavom te 8GB DDR4 2400MHz radne memorije.

Sve to je i više no dovoljno za pokretanje mnogih modernih igara u Full HD rezoluciji pri stabilnom framerateu, a ugodnijem iskustvu gaminga pomoći će i odličan IPS ekran Full HD rezlučivosti te tipkovnica i touchpad s crvenim pozadinskim osvjetljenjem.

Lenovo-legion-y520-2

Nećete imati problema ni sa spajanjem na internet uz Gigabitni LAN i brz Wi-Fi modul (802.11ac/b/g/n), a tu je naravno i podrška za Bluetooth da možete brzo i lako spojiti svoj headset ili miš za one malo duže gaming seanse.Laptop dolazi i s vrlo dobrim touchpadom, ali svi znamo da je grijeh igrati s touchpadom. Pogotovo online pucačine. Nemojte to raditi, lijepo vas molimo.

Ako vam se headset i miš spajaju žicom, čak i ovaj najeftiniji primjerak Legion Y520 serije dolazi s više no dovoljno raznih utora – po pitanju USB-a imate na raspolaganju čak i jedan moderni USB-C kontektor, a tu su i još dva USB 3.0. te jedan USB 2.0. konektor. Zbog niže cijene morat ćete malo duže čekati loading u igrama jer ovaj najeftiniji primjerak jedino nema SSD, no imat ćete dovoljno mjesta za pohranu igara i dokumenata uz njegov razumno brz 1-terabajtni čvrsti disk.

Lenovo-legion-y520-3

Najbolja stvar u ovoj liniji gaming laptopa iz Lenova je što nude visoku razinu prilagodljivosti vašim željama i potrebama. Ako vam SSD ne treba, ali trebate više HDD prostora postoji i malo skuplji model s 2TB HDD-om, a on dolazi i s još bržim Core i7 (Kaby Lake) procesorom. Ako ganjate još više framerateove u igrama, postoje i modeli s GTX 1050TI grafičkim sustavom koji dolaze i uz SSD za još brža loading vremena u igrama i općenito glađi rad s datotekama u Windowsima.

Sve laptope u Legion Y520 liniji krasi isti gamerski dizajn i kvaliteta izrade na kakvu smo već navikli od Lenova, a svi su i razumno tanki i lagani za razliku od mnogih drugih gaming laptopa. Osim toga, dolaze i sa odličnim Harman Audio zvučnicima uz Dolby Audio Premium tehnologiju posebno podešenu za bolji doživljaj zvuka iz igara.

Najbolje bi bilo da klikom ovdje provjerite punu ponudu ovih laptopa na stranicama Linksa gdje imate i točne specifikacije za svaki primjerak. Ako vam neki od modela zapne za oko jer sadrži sve što tražite od jednog gaming laptopa, preporučili bismo i da reagirate brzo jer je u Linksu u tijeku popust na upravo ove laptope.

Links će vam svaki od ovih laoptopa i besplatno dostaviti na kućnu adresu ako se odlučite na kupnju preko webshopa, a možete platiti i kroz 12 rata bez kamata.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?