HCL.HR

Hello Neighbor (Datum izlaska: 08.12.2017.)

Žanr: horor , istraživanje , skrivanje       Developer: Dynamic Pixels       Izdavač: tinyBuild Games

PC Xbox One

Hello Neighbor je igra u kojoj opravdavamo najdublje strahove onoga što čudni susjed svim silama krije u črvsto zaključanom podrumu.

0

Hello Neighbor vijesti

Hello Neighbor je uskoro vani, hoće li biti smeće ili neće?

Igor Belan 07.07.2017.

Kako se bliži datum izlaska pune verzije Hello Neighbora, tako i developeri gledaju da izmuzu još koji euro iz vas. Otvorene su prednarudžbe na Steamu, no vrijedi li igru prednaručiti?

Susjed je konačno podivljao, Hello Neighbor dobio datum izlaska

Zoran Žalac 26.05.2017.

Opaki susjed iz igre Hello Neighbor dobit će svoju punu verziju krajem ovoga ljeta, a do tada će postati puno pametniji nego je bio do sada.

Hello Neighbor pametno krije tajne susjedova podruma

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Interesantni horor naslov Hello Neighbor pametno će od nas kriti misterij susjedova zastrašujućeg podruma, a pritom provjeriti jesmo li pametniji od napredne umjetne inteligencije.

Hello Neighbor video

Netko mi je ubacio Bendyja u Hello Neighbor i sve sam posnimio

Igor Belan 28.10.2017.

Hello Neighbor i Bendy and the Ink Machine su vrlo popularne igre na YouTubeu – evo što se dogodi kad te dvije igre spojiš zajedno u koktel zvan Hello Bendy koji je upravo zaživio na Steamu.

Hello Neighbor dobio novi trailer za Noć vještica

Igor Belan 25.10.2017.

Hello Neighbor bliži se svom izlasku u 12. mjesecu, a kako ne bismo zaboravili da dolazi ekipa iz Tiny Builda pripremila je ovaj prikladni Halloween trailer koji prikazuje “najfinalnije” izdanje igre do sada.

Pronalazim tajne u najluđoj kući ikada - Hello Neighbor Beta 3 je stigla

Igor Belan 17.08.2017.

Umjesto najavljene pune verzije, dobili smo ipak Betu 3, a Hello Neighbor neće izaći u “fullu” još par mjeseci. No Beta 3 je puna ludosti i novosti koje valja istražiti pa pridružite nam se dok činimo upravo to u novom video komentaru.

Hello Neighbor specijali

Nema rezultata