HCL.HR

Developer Bayonette i Nier: Automate kani izdati dva vlastita IP-a

Petra Rukav 03.01.2018.   •   2 komentara


Izvršni direktor i suosnivač Platinum Gamesa otkrio je da slavni japanski developer trenutno radi na čak dva nova neovisna naslova koja će posjedovati u potpunosti.

platinum games

Prošle godine saznali smo da glasoviti japanski tim Platinum Games, tvorac Bayonette i NieR-a, planira izdati novu igru koju će sam posjedovati, a nedavno je otkriveno da se ne radi samo o jednom naslovu već dva neovisna IP-a. Naime, izvršni direktor i producent Atsushi Inaba izjasnio se da je studio proširio svoju prvobitnu viziju uključivanjem druge potencijalne videoigre, no oba projekta zasad se kriju iza guste magle.

Nadalje, Inaba je naveo da ne mogu „sastaviti AAA naslov, koji će vrijediti 10+ milijuna dolara, jer ne posjeduju takvu vrstu novca kao neovisni developer“. Stoga će oko 20 ljudi raditi na svakoj igri, no usprkos tomu ne planiraju „skrenuti na indie put“. Dakako, Platinum će raditi svari na svoj način i ne namjerava tražiti ideje od drugih kompanija. „Za nas razlog zbog kojeg to želimo napraviti je motivirati ljude koji ovdje rade. Želimo im dati priliku da naprave vlastitu videoigru“, zaključio je Atsushi.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • sedf

    03.01.2018 - 19:50

    Nastavak Bayonetta 3,dva nova ip,ovo će biti zanimljivo.

  • vojnovic4

    04.01.2018 - 14:12

    nek idu modelom kao sta je ninja theory radio hellblade

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?