HCL.HR

Udruga Universe sprema veliki LAN turnir u Zagrebu

ShadoWlada 19.02.2014.   •   8 komentara


Ovog travnja u prostorima Arena Centra u Zagrebu udruga Universe organizirat će veliki LAN turnir u igrama poput CoD 2, CoD 4, LoL, StarCraft 2 i drugih.

U periodu od 15. do 19. travnja 2. kat Arena Centra u Zagrebu biti će poprište napetih gamerskih mečeva u cijelom nizu popularnih multiplayer igara. Udruga “Universe”, koja se bavi promicanjem informatičke i gaming kulture, tamo i tada će organizirati event koji nazivaju “najvećim LAN turnirom u ovom dijelu Europe”.

Organizatori obećavaju ukupni nagradni fond za natjecatelje veći od 50 000 kuna, a moći će se zaigrati sljedeće igre:

– Call of Duty 2
– Call of Duty 4
– Counter Strike: Global Offensive
– League of Legends
– DotA 2
– Starcraft 2
– Pro Evolution Soccer 2014
– Gas Guzzlers: Extreme (Free2Play)

No cijeli event neće biti samo prazno “buljenje u monitore”, kažu organizatori. Pobrinuli su se da cijela stvar bude popraćena i raznim aktivnostima. Očekujte stoga Free 2 Play zonu, na kojoj će svi posjetitelji moći besplatno isprobati razne igre i periferiju tijekom eventa, a obećavaju se i nagradne igre, od kojih će neke biti organizirane u suradnji s “hrvatskim razvojnim studijom” (vjerojatno Gamepires).

Veliki plazma televizor i projektor u prostoru za gledatelje omogućit će praćenje mečeva uživo, a za one koji bi to sve radije popratili iz udobnosti vlastita doma bit će organiziran i live stream putem interneta s intervjuima i najzanimljivijim mečevima s mjesta događaja.

“Kotizacije za igre kreću se od 70€ pa do 250€, a prijaviti se možete putem naše web stranice na sljedećem linku: http://universe.hr/lan/sign-up“, stoji u objavi za novinare poslanoj HCL-u.

Dolazite?

Komentari (8)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!