HCL.HR

Sutra se održava prvi veliki Pro Evolution Soccer 2016 turnir u Hrvatskoj

sponzorirani članak 09.10.2015.


Navratite li sutra u City Center One Zagreb East mogli biste susresti gamere zaljubljene u videoigre i nogomet. I to onaj što miriše na Konami.

Videotop u partnerstvu s Tiskom najavljuje kako će se sutra, 10. listopada, u trgovačko-zabavnom centru City Center one Zagreb East održati turnir u najnovijem izdanju nogometne simulacije iz Konamija, Pro Evolution Soccer 2016.

Sve će se odvijati na razini -1 trgovačkog centra i to ispred multimedijalne knjižare Tisak media, a sudjelovanje na turniru je potpuno besplatno i otvoreno za sve zainteresirane, bilo da se radi o zaljubljenicima u videoigre ili eSports natjecanja.

“Premijerno natjecanje u videoigri Pro Evolution Soccer 2016 u Hrvatskoj, nastavit će se 24.listopada 2015.g. u City Center one Split (Split, Vukovarska 207) na nultoj razini pored multimedijalne knjižare Tisak media.”, javlja nam Videotop.

Najbolje iz ta dva natjecanja čekaju vrijedne nagrade:

1. mjesto: PlayStation 4 igra „Pro Evolution Soccer 2016 Day One Edition“
2. mjesto: Konami PES nogometna lopta
3. mjesto: PES 2016 navijački šal

Četiri najbolja igrača iz spomenuta dva turnira, izravno će se plasirati na veliko
finalno natjecanje koje će se održati 14. i 15. studenog 2015. na sajmu videoigara i
interaktivne zabave, Reboot InfoGamer 2015 gdje će najbolji od najboljih igrača, kući ponijeti vrijednu nagradu, konzolu Sony PlayStation 4.