HCL.HR

Skyrim je već sada više ažuriran od Fallouta 3 i Obliviona

Duje Kozomara 21.02.2012.   •   6 komentara


Todd Howard, direktor Skyrima, izjavio je kako je igra već sada dobila više updateova od nekih njihovih starijih naslova te kako ne namjeravaju stati dok ne srede sve problemčiće.

Direktor Skyrima, Todd Howard, izjavio je kako je The Elder Scrolls V: Skyrim već sada više ažuriran nego Fallout 3 ili Oblivion, dodavši kako studio ne namjerava prestati sa sređivanjem svih preostalih problema. Što se tiče spominjanog laga na PS3-u, izjavio je: “Postotak ljudi koji imaju probleme je zapravo vrlo malen, no brojka je svejedno veća nego što smo očekivali. Nakon posljednjeg updatea, mislimo da je brojka puno manja. Kada uložite ovoliko vremena u nešto i netko to ne može igrati, osjećate se užasno. Imaju svako pravo biti ljuti.” Jesu li dosadašnji patchevi riješili i vaše brige?

Komentari (6)

 • dado01

  21.02.2012 - 16:16

  Skyrim je prava igretina, svaka im dala sta napravise.

 • Wunderbar

  21.02.2012 - 16:41

  Ne znam je li se to samo meni dešavalo, ali kako sam dolazio bliže kraju tako je bilo više bugova. Čini mi se kao da su početak pokušali popraviti i zakrpati što bolje a kraj li-la. Najodvratniji su on bugovi vezani uz glavne questove, tipa likovi koji nemaju glas. Pored toga nisam baš susreo previše bugova koji baš unište gameplay.

 • jeremmija

  21.02.2012 - 16:55

  Poćeo sam igrati PS3 verziju prije par dana i dosta često mi se desi da mi izbornik zablokira…ono….kad idem opeljušiti kakvu lešinu ili kad uđem u glavni izbornik….jednostavno se ništa ne dešava….moram par puta probati da proradi……jel to regularno ili sam baksuz?

 • Predatorx12

  21.02.2012 - 18:34

  Igra je prezakon.

 • l)oolvl

  22.02.2012 - 09:51

  ja imam samo prvi 1.1 patch, i sve radi ok osim nekih klasičnih glitcheva što se tiče bodyguarda i njegovog retardiranog mozga. Ali nisam još nailazio na problem u vezi questova. Inače igra je E P I C

 • Zoi

  22.02.2012 - 17:07

  Ja sam susreo, pored "običnih" glitcheva i bugova, i bugove zbog kojih nisam mogao dalje napredovati na glavnim questovima. Trenutno igu i ne igram radi tog, a i radi igranja Reckoninga. Mada sam prvo odustao radi buga, a onda je došao Reckoning. A da napomenem da sam je krenuo igrati od 4. patcha :/

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!