HCL.HR

Novi filmski traileri #19: Assassini su odabrali pravo vrijeme za izlazak iz sjene

Zoran Žalac 15.05.2016.   •   9 komentara   •   Zanimljivosti


Da nam nije bilo prvog trailera za filmski Assassin’s Creed, bio bi ovo prilično dosadan filmski tjedan. Srećom, Assassini su rasturili scenu, uz božju pomoć Kanyea Westa.

Filmovi rađeni po videoigrama obično nisu toliko vruća roba u Hollywoodu da se posebno ističu široj publici. Ipak, Assassin’s Creed je ovoga tjedna napravio iznimku i postao najgledaniji trailer u zadnjih nekoliko dana. Nije da je imao neku zvučnu konkurenciju, ali imao je Kanyea, to je najvjerojatnije presudilo čitavoj stvari.

Trailer smo vam prenijeli tijekom tjedna, no vrijedi ga pogledati još jednom kako biste uočili neke zanimljive „easter-egg“ reference, poput datuma izlaska koji je postavljen na 21. 12. ove godine. Ne znamo koliko je to pametan datum u komercijalnom pogledu, ali svim poznavateljima Ubisoftovog serijala bit će jasno zašto baš tada.

Među ostalim trailerima imamo i onaj za film Nerve koji nas neodoljivo podsjeća na još jedan Ubisoftov nedavni uradak, premda s njime nema nikakve veze. S druge strane, horor filmovi su pohitali u šume ove godine, a jedan takav nas podsjeća na The Last of Us, i to ne samo zbog Ellen Page.

Ostatak trailera predstavio nam je tipični dan u Hollywoodu – Tom Hanks bori se protiv imaginarnih demona, Ben Affleck nema osjećaje, a najstrašniji horor motiv trenutno je šuma.

Komentari (9)

  • RedEy3

    15.05.2016 - 19:06

    Kad su već stavljali KW, mogli su neku stvar koja paše sa trailerom (mislim na AC), probajte pustiti ovo na 54 sekundi trailera: https://www.youtube.com/watch?v=L53gjP-TtGE

  • Krsta42

    15.05.2016 - 19:09

    Ovo The Woods mi ne izgleda kao neka zanimljiva tematika, fali nesto originalno, a dont breathe mi izgleda valjano otić pogledat.

  • Filip 1

    15.05.2016 - 20:23

    Bilo bi najbolje da lepo predju kroz pricu svakog Assassin`s Creeda, a ne ovako kako je sad

    • Zoran Žalac

      @Filip 1, 15.05.2016 - 21:19

      Čemu? Filmovi rađeni po predlošku igara gotovo uvijek fejlaju ako se rade po principu da pričaju priču onakvu kakva je u igrama. Ja sam slobodnu interpretaciju iste gdje god je univerzum igre dovoljno velik za zasebnu priču.

  • HighCro

    15.05.2016 - 20:28

    Kanye je genij glazbene industrije

  • Tadejduza

    15.05.2016 - 21:03

    jedva čekam assassins creed,super izgleda

  • tryon

    15.05.2016 - 22:19

    meni ovaj assassin’s creed ocajno izgleda

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?