HCL.HR

PC gaming alijansa kritizira

Zoran Žalac 20.10.2008.   •   1 komentara


Randy Stude tako se obrušio na nekad slavnog PC developera Lucas Arts, kritizirajući odluku da se njihov najnoviji Star Wars naslov (Force Unleashed) ne pojavi na PC platformi.

Još uvijek se sjećate PC gaming alijanse? Organizacije za boljitak PC platforme i ostalih obećanja? Ako se sjećate – odlično, ako ne – već ste konzolaš. Šalu na stranu, već dugo vremena nismo ništa čuli od tzv. gaming alijanse, pa nas je pomalo i iznenadila izjava predsjednika tog saveza. Randy Stude tako se obrušio na nekad slavnog PC developera Lucas Arts, kritizirajući odluku da se njihov najnoviji Star Wars naslov (Force Unleashed) ne pojavi na PC platformi. Randy je otišao toliko daleko da je izjavio kako po njegovom mišljenju Lucas Arts više ne pravi kvalitetne igre, a njihova zadnja dobra igra za osobna računala bila je Jedi Knight 2 (izdana 2002. godine).
Oštri komentari čelnika gaming alijanse možda su istiniti, no teško da će imati kakvu korist. Alijansa od svog osnivanja nije napravila nikakav napredak (osim što je Epic, jedan od članova iste, najavio da njihov hit Gears of War 2 neće na PC, nikad), pa imamo osjećaj da bi trebalo manje kritizirati, a više raditi. Uostalom, kako je Force Unleashed ispao tek prosječna igra, teško da itko stvarno žali što ga nema na PC-u.

Komentari (1)

  • MarkaN

    21.10.2008 - 11:16

    Ma sve je to već otišlo uuu….. znamo gdje!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?