HCL.HR

PS3 Media Server

  • 3 Odgovora
  • 2640 Hitova
PS3 Media Server
« : 10. Svibanj, 2012., 17:11 »
Jednostavno nisam imao ideju kamo tutnuti ovu temu :)
Naime podesio sam media server na ps3-u. Komunikacija između laptopa i sony-a (TV Panasonic G20)
E sad kod reprodukcije je sve super i stvarno olakša život no da li netko zna kako da namjestim da mi povuče i titlove... vuče mi samo video bez titlova ???

Da li je se tko igrao sa ovom funkcijom

Odg: PS3 Media Server
« Odgovori #1 : 11. Svibanj, 2012., 22:08 »
 \:D/ Slobodno posljepodne i uspio uhvatiti vremena kako navedeni problem najlakše riješiti... Ako ima interesenata za isto mogu napraviti neki tutorial, čak ako skupim muda možda napravim i video tutorial :)

Naime uspio sam sve, i prebaciti titlove i stvar je stvarno super. Također je zanimljivije što svi noviji TV uređaji, BD playeri i slični uređaji podržavaju isto.

Znači u mojoj situaciji imam dva računala u stanu, jedno prijenosno i jedno stolno i na oba imam filmove. Podesio sam oba računala tako da ih playstation preko mreže prepozaje i odredio točne foldere koje želim sherati (filmovi, glazba, slike).
U ps3-ojci odem na vidio i pojavi se Media Server (Naziv računala) klikneš na njega i on otvara direktni folder gdje se nalaze filmovi. Pustiš film, vuče titlove i radi direktni streem.
Napominjem da se radi o bežičnoj mreži na oba računala i prebacivanje podataka ide vrhunski. Znači napokon mogu gledati evergreen-e dok je buduća na faceu  :clap:
Isto funkcionira sa fotografijama i glazbom :)

U biti, ako nekoga zanima javite se

(P.S. susjed mi iz susjedne zgrade pušta wirelles i isto je vlasnik trojke, za kontauslugu pustio sma mu i moje filmove da može gledati :)  :hiha:

*

Cole

  • ******
  • 13454
    • CroSimRacing
Odg: PS3 Media Server
« Odgovori #2 : 12. Svibanj, 2012., 00:02 »
GG covjece
jel to moja bivsa u akciji? :ementaler:

Odg: PS3 Media Server
« Odgovori #3 : 12. Svibanj, 2012., 07:04 »
Ooooo da :) Radi ko singerica :)
Sutra slobodan dan pa ću se potruditi da bude gore

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9