HCL.HR

EA najavio novi Battlefield naslov

Igor Belan 03.11.2010.   •   0 komentara


Zapravo, nije ga još najavio, ali najavio je da će ga najaviti. Ako i vas mozak boli od ove rečenice, pročitajte cijelu vijest…

Sudeći prema jučerašnjem tweetu Bena Cousinsa, generalnog menadžera EA-ovog studija Easy, fanovi Battlefielda mogu se početi pripremati za novu igru ove popularne franšize. Gospon Cousins je u svom tweetu zapravo samo najavio da će ovoga petka novinarima na press konferenciji u Londonu, otkriti novu igru Battlefied serijala, a svima koji su ga pitali, odgovorio bi da će više detalja otkriti u petak. Tvrd orah, nema što.

Ono što se ipak može izvući iz Benova virtualnog cvrkuta, je to da je riječ o potpuno novoj, nenajavljenoj igri Battlefield franišize te da ni u kojem slučaju nije riječ o Battlefieldu 3. Osim toga, gledajući povijest Easy studija, koji je do sada radio na igrama Lord of Ultima te Battlefield: Heroes, nije teško pretpostaviti da će nenajavljena Battlefield igra najvjerojatnije biti izdana po free-to-play filozofiji. Čeka se petak i službena objava. Čim saznamo više, čitati ćete to na HCL-u.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?