HCL.HR

Gas Svijet

  • 0 Odgovora
  • 279 Hitova
Gas Svijet
« : 16. Rujan, 2014., 08:10 »
e ovako lega mi je na faksu dobio link od nekog svog profesora i naravno meni prosljedio.. o čemu se radi nadamo se i o nekoj zaradi no uglavnom..

https://www.globallshare.com/hr/2868400.html
djele se besplatne dionice prvih 30 dana pa se regaš preko linka i dobiješ bespla dionicu svaki dan koji se prijaviš nakon toga krece trgovina tim dionicama pa se moze i zaradit,bespla je sad ovih 30 dana pa ništa nemozete izgubiti osim malo vremena :)
Kada se registrirate,dobijete aktivaciju na mail,poslje toga se ulogirate na stranicu i odete na Gas Svijet i na Aktiviraj.. tamo imate web ured di mozete provjeriti koliko imate dionica kolika je vrijednost i to svaki dan raste..
vrijedi probat.. za odprilike 30 dana se zatvara i kreče trgovina dionicama..

Citat:
Cilj GlobAllShare nije samo omogućiti besplatno korištenje za korisnike, već i da osjete dio globalne zajednice sami i time što će ga oblikovati kako smatraju da je to prikladno. Zato GlobAllShare osigurava vlasnički status svakom korisniku u obliku besplatnih dionica tijekom pre - organizacijeske faze.

Treba napomenuti da korisnici mogu steći GlobAllShare akcija samo za vrijeme trajanja pre-organizacije, u skladu sa svojim performansama, dakle, na globalnom pokretanje poduhvata samo oni će imati akcije koji su doprinijeli razvoju GlobAllShare.

Nakon pokretanje ulaganja nisu daljnje akcije će se izdati, tako da dionice mogu se kupiti od onih isključivo koji su bili uključeni u globalnom uspostavljanju mreže i dobili dionice za njihov doprinos.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9