HCL.HR

John Cleese iskače iz PS Vite

Zoran Žalac 14.08.2012.   •   1 komentara


Nakon što je u Fableu 3 svoj glumački talent prebacio na videoigre, Monty Pythonovac John Cleese nastavit će s tom praksom u igri Smart As za Sonyjevu handheld platformu.

Smart As društvena je igra za treniranje moždanih stanica. Zvuči kao čudna ideja, ali je upravo postala zanimljiva. Naime, u rješavanju dvadeset interaktivnih i unikatnih zadataka / zagonetki pomagat će nam glas kultnog britanskog komedijaša Johna Cleesea. Cleese će nas svojim specifičnim stilom naracije i nezaobilaznim humorom podupirati i izazivati da zadatke riješimo brže i bolje.

Drugi je to Cleeseov angažman u videoigrama. Prvi je imao prije dvije godine kada je u Fableu 3 imao zapaženu ulogu rječitog batlera. Smart As (naslov u kojemu uvijek moramo paziti da nam ne promakne jedno s viška 🙂 znatno je manji projekt od Fablea, no Cleeseu to očito nije smetalo jer je, kako kaže developer XDev Studio Europe, i sam uživao u igranju igre, odnosno rješavanju logičkih zadataka.

Smart As još nema egzaktan datum izlaska, no očekujemo ga ove jeseni na PlayStation Viti u digitalnom i fizičkom izdanju.

Komentari (1)

  • terminator

    14.08.2012 - 11:58

    hahahahaha odličan je bio u fawlty towers XD

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?