HCL.HR

Novi Batman animirani film baziran je na Arkham serijalu igara

cofimaslisa 22.04.2014.   •   4 komentara   •   Gaming Related


U Batman: Assault on Arkhamu pojavljuje se i Suicide Squad, a kako izgleda animirani film baziran na Arkham serijalu – provjerite u prvom traileru.

Batman: Assault on Arkham novi je animirani film s, jasno je, najboljim superjunakom u glavnoj ulozi, a baziran će biti upravo na Arkham Asylum serijalu video igara. U njemu će se, među ostatkom poznate ekipe, naći i Suicide Squad, a valja znati kako će glasove dati Kevin Conroy (Batman u prve dvije igre serijala te Batman: The Animated Seriesu), Troy Baker (Joker u Batman: Arkham Origins i Injustice: Gods Among Us te jedan od likova u valjda bilo kojoj igri prethodne godine), CCH Pounder (Amanda Waller u Originsu te Justice League animiranom serijalu) te Martin Jarvis (poznatiji kao Alfred Pennyworth u Originsu te Cityu).

Dakle, jasno je kako je glumačka postava na mjestu, a scenarij piše Heath Corson, autor Justice League: War adaptacije na ekran. Datum izlaska još nije poznat, no znamo da će izaći na Blu-ray disku te u digitalnom formatu, a prvi dojam kako će to izgledati možete dobiti u priloženom traileru.

Komentari (4)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!