HCL.HR

Call of Duty: Infinite Warfare (Datum izlaska: 04.11.2016.)

Žanr: FPS       Developer: Infinity Ward       Izdavač: Activision

PC PS4 XBO

Call of Duty: Infinite Warfare odvodi poznati serijal u borbe u svemiru, ali i na Zemlji, a uz napredno futurističko naoružanje obećava i veliki fokus na imerzivnu priču.

Minimalna konfiguracija: OS: Windows 7 64-Bit ili noviji, Procesor: Intel Core i3-3225 @ 3.30GHz ili ekvivalentan, Memorija: 8 GB RAM, Grafička kartica: NVIDIA GeForce GTX 660 2GB / AMD Radeon HD 7850 2GB, Disk: 70 GB slobodnog prostora

76

Call of Duty: Infinite Warfare vijesti

Majka sinu kupila Call of Duty, dobila pornić u kutiji

Juraj Bevandić prije 23 sata

Majku u Engleskoj iznenadio je omot pornografskog DVD-a u rabljenoj kutiji Call of Duty igre, ali čini se da će se traumatizirana obitelj uspješno oporaviti.

Call of Duty: Infinite Warfare je najprodavanija igra 2016.

Juraj Bevandić prije 2 dana

Tvrtka za tržišna istraživanja NPD Group otkrili su nam što se najbolje prodavalo u gamingu 2016. godine, a neki rezultati su nas blago iznenadili.

Zaigrajte Call of Duty: Infinite Warfare besplatno

Igor Belan 13.12.2016.

Activision vam daruje čak pet dana besplatnog igranja dobrog dijela Infinite Warfarea i to uključuje dio single-player kampanje, multiplayer pa čak i Zombies moda.

Call of Duty: Infinite Warfare video

Igramo CoD: Infinite Warfare (EP2): velika borba svemirskim brodovima u svemiru

Igor Belan 08.11.2016.

Svemir. Posljednja granica. Ovo su putovanja igre Call of Duty koja je na kontinuiranoj misiji da odleti što dalje u budućnost, daleko u nebesa, gdje se gužvaju poruke SMS-a. Pogledajte kako izgleda borba u svemiru.

Igramo CoD: Infinite Warfare (EP1): Prva prava misija u paklu budućnosti

Igor Belan 05.11.2016.

Je li Activision zaista uprskao s guranjem Call of Duty serijala u svemir ili je i ovako prokleto zabavan? Započnimo diskusiju o tome s prvim video komentarom iz singleplayera.

Call of Duty Infinite Warfare ima crafting sustav za oružja

Juraj Bevandić 14.10.2016.

Call of Duty Infinite Warfare ima crafting sustav za oružja u multiplayeru koji ćemo moći isprobati već u beti, a novi trailer nam objašnjava kako to točno funkcionira.

Call of Duty: Infinite Warfare specijali

Zašto mrzite Call of Duty igre?

Zoran Žalac 03.05.2016.

Za negativan stav mnogih igrača prema CoD-u definitivno postoji razumno objašnjenje, a ono nije skriveno u nekoj zavjeri hipija ili vanzemaljaca.