HCL.HR

Najavljen Super Street Fighter IV

Zoran Žalac 29.09.2009.   •   0 komentara


Street Fighter serijal uspješno je reanimiran ove godine, a taj uspješan pothvat popratit će standalone ekspanzija zvana Super Street Fighter IV.

Street Fighter serijal uspješno je reanimiran ove godine, a taj uspješan pothvat popratit će brojne Super Turbo Mega i ine inačice igre. Prva u nizu, Super Street Fighter IV bit će standalone ekspanzija i prodavat će se po punoj cijeni. U Capcomu tvrde da je SSF IV bio planiran kao DLC, ali da kod originalne SF IV igre nije omogućavao uvrštavanje promjena koje nova igra donosi. Dakako, uvjetno rečeno nova jer se radi tek o nekoliko promjena, većina igre ostaje ista. Srećom, ukoliko već posjedujete Street Fighter IV Capcom se pobrinuo da vas nekakvim ‘bonusom’ namami na kupnju Super inačice. O kakvom se točno bonusu radi, nisu nam željeli otkriti.

Što se samih novosti tiče, čeka nas dodatnih osam likova koji će obogatiti izbor od prijašnjih 25. Trenutno su otkrivena dva lika, jedan stari (T.Hawk), te jedan novi (Juri). Očekuje nas i mnogo više Ultra poteza, a poradilo se i na dodatnom balansiranju likova. Online je također prošao kroz seriju poboljšanja i izmjena koje sugeriraju da će SSF IV dobiti lobby sistem. Nažalost, zbog tih promjena novi SSF neće biti kompatibilan sa online modom starog SF-a. Igra se sprema za proljeće sljedeće godine, na X360 i PS3 konzolama. Moguća PC verzija nije spomenuta.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?