HCL.HR

Ugrabite Far Cry Primal, The Division i još dva Ubisoftova hita na velikom sniženju

sponzorirani članak 03.06.2016.


Budite brzi jer akcija ne traje zauvijek. Četiri Ubisoftove hit igre za konzole i PC sada su na velikom popustu – Rainbow Six: Siege košta čak 300kn manje!

ubisoft-popusti-6-2016

Ako ste bili štedljivi i strpljivi po pitanju kupnje novih igara iz Ubisofta, stigao je popust koji ste čekali. Sve do 19.06. četiri hit naslova iz Ubisofta možete ugrabiti na velikom popustu u trgovinama Sancta Domenice. Situacija je toliko dobra da je cijena jedne igre srezana za čak 300kn.

Riječ je o Rainbow Six: Siegeu, napetoj online borbi terorista i specijalaca s naglaskom na destrukciju okoliša. RS: Siege je u svom PS4 izdanju koštao standardnih 549kn po izlasku, a sada ga do 19.06. možete nabaviti za svega 249kn.

The Division je još vrlo svjež na tržištu pa nije za očekivati da će uopće biti na popustu, ali i njega su snizili u sklopu ove akcije – cijena PS4 izdanja ove grafički iznimno impresivne pucačine iz trećeg lica srezana je s 549kn na 399kn.

Far Cry Primal nam je također još svjež u pamćenju, još se sjećamo pogleda prvog vuka što ukrotismo u toj prekrasnoj i brutalnoj diviljni 10 000 godina prije nove ere. FC: Primal je još više snižen – s 549kn na 349kn, ušteda od punih 200kn. To naravno vrijedi za PS4 izdanje, no PC verzija je također na popustu pa će vas umjesto 349kn koštati 299kn.

Assassin’s Creed: Syndicate je najstarija igra na ovom popisu sniženih cijena, ali to je ne sprječava da bude najimpresivnija po pitanju svijeta, priče, povijesti, a neki bi rekli i grafike (mi mislimo da je The Division za nijansu ljepši). AC: Syndicate do 19.06. može biti vaš za 249kn u PC izdanju, dok je PS4 verzija s već sniženih 299kn dodatno spuštena na također 249kn.

U pitanju su punokrvna fizička izdanja igara na disku i u prikladnoj kutiji što će lijepo izgledati na vašoj polici za igre, a kada vam je dosadi igrati i gledati na polici – takva izdanja igara možete uvijek i preprodati i tako vratiti dobar dio uloga u igru.

Sancta Domenica vam inače pruža potpuno besplatnu dostavu na sve ove naslove ako ih naručite s webshopa, a iako im je dostava brutalno brza, možete uvijek i posjetiti neku od njihovih trgovina diljem Hrvatske i iskoristiti iste popuste tamo. Tu je i mogućnost kupnje do 24 rate bez kamata, što vam znači da AC: Syndicate za PC može biti vaš za samo 10kn mjesečno.

Razmislite malo na kakve sve gluposti trošite tih 10kn mjesečno i priuštite si jednu dobru igru. Samo zapamtite – akcija ne traje zauvijek, popust vrijedi do 19.06.

Označeno sa:

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?