HCL.HR

Kojima i dalje misteriozan

Zoran Žalac 22.05.2009.   •   1 komentara


Prije svega četiri dana pisali smo o intrigantnoj countdown najavi Hidea Kojime, a kako je odbrojavanju u spomenutoj vijesti nedavno došao kraj, evo nas opet.

Prije svega četiri dana pisali smo o intrigantnoj countdown najavi Hidea Kojime, a kako je odbrojavanju u spomenutoj vijesti nedavno došao kraj, evo nas opet. Nažalost, nakon isteka vremena počelo je još jedno odbrojavanje, ovaj put do E3 sajma. Sukladno tome dodana je i nova animacija koja povremeno otkrije upravo taj pojam – E3. Ipak, to ne znači da ćemo na otkrivanje nove Kojimine igre morati čekati toliko dugo. Naime, stari lisac u međuvremenu je postao očit, davajući izjave kako osjeća veliki pritisak da radi peti dio MGS sage. Uz to, pojedini izvori tvrde kako je Konami ovih dana registrirao trademark novog Metal Gear imena, a spominje se i informacija da sljedeće izdanje popularnog japanskog game magazina Famitsu donosi ekskluzivnu najavu petog Metal Gear Solida. Važna činjenica u svemu tome je i što je taj članak rezerviran samo za izdanje časopisa koji se bavi PS3 i PSP konzolama, što će reći da Metal Gear neće na Microsoftovu X360 konzolu. Vjerojatno nikad, a možda ni tada. Kakogod, novi broj Famitsua službeno ide u prodaju 30. svibnja, pa po dobrom starom običaju prijevremene informacije i detalje možemo očekivati za nekoliko dana.

Komentari (1)

  • Under

    22.05.2009 - 19:37

    U članku nije napisana jedna bitna stvar. Tog prvog dana kada odbrojavanje završava, Microsoft ima svoje predstavljanje na E3-u. Nebi se začudio nečemu… iznenađujučem, da tako kažem. 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?