HCL.HR

Hello Neighbor (Datum izlaska: 08.12.2017.)

Žanr: horor , istraživanje , skrivanje       Developer: Dynamic Pixels       Izdavač: tinyBuild Games

PC Xbox One

Hello Neighbor je igra u kojoj opravdavamo najdublje strahove onoga što čudni susjed svim silama krije u črvsto zaključanom podrumu.

0

Hello Neighbor vijesti

Hello Neighbor je uskoro vani, hoće li biti smeće ili neće?

Igor Belan 07.07.2017.

Kako se bliži datum izlaska pune verzije Hello Neighbora, tako i developeri gledaju da izmuzu još koji euro iz vas. Otvorene su prednarudžbe na Steamu, no vrijedi li igru prednaručiti?

Susjed je konačno podivljao, Hello Neighbor dobio datum izlaska

Zoran Žalac 26.05.2017.

Opaki susjed iz igre Hello Neighbor dobit će svoju punu verziju krajem ovoga ljeta, a do tada će postati puno pametniji nego je bio do sada.

Hello Neighbor pametno krije tajne susjedova podruma

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Interesantni horor naslov Hello Neighbor pametno će od nas kriti misterij susjedova zastrašujućeg podruma, a pritom provjeriti jesmo li pametniji od napredne umjetne inteligencije.

Hello Neighbor video

Igramo Hello Neighbor (EP4): Susjed provalio u moju kuću?

Igor Belan 24.12.2017.

Uhvatio sam se prelaženja trećeg čina Hello Neighbora i usred istraživanja susjedove kuće dogodio se neočekivani preobrat – ulovio sam susjeda na svom posjedu…

Igramo Hello Neighbor (EP3): Ne mogu vjerovat da je ovo upalilo

Igor Belan 16.12.2017.

Znate ono kada dobijete glupu ideju za rješenje nekog problema i ne vjerujete da će to uspjeti… i onda uspije? E upravo to mi se dogodilo u novoj epizodi prelaženja Hello Neighbora! I sad trebam vašu pomoć za daljnji prelazak…

Igramo Hello Neighbor (EP2): Što ako pogledam sunce dalekozorom?

Igor Belan 11.12.2017.

Naslov je clickbaity, ali s dobrim razlogom – više pregleda za nas! Šalim se, namjerno vam nisam htio naslovom i prigodnim thumbnailom uništiti što se događa u drugom poglavlju pune verzije Hello Neighbora, ali ako vam spoilanje ne smeta, svakako pogledajte video, bilo je zanimljivo.

Hello Neighbor specijali

Nema rezultata