HCL.HR

Najavljen Dragon Age: Origins Leliana’s Song DLC

Zoran Žalac 20.06.2010.   •   1 komentara


Dragon Age: Origins uskoro dobiva novi DLC zvan Leliana’s Song – dodatak koji će nas staviti u ulogu dobro nam poznate Leliane u njezinoj špijunskoj avanturi.

Više ni sami ne znamo koji je ovo Dragon Age: Origins DLC po redu. Bit će peti ako nas sjećanje dobro služi. Bioware se na minulom E3 sajmu nije oglasio u vezi Dragon Agea 2, pa smo tako kao utješnu nagradu dobili Leliana’s Song – novi dodatak koji će nas staviti u ulogu dobro nam poznate Leliane u njezinoj špijunskoj avanturi. Ukoliko u igri niste imali priliku povaliti ovu brinetu i saznati kako je točno došla do života u samostanu, ovaj DLC otkrit će vam napetu političku intrigu u kojoj se Leliana našla zajedno sa svojom mentoricom (i ljubavnicom ako se dobro sjećamo; ups spoiler) Marjolaine. Leliana’s Song DLC stiže nam šestog srpnja po cijeni od sedam dolara.

Ako niste upoznati sa Dragon Ageom i njegovom ekspanzijom Awakening, naše recenzije ovih naslova trebale bi vam ih približiti. Kliknite na linkove ispod i pogledajte o kakvim igrama se radi.

RECENZIJA: Dragon Age: Origins RECENZIJA: Dragon Age: Origins – Awakening

Komentari (1)

  • loki

    20.06.2010 - 15:49

    mmm

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?