HCL.HR

Što ste zadnje gledali?

  • 18882 Odgovora
  • 1705771 Hitova
*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14715 : 29. Kolovoz, 2013., 19:59 »
Goldfinger (1964)



Ovaj film mnogi kritičari smatraju najboljim Bond filmom ikada, ono što ja mogu reći da je bolji od svih filmova o Bondu koje sam ja odgledao (prva 3 i zadnjih 5-6). Fantastičan film po svim aspektima: odlična priča, fascinantni likovi još interesantnijih imena: Goldfinger, Oddjob, Pussy :hihi:..., predivne lokacije, odlično napisani tekstovi... Ova prva 3 Bond filma su bili sve bolji od boljeg, baš kakvi bi nastavci i trebali biti, iako nisam prvobitno planirao ali sada sam siguran da ću odgledati i sve preostale dijelove (ali nakon određene pauze).

Moja ocjena: 9

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14716 : 30. Kolovoz, 2013., 00:54 »
Percy Jackson: Sea of Monsters



Meni okej. Baš ono kežualna nedjelja popodne film za pogledati da bi namirio fantasy potrebe.

6/10
« Zadnja izmjena: 30. Kolovoz, 2013., 00:58 depresija »
Ja sam definitivno najveći racio svih vremena.

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14717 : 30. Kolovoz, 2013., 05:04 »
The heat

Nesto prestrasno, smece nad smecima, ne preporucam nikome, zao mi 2h zivota koja sam potratio uzalud :wildboy::wildboy::fpalm::fpalm:
Sandra Bullock je ocajna...nez govno od glumice u jos vecem govnu od filma!
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14718 : 30. Kolovoz, 2013., 15:13 »
Dead Souls (2012)


Sasvim prosječan današnji horror film, a svi znamo kakvi su današnji horrori: nemaju konstantnu jezovitu atmosferu, neće te nijednom ono pravo prestrašit u toku filma, velik dio filma će biti poprilično dosadan, a mistična priča koja bi se trebala vrtiti oko neke misterije sa zanimljivim epilogom jednostavno nije dovoljno dobra. Zadnjih 20-tak min je bilo malo uzbudljivije ali ni u jednom trenutku tu nije bilo creepy atmosfere a nestrašan horror film (još ako mu ni priča nije dovoljno razrađena) nikako ne može dobiti dobru ocjenu. Hoću The Ring 3 :wildboy:

Moja ocjena: 5,5 

P.S. Jedina pozitivna stvar po kojoj ću pamtiti film je odlična uspavanka, koju možete čuti iz trailera:
DEAD SOULS - Teaser Trailer

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14719 : 30. Kolovoz, 2013., 23:09 »
Silent Hill: Revelation (2012)


Prvi Silent Hill film mi je bio iznenađujuće dobar horror sa odličnom pričom. Njegov nastavak Revelation je solidan film, mogao bih ga čak nazvati i dobrim ali je definitivno lošiji od prethodnika i to prije svega zbog priče koja mu nije ni upola dobra kao kod prvog dijela. Ne znam zašto se zove "Revelation" (otkrivanje) kada nam nisu ništa novo otkrili. Ipak, film vrijedi pogledati, brzog je tempa i nećete se dosađivati ni u jednom trenutku, ima tu pokoja scary scena, sve u svemu dobar. Obzirom da dobrih, pravih horrora sa zanimljivom mističnom pričom ima veoma malo a još rjeđe izlaze novi, tako da se mi ljubitelji ovog žanra moramo zadovoljit sa solidnim ostvarenjima kakav je Silent Hill Revelation.

Moja ocjena: 7
« Zadnja izmjena: 30. Kolovoz, 2013., 23:10 Adam Jensen »

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14720 : 31. Kolovoz, 2013., 02:43 »
Crazy, Stupid, Love. (2011)

Baš onako, savršeno. <333
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14721 : 31. Kolovoz, 2013., 12:47 »
Ascenseur pour l'échafaud

Naprosto je nemoguće za povjerovati da je ovo bio prvi pravi dugometražni film kojeg je Malle snimio. Tako majstorski snimljen i režiran film. Čovjek je baš imao talenta i to je majstorski pretočio u ovaj rekao bih vrhunski film. Scenarij je također odličan. Nema što, francuzi su oduvijek radili moćne filmove. A ovaj je još samo jedan u nizu.
Pravo malo reme-djelo u kojem supruga i njen ljubavnik isplaniraju ubojstvo njenog muža ni ne sluteći kakav će se rasplet događaja nakon toga odviti.
Početak filma nije odavao takvu sliku o filmu. Čak sam pomislio da su kritičari i publika bili ludi što su ga tako dobro ocjenili. Ali da, zajebah se gadno. Što je film više išao prema svom raspletu bio je sve napetiji, sa jačim dijalozima, kadrovima koji točno otkrivaju taj neki strah i netrpeljivost kod likova koji su dobili taman dovoljan prostor da ispričaju svoju malu priču, a ne postanu dosadni. Eh, kako se to nekad majstorski radilo!
Glumci? Pa ne znam odkud bi krenuo... Baš onako, vrhunska gluma sa tek jednim manjim felerom. No, nije to sad toliko bitno niti umanjuje vrijednost filma. Ipak moram istaknuti maestralnu Jeanne Moreau. Žena je tako dobro prikazala izgubljenu ženu koja ni sama ne zna što želi od tolike dosade u životu. te njene ekspresije lica... Baš vau...

Ocjena: 9/10



Knocked up

Toliko je glupih i bespotrebnih komedija snimljeno na ovu temu. I onda je čovjek baš sretan kad naiđe na ovako rijedak primjer smislene, dobro odglumljene i kvalitetene komedije.
Em sam se od srca nasmijao, em je poučno i nije prepuno već sto puta viđenih fora sa malo drugačijom premisom.
Možda ipak malo predugo traje(malo više od dva sata), ali nećemo sad očekivati perfekcionizam od komedije.
 Sve u svemu, topla preporuka svima!

Ocjena: 7.5/10


Escape from planet Earth

Ne, ovo me nikako nije oduševilo. Onako, prosječan crtić sa doduše zanimljivo napravljenim i karakteriziranim likovima, Ali to je sve.
Nit smrdi, niti miriše. A bilo je potencijala za odličan crtić. Prava šteta...

Ocjena: 5/10
Neću se bojati.
Strah pobjeđuje um.
Suočit ću se sa svojim strahom.
Pustit ću ga da prođe kroz mene i preko mene!

*

progabbeing-jadran

  • ******
  • 5293
  • abrah cadabrah
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14722 : 31. Kolovoz, 2013., 12:49 »
Rastaman ako imaš titlove i link za elevator molim te šibni na pm :piva:
Bowie je definitivno najveći umjetnik svih vremena.

Support your local gamers >>> Pro GABBEing Klan

*

disc0

  • *****
  • 3274
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14723 : 31. Kolovoz, 2013., 14:56 »
Elysium, meni bas dobar i zabavan akcijski SF, naravno iskliseiziran i predvidljiv, ali eto ...... dobar :thumbs:
3DS FC: 4768-7805-4966
PSN: DiSkAcH

*

Adam Jensen

  • *****
  • 2025
  • i didn't ASK fOr this
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14724 : 31. Kolovoz, 2013., 16:06 »
Ringu (1998)


Američku verziju filma (The Ring) iz 2002. sam odgledao 2-3 puta i to mi je najbolji horror koji sam ikad pogledao, njegov nastavak iz 2005. je također bio dobar (ne kao prethodnik ali također veoma dobar). U nedostatku kvalitetnih alternativa odlučio sam se da odgledam i originalni japanski Ringo iz 1998 (koji je bio inspiracija za američki ali i korejski (The Ring Virus), iako je riječ "inspiracija" previše blaga, mislim da bi riječ "plagijat" bila korektnija). Iako sam očekivao da će japanska verzija biti bolja i strašnija to međutim nije bio slučaj. Američka verzija je kvalitetnija (ima više scary scena, priča je logičnije ispričana itd.), vjerovatno je to posljedica  mnogo većeg budžeta od 48 mil. nasuprot 1,2 mil. koliko je koštao japanski. Ovo je još jedan od dokaza koliko su hollywoodski filmaši ogromni rasipnici jer stvarno ne vidim razloga zbog čega je američki Ring toliko skuplji kad su veoma slični i po scenama i efektima i lokacijama i plus nisu morali plaćati skupe scenariste jer su ionako većinu kopirali iz originala, jedino mi je objašnjenje da su amerikanci imali velika ulaganja u promociju (danas su došla takva vremena i u filmvima i u igrama tj. troškovi marketinga iznose više nego troškovi razvoja čitave igre/filma). Zadnja scary scena je :ave:, po mom mišljenju najjača scena u horror filmovima svih vremena.

Moja ocjena: 8,5

*

Pajko

  • *****
  • 3090
  • REEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14725 : 31. Kolovoz, 2013., 17:22 »
Revenge of the Nerds (1984)

Koledž nerds vs. popularni film. Dva štrebera odluče osnovati svoje bratstvo u kojemu bi bili svi štreberi, tj njihovi lel.
Film je smiješan, mislim ono, od samog početka do kraja svako malo neke smiješne situacije, šaljive pošalice, u filmu ima i cica i dlakavih pikica, tako da ono, sve što treba je tu.
Svi likovi su savršeni za sebe, dva glavna nerda sa svojim retardiranim smijanjem, gej crnac, 12godišnji genijalac, frajer koji kopa nos itd.
Mislim ono, film je savršen za sat i po smijanja, bez ikakvog dubljeg smisla, fun fun fun.

8/10
P.S. Napisano je velikim tiskanim slovima jer stvarno vičem. Najozbiljnije.

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14726 : 02. Rujan, 2013., 02:25 »
Now You See Me (2013)

Pratite pozorno. Gledajte izbliza. Slijedi decepcija.

Znači sjediš na terasi kafića, piješ rendom kavu i pričaš s frendovima.
Vidiš da kafiću prilazi frajer za kojeg znaš da će žicat lovu. Ljeto je, al on je obučen u najtoplije trenirke stare sto godina i zaflekane skroz, nekako je sjeban u faci i mumlja nešto.
Ide oko stolova i ostavlja ljudima male plišane igračkice i plastificirane poruke o tome kako je gluhonijem i bilo što će mu pomoći.

Nakon par trenutaka frajer prilazi direktno vašem stolu. Ti već počinješ pričati kako nemaš ništa sitno, ali onda se sjetiš da bi on trebao biti gluhonijem i bude ti neugodno jer postoji šansa da stvarno je, pa ono.
Frajer te pogleda direktno u oči i kristalno čisto kaže: Ja nisam ZAPRAVO gluhonijem.
Od nekud se čuje ovaj zvuk, dok frajer i dalje gleda direktno u tebe, ali ima jako samozadovoljan smješak na licu.

O-keeej, nisam zapravo ni mis-
- Želiš li vidjeti magični trik?
Ha? Nemam pojm-
- Odličan je, obećajem.
... Dobro, okej.
- Ali dobro pazi! Nećeš ni znati što se dogodilo!



Frajer vadi karte i nespretno ih miješa. Okrene ih tako da se vide samo naličja i kaže ti da izabereš jednu, pogledaš koja je i vratiš je u špil.
Izvlačiš prvu kartu koju vidiš. Sedmica u srcu.
Čim je vratiš u špil, frajer nastavlja miješati karte jednako nespretno kao i prije. Okreću se i ispadaju po podu, ali on je i dalje prilično samouvjeren. Nakon nekog vremena prestaje miješati te izvlači jednu kartu i pokazuje ti naličje. Njegovo lice obasjava izvijeni smješak koji jasno pokazuje koliko je on bolji od tebe.

- Je li ovo tvoja karta?
Pa ne znam, krivo je okr-
- Rekao sam ti da je trik odličan.



Nastaje tajac. U nevjerici pregledavaš lica svojih prijatelja, koji izgledaju jednako izgubljeno. Preplavljuje te dobro poznati osjećaj nelagode.
Što ne valja s ovim frajerom? Sad već priželjkuješ da je gluhonijem i da se samo pokupio i otišao. Ali njegovo lice i dalje obasjava smješak dok zadovoljno kima glavom.

- Ako ste mislili da je ovo odlično, čekajte dok vidite sljedeći trik.
Ne znam baš, mislim da mi je dos-
- Izaberi jednu kartu, pogledaj je i stavi u džep.




Pred tobom je već novi špil karata. Krećeš izvlačiti kartu, ali usput uočavaš jednu kartu kako mu viri iz rukava.
Izvlačiš kartu iz sredine, vatrena energija iz osnovnog Pokemon decka, i spremaš je u džep hlača.
Frajer pokušava ostati miran, no u očima mu se vidi djetinjasto veselje, a usta mu se iskrivljuju u suptilan, ali primjetan, smješak s visoka.
Uz "hm" zvuk, puše zrak iz nosa.

- Da vidimo... ta karta je u tvom džepu, jel? Što ako bih ti ja rekao da nije?
Još je uvijek osjetim u dž-
- Možda je u ovom špilu? Hmmm, ne. Možda je u mom džepu? Teško... Aha!



Uz slavodobitni usklik, frajer staje do tebe, okrenut u istom smjeru kao i ti, poseže iza tvog uha te vadi kartu.
Zakorača naprijed, ali nakon nekoliko koraka neobjašnjivo staje. Nakon nekoliko trenutaka gledanja u njegova leđa spremaš se zaustiti nešto, no baš u tom trenutku on okreće glavu prema tebi.
Uz pogled ispod obrva i zaigrani samouvjereni smješak, polako se okreće prema tebi, lupkajući prstima po vrhu karte.

- Je li ovo tvoja karta?
Nije, a i vidio sam tu kartu u tvom dže-



Ali prije nego uopće dovršiš tu rečenicu, iz nepoznatog izvora zaglušujuće glasno čuje se već poznati zvuk.
Sad ti je već i fizički neugodno, ali nisi siguran kako se izvući iz ove situacije. Možda je najbolje pustiti ga da sam shvati da niste baš impresionirani i ode gnjaviti neku drugu ekipu.
Naravno, to je potpuno pogrešna odluka, jer sljedećih dva sata provodiš gledajući njegove neimpresivne trikove s novčićima i kartama.
Nekoliko stolova oko vas se već odavno ispraznilo, ali barem više ne dobivate čudne poglede. Ne, sad svi jednostavno požure korak kad su u blizini vašeg stola.

Nakon četrnaestog trika njegov smješak i zaigranost zamijeni hladan i ozbiljan izraz lica. Polako, ali i dalje kristalno jasno, izjavljuje da je on zapravo žena te otrčava, privlačeći sve poglede na sebe sve dok nije nestao iza ugla.
Do vašeg stola dotrčava konobar te se ispričava, govoreći kako niste dužni platiti svoj račun.
Na putu doma svi su neobično šutljivi, a na zadnjoj stanici rastajete se bez riječi.

Prizor vlastitih roditelja u sigurnosti doma na tvoje lice donosi osmijeh. Prvi osmijeh godinama. Ili ti se bar tako čini...
Ali sreća je kratkotrajna - u toplom kutu tuš kabine čeka potpuni slom, slom koji bi izmamio suze i najtvrđem muškarcu.
Proklet bio i taj frajer i taj kafić!
Nikad više tamo.
Nikad.




Jeste li pozorno pratili? Niste?
Da jeste, uočili bi da je frajer anagram za film.
Točnije, film naziva Now You See Me,,,

WHOA

*

HaZz

  • **
  • 475
  • \o/
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14727 : 02. Rujan, 2013., 03:28 »
:ave:

Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14728 : 02. Rujan, 2013., 08:35 »
razine savršenosti:

-trenutak realizacije da mu je potreban magični zvuk
-shvaćanje točno koji mu magični zvuk treba
-postupak traženja magičnog zvuka na internetu
CSadria - Kupovi, LANovi, intervjui i izvještaji s događanja iz Balkan/Adriatic regije.
Web - Facebook - Twitch - Youtube

[/url

*

Radim247

  • *****
  • 2274
  • I ♥ kurac
Odg: Što ste zadnje gledali?
« Odgovori #14729 : 02. Rujan, 2013., 09:05 »
odlično :hihi:
Nebi bas reko,živim u Zagrebu i evo jedne situacije:Znači tuku se,imaju 12 godina otprilike i prolaze razni likovi i niko nista,cak je jedan u sali reko Koji je pobjedio..

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9