HCL.HR

Hello Neighbor (Datum izlaska: ljeto 2017.)

Žanr: horor , istraživanje , skrivanje       Developer: Dynamic Pixels       Izdavač: tinyBuild Games

PC

Hello Neighbor je igra u kojoj opravdavamo najdublje strahove onoga što čudni susjed svim silama krije u črvsto zaključanom podrumu.

0

Hello Neighbor vijesti

Susjed je konačno podivljao, Hello Neighbor dobio datum izlaska

Zoran Žalac prije 1 dan

Opaki susjed iz igre Hello Neighbor dobit će svoju punu verziju krajem ovoga ljeta, a do tada će postati puno pametniji nego je bio do sada.

Hello Neighbor pametno krije tajne susjedova podruma

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Interesantni horor naslov Hello Neighbor pametno će od nas kriti misterij susjedova zastrašujućeg podruma, a pritom provjeriti jesmo li pametniji od napredne umjetne inteligencije.

Hello Neighbor video

Monstruozni susjed opet ima novu kuću - zaigrali smo Hello Neighbor Alphu 4

Igor Belan 05.05.2017.

Hello Neighbor Alpha 4 sletila je jučer kasno navečer, a donosi potpuno novu kuću za istražiti i još luđeg susjeda kojeg se treba kloniti. U našem prvom pokušaju da pronađemo put do podruma naišli smo na jedan zanimljiv bug u čijem dešifriranju trebamo vašu pomoć.

Hello Neighbor Alpha 3: Ušao sam monstrumu u podrum!

Igor Belan 27.12.2016.

Ovo je bilo naporno, zeznuto i zabavno – jednakom mjerom, ali uspio sam! Uz malu pomoć lošeg programiranja provalio sam susjedu u podrum i snimio vam kraj Hello Neighbora u verziji Alpha 3.

Monstrum ima novu kuću - igramo Hello Neighbor Alpha 3

Igor Belan 23.12.2016.

Stigla je najnovija verzija Hello Neighbora – Alpha 3, a u ovoj verziji igre otkrivamo da je susjed pametniji, baca nam ljepilo ispod nogu i ima potpuno novu kuću čija konstrukcija nema nikakvog smisla.

Hello Neighbor specijali

Nema rezultata