HCL.HR

Ni Resident Evil: Revelations 2 neće biti imun na mikrotransakcije

Stjepan Fikter 29.01.2015.   •   3 komentara


Osim zombija i čudovišta, u Revelationsu 2 plašit će nas i mikrotransakcije. Na svu sreću, riječ je samo o kristalima za Raid mod koji će se moći i zasebno kupovati uz normalno osvajanje tijekom igranja.

Capcom nastavlja s iznenađenjima za vlastite fanove. Nakon prvih vijesti o mikrotransakcijama za Resident Evil: Revelations 2 koje su izazvale dosta negativnih komentara na račun izdavača, stiglo je pojašnjenje o čemu se točno radi. Naime, opcija plaćanja za brže napredovanje bit će dostupna samo u Raid modu, dok će u kampanji izostati ikakvi oblici dodatnog izdvajanja novčića.

Capcom kaže da će se u Raid modu za nastavak igranja nakon što lik umre, koristiti Life kristali, od kojih će se plavi dobivati izvršavanjem dnevnih misija, a crveni će se moći kupiti. Funkcija im je ista, samo što sada postoji opcija kupnje dodatnih kristala za igrače koji ostanu bez plavih ili im se jednostavno ne da čekati da ih mogu ponovno osvojiti. Također je otkriveno i kako će igra stavljati prioritet na korištenje plavih u slučaju da se u inventoriju nalaze oba kristala.

Koliko je ovo dobra odluka, procjenit će sami igrači, no postavlja se pitanje – je li za igru ovoga tipa Capcomu uopće trebao ovakav potez?

Komentari (3)

  • RedEy3

    29.01.2015 - 18:19

    Ovo je stvarno bolesno, već za igre plaćamo po 60-70 eura i sada ni to nije dovoljno te bi trebali za određene stvari izdvajati dodatne novce? Ne piratiziram, ali ovakve igre budem s GUŠTOM.

  • mokrEE

    29.01.2015 - 20:00

    postoje kompanije kao sto su EA i Ubisoft u novije vrijeme, cije igre se pod MUS piratiziraju jer su bezobrazni

    • Megakmica

      @mokrEE, 30.01.2015 - 11:01

      Ja mislim da je UBISOFT počeo žestoko preuzimat primat za najgoru firmu.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?