HCL.HR

OGLAŠAVANJE


HCL je najkompletniji, najopširniji, najdugovječniji i daleko najposjećeniji hrvatski portal o gaming kulturi i videoigrama općenito. Od osnutka 2005. godine uredništvo portala predano radi na jačanju i širenju lokalne zajednice ljubitelja videoigara kroz kvalitetan, zabavan i svakodnevno osvježen sadržaj, HCL forum te prisutnost na društvenim mrežama.

Tematika sadržaja portala varira od videoigara za sve platforme do hardvera povezanog uz gaming, bilo da govorimo o dodacima za konzole ili o PC komponentama. Također pokrivamo i teme povezane uz gaming, poput filmova bliske tematike, TV serija i raznih vrsta modernih gadgeta.

Prema znanstvenom istraživanju provedenom na 3247 naših korisnika u listopadu 2014. godine u suradnji s Odjelom za sociologiju Sveučilišta u Zadru, naši posjetitelji su većinom muškarci (94%) pri čemu smo gotovo podjednako zanimljivi mlađima od 18 godina i starijima od 35, no najviše je onih između 19 i 25 godina. HCL portal u prosjeku ostvaruje preko 600 000 mjesečnih posjeta (Google Analytics) od posjetitelja iz Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Detaljnije statistike posjećenosti HCL portala možete zatražiti na e-mail [email protected], a upravo tamo očekujemo da ćete uputiti i vaše upite za oglašavanje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?