HCL.HR

Call of Duty: Infinite Warfare (Datum izlaska: 04.11.2016.)

Žanr: FPS       Developer: Infinity Ward       Izdavač: Activision

PC PS4 XBO

Call of Duty: Infinite Warfare odvodi poznati serijal u borbe u svemiru, ali i na Zemlji, a uz napredno futurističko naoružanje obećava i veliki fokus na imerzivnu priču.

Minimalna konfiguracija: OS: Windows 7 64-Bit ili noviji, Procesor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz ili ekvivalentan, Memorija: 8 GB RAM, Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB, Disk: 70 GB slobodnog prostora

76

Call of Duty: Infinite Warfare vijesti

Modern Warfare Remastered bi mogao postati dostupan zasebno idućeg mjeseca

Juraj Bevandić 31.05.2017.

Postoje naznake da bi Modern Warfare Remastered idućeg mjeseca mogao postati dostupan sam po sebi, nevezano uz Infinite Warfare kako je isprva zamišljeno.

Call of Duty 4 Remastered možda ipak izađe kao samostalna igra

Zoran Žalac 02.05.2017.

Čini se kako Activision ipak planira odvojiti prošlogodišnji Modern Warfare remaster od Infinity Warfarea te ga prodavati kao zasebnu igru.

Šef Activisiona kaže da Infinite Warfare nije bio loša CoD igra nego je samo izašla u krivo vrijeme

Zoran Žalac 26.04.2017.

Eric Hirshberg iz Activisiona priznao je da CoD: Infinite Warfare nije bio ono čemu su se fanovi nadali, ali misli da će Call of Duty: WWII zato pogoditi pravi balans poznatog i svježeg.

Call of Duty: Infinite Warfare video

Lito ide mala, u Call of Duty igre

Zoran Žalac 28.06.2017.

Tri Call of Duty igre novijeg datuma idućeg će mjeseca dobiti besplatno proširenje tematski vezano za najtoplije godišnje doba. Ozbiljno, stiže nam ljetni Call of Duty i napucavanje u japankama!

Igramo CoD: Infinite Warfare (EP2): velika borba svemirskim brodovima u svemiru

Igor Belan 08.11.2016.

Svemir. Posljednja granica. Ovo su putovanja igre Call of Duty koja je na kontinuiranoj misiji da odleti što dalje u budućnost, daleko u nebesa, gdje se gužvaju poruke SMS-a. Pogledajte kako izgleda borba u svemiru.

Igramo CoD: Infinite Warfare (EP1): Prva prava misija u paklu budućnosti

Igor Belan 05.11.2016.

Je li Activision zaista uprskao s guranjem Call of Duty serijala u svemir ili je i ovako prokleto zabavan? Započnimo diskusiju o tome s prvim video komentarom iz singleplayera.

Call of Duty: Infinite Warfare specijali

Zašto mrzite Call of Duty igre?

Zoran Žalac 03.05.2016.

Za negativan stav mnogih igrača prema CoD-u definitivno postoji razumno objašnjenje, a ono nije skriveno u nekoj zavjeri hipija ili vanzemaljaca.