HCL.HR

Call of Duty: Infinite Warfare (Datum izlaska: 04.11.2016.)

Žanr: FPS       Developer: Infinity Ward       Izdavač: Activision

PC PS4 XBO

Call of Duty: Infinite Warfare odvodi poznati serijal u borbe u svemiru, ali i na Zemlji, a uz napredno futurističko naoružanje obećava i veliki fokus na imerzivnu priču.

Minimalna konfiguracija: OS: Windows 7 64-Bit ili noviji, Procesor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz ili ekvivalentan, Memorija: 8 GB RAM, Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB, Disk: 70 GB slobodnog prostora

76

Call of Duty: Infinite Warfare vijesti

CoD drastično gubi igrače, no Infinite Warfare svejedno vlada ljestvicama

Juraj Bevandić 07.11.2016.

Unatoč remasteru Modern Warfarea, skoku u svemir i snažnoj marketinškoj kampanji Infinite Warfare se prodaje upola lošije od prošlog CoD-a, no ipak bolje od konkurencije.

Modern Warfare Remastered je popravio omiljene nam glitcheve i utrljao nam to u nos

Juraj Bevandić 06.11.2016.

Brojni napredni trikovi Modern Warfare multiplayera su onemogućeni u remasteru, a developeri su se i našalili s igračima koji su ih planirali koristiti za dominaciju mapama.

Kupite li novi CoD na Windows 10 Storeu nećete moći igrati s ljudima na Steamu

Juraj Bevandić 04.11.2016.

Netko se u Activisionu ili Microsoftu ne želi igrati s ekipom sa Steama, a na kraju su najviše u gubitku neinformirani igrači.

Call of Duty: Infinite Warfare video

Igramo CoD: Infinite Warfare (EP2): velika borba svemirskim brodovima u svemiru

Igor Belan 08.11.2016.

Svemir. Posljednja granica. Ovo su putovanja igre Call of Duty koja je na kontinuiranoj misiji da odleti što dalje u budućnost, daleko u nebesa, gdje se gužvaju poruke SMS-a. Pogledajte kako izgleda borba u svemiru.

Igramo CoD: Infinite Warfare (EP1): Prva prava misija u paklu budućnosti

Igor Belan 05.11.2016.

Je li Activision zaista uprskao s guranjem Call of Duty serijala u svemir ili je i ovako prokleto zabavan? Započnimo diskusiju o tome s prvim video komentarom iz singleplayera.

Call of Duty Infinite Warfare ima crafting sustav za oružja

Juraj Bevandić 14.10.2016.

Call of Duty Infinite Warfare ima crafting sustav za oružja u multiplayeru koji ćemo moći isprobati već u beti, a novi trailer nam objašnjava kako to točno funkcionira.

Call of Duty: Infinite Warfare specijali

Zašto mrzite Call of Duty igre?

Zoran Žalac 03.05.2016.

Za negativan stav mnogih igrača prema CoD-u definitivno postoji razumno objašnjenje, a ono nije skriveno u nekoj zavjeri hipija ili vanzemaljaca.