HCL.HR

Hello Neighbor (Datum izlaska: 08.12.2017.)

Žanr: horor , istraživanje , skrivanje       Developer: Dynamic Pixels       Izdavač: tinyBuild Games

PC XBOX

Hello Neighbor je igra u kojoj opravdavamo najdublje strahove onoga što čudni susjed svim silama krije u črvsto zaključanom podrumu.

0

Hello Neighbor vijesti

Hello Neighbor je uskoro vani, hoće li biti smeće ili neće?

Igor Belan 07.07.2017.

Kako se bliži datum izlaska pune verzije Hello Neighbora, tako i developeri gledaju da izmuzu još koji euro iz vas. Otvorene su prednarudžbe na Steamu, no vrijedi li igru prednaručiti?

Susjed je konačno podivljao, Hello Neighbor dobio datum izlaska

Zoran Žalac 26.05.2017.

Opaki susjed iz igre Hello Neighbor dobit će svoju punu verziju krajem ovoga ljeta, a do tada će postati puno pametniji nego je bio do sada.

Hello Neighbor pametno krije tajne susjedova podruma

Juraj Bevandić 03.10.2016.

Interesantni horor naslov Hello Neighbor pametno će od nas kriti misterij susjedova zastrašujućeg podruma, a pritom provjeriti jesmo li pametniji od napredne umjetne inteligencije.

Hello Neighbor video

Pronalazim tajne u najluđoj kući ikada - Hello Neighbor Beta 3 je stigla

Igor Belan 17.08.2017.

Umjesto najavljene pune verzije, dobili smo ipak Betu 3, a Hello Neighbor neće izaći u “fullu” još par mjeseci. No Beta 3 je puna ludosti i novosti koje valja istražiti pa pridružite nam se dok činimo upravo to u novom video komentaru.

Provalili smo susjedu monstrumu u kuću u Hello Neighbor Beti

Igor Belan 26.07.2017.

Hello Neighbor Beta je vani od danas, a mi smo brže bolje skočili na priliku da ponovno provalimo susjedu u kuću i provjerimo kakve tajne su nam developeri pripremili u posljednjoj verziji prije izlaska punog Hello Neighbora.

Hello Neighbor - pogledajte kako će izgledati Beta verzija

Igor Belan 15.06.2017.

Hello Neighbor Beta neće biti dostupna javno, no zato je izdavač Tiny Build izbacio ovaj trailer koji pokazuje kako će se gospon Susjed i njegova kuća promijeniti u Beta izdanju.

Hello Neighbor specijali

Nema rezultata