HCL.HR

PS4 konzola i hit igre po suludo niskim cijenama samo ovog vikenda

sponzorirani članak 30.03.2016.


PS4 konzola za 2464kn, Fallout 4 i brojni drugih hit naslovi na brutalnim popustima, a sve što trebate učiniti je posjetiti novu trgovinu Sancta Domenice u Zagrebu ovog vikenda.

sancta-domenica-ccow
Sancta Domenica, ovlašteni uvoznik Playstationa za Hrvatsku, ovoga petka otvara novu, 14. po redu, a ujedno i najmoderniju poslovnicu u City Centeru One Zagreb West na Jankomiru. Budući da na veselom otvaranju žele vidjeti što više ljudi, odlučili su vas privući tamo na najbolji mogući način – brutalnim popustima.

Bilo da tražite novi smartphone, 4K Smart TV ili PlayStation 4 s hit igrama, dobit ćete odličnu ponudu jer će svi posjetitelji u periodu od 1. do 3. travnja (od petka do nedjelje) dobiti 15% popusta na cijeli asortiman.

Tako vas potpuno nova PS4 konzola može koštati samo 2460 kune, a sve one hit PS4 igre koje su trenutno na popustu bit će DODATNO snižene za 15% ako ih kupite tada i tamo u novoj poslovnici. To vam znači da s 3000 kn u džepu možete otići kući s novom PS4 konzolom i četiri hit PS4 igre. No ni to nije sve – najbrži kupci PS4 konzole dobit će kao poklon dodatni PS4 kontroler koji inače košta 499kn! No imajte na umu da su količine tih dodatnih kontrolera ograničene pa bismo preporučili da navratite u novi SD Store već u petak i iskoristite to dok zalihe traju.

Najbolje od svega, ne morate uopće nositi gotovinu sa sobom – sve te popuste možete iskoristiti i ako se odlučite platiti na 24 rate bez kamata i naknada putem American Express kartica, a čak dobijete i besplatnu dostavu na kućna vrata ako vam je preteško nositi taj PS4 ispod pazuha.

Valja spomenuti i da se vrlo popularni Fallout 4 od nedavno pridružio već aktivnim popustima na igre u Sancti, ali ne samo u PS4 verziji, već je i PC izdanje igre sniženo. Najbolje od svega? I na te već snižene cijene ovog vikenda dobit ćete dodatnih 15% popusta u novoj poslovnici.

Ako vas pak ne zanimaju igre i konzole, na popustu će biti i računala poput MacBooka Pro, digitalne kamere, bijela tehnika, tableti – ma znate što? Kliknite ovdje i provjerite što se nudi.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?