HCL.HR

Hello Neighbor (Datum izlaska: 29.08.2017.)

Žanr: horor , istraživanje , skrivanje       Developer: Dynamic Pixels       Izdavač: tinyBuild Games

PC XBO

Hello Neighbor je igra u kojoj opravdavamo najdublje strahove onoga što čudni susjed svim silama krije u črvsto zaključanom podrumu.

0

Hello Neighbor vijesti

Hello Neighbor je uskoro vani, hoće li biti smeće ili neće?

Igor Belan 07.07.2017.

Kako se bliži datum izlaska pune verzije Hello Neighbora, tako i developeri gledaju da izmuzu još koji euro iz vas. Otvorene su prednarudžbe na Steamu, no vrijedi li igru prednaručiti?

Susjed je konačno podivljao, Hello Neighbor dobio datum izlaska

Zoran Žalac 26.05.2017.

Opaki susjed iz igre Hello Neighbor dobit će svoju punu verziju krajem ovoga ljeta, a do tada će postati puno pametniji nego je bio do sada.

Hello Neighbor pametno krije tajne susjedova podruma

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Interesantni horor naslov Hello Neighbor pametno će od nas kriti misterij susjedova zastrašujućeg podruma, a pritom provjeriti jesmo li pametniji od napredne umjetne inteligencije.

Hello Neighbor video

Hello Neighbor - pogledajte kako će izgledati Beta verzija

Igor Belan 15.06.2017.

Hello Neighbor Beta neće biti dostupna javno, no zato je izdavač Tiny Build izbacio ovaj trailer koji pokazuje kako će se gospon Susjed i njegova kuća promijeniti u Beta izdanju.

Monstruozni susjed opet ima novu kuću - zaigrali smo Hello Neighbor Alphu 4

Igor Belan 05.05.2017.

Hello Neighbor Alpha 4 sletila je jučer kasno navečer, a donosi potpuno novu kuću za istražiti i još luđeg susjeda kojeg se treba kloniti. U našem prvom pokušaju da pronađemo put do podruma naišli smo na jedan zanimljiv bug u čijem dešifriranju trebamo vašu pomoć.

Hello Neighbor Alpha 3: Ušao sam monstrumu u podrum!

Igor Belan 27.12.2016.

Ovo je bilo naporno, zeznuto i zabavno – jednakom mjerom, ali uspio sam! Uz malu pomoć lošeg programiranja provalio sam susjedu u podrum i snimio vam kraj Hello Neighbora u verziji Alpha 3.

Hello Neighbor specijali

Nema rezultata