HCL.HR

Motorstorm 3 – prvi screenshoti

Igor Belan 07.06.2010.   •   0 komentara


Francuski site PS3Gen donosi prve procurene, mutne i krajnje neslužbene screenshote iz Motorstorma 3, novog nastavka popularnog racing serijala za PS3.

Predstavljeno nam je nekoliko ‘procurenih’ i neslužbenih screenshota iz novog nastavka Motorstorm franšize, jednostavno nazvanog Motorstorm 3 (barem za sada). Igra naravno još nije niti službeno najavljena, no francuski site PS3Gen nekako se domogao par slika koje prikazuju vjerojatno ranu verziju igre u akciji. Iako ekipa sa PS3Gena nije otkrila svoj izvor, slike izgledaju vjerodostojno, a i poprilično je izgledno da nam Sony sprema novi nastavak Motorstorma, pa im zaista nemamo razloga ne vjerovati.

Slike prikazuju San Francisco u derutnom, ruševnom i gotovo apokaliptičnom stanju te nekoliko automobila, mutnih ‘ragdoll’ tijela u letu (pješaci ili vozači izletljeli iz vozila?), pa čak i jedan helikopter. Slike su mutne, ne prikazuju previše, ali za početak će poslužiti. Pogledajte ih putem linka ispod na spomenutom francuskom siteu. Prve prave informacije o novome Motorstorm naslovu očekujemo nigdje drugdje no na E3 sajmu.

LINK: Motorstorm 3 – screenshots

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!