HCL.HR

Horizon Zero Dawn (Datum izlaska: 01.03.2017.)

Žanr: akcijska avantura , RPG       Developer: Guerrilla Games       Izdavač: Sony Interactive Entertainment

PS4

U novom projektu tvoraca Killzone serijala, čovječanstvo se vratilo jednostavnijim oblicima života. No zajedno s njima vratili su se i dinosauri - u robotskom obliku!

90

Horizon Zero Dawn vijesti

Horizon Zero Dawn se odlično prodaje i već se radi na proširenju priče

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Sony potvrđuje da je s 2.6 milijuna prodanih primjeraka Horizon Zero Dawn njihov najuspješniji novi IP na PlayStationu 4, što znači dobre stvari za budućnost franšize.

Očekuje se da Horizon Zero Dawn proda primjeraka koliko i Uncharted 4

Juraj Bevandić 22.02.2017.

Firme za tržišna istraživanja su impresionirane Horizon Zero Dawnom koliko i prve recenzije, pa očekuju prodaju u rangu Uncharteda 4 ili Metal Gear Solida 5.

Gdje je više ta Horizon Zero Dawn recenzija?

Zoran Žalac 20.02.2017.

Prije nego vam serviramo punu recenziju velike PS4 ekskluzive, evo kratke degustacije dojmova o našoj Horizon Zero Dawn avanturi koja je još u tijeku.

Horizon Zero Dawn video

Igramo Horizon Zero Dawn (EP5): NAPETA BORBA S ČUDOVIŠTEM IZ PEĆINE

Igor Belan 07.03.2017.

Daljnje istraživanje Horizon Zero Dawna odvodi nas u misterioznu metalnu pećinu gdje susrećemo đubre neviđeno zbog kojeg biste mogli poželjeti baciti kontroler u zid! Ali nemojte, nije kontroler kriv.

Igramo Horizon Zero Dawn (EP4): NAJVEĆI DINOSAUR U IGRI

Igor Belan 04.03.2017.

Robotsko-dinosaurska vrsta zvana Tallneck predstavlja ujedno i najveće takvo čudovište u Horizon Zero Dawnu, a na mom putu do sljedeće misije susreo sam jednoga i pokušao mu se popeti na glavu. Evo kako je to prošlo.

Igramo Horizon Zero Dawn (EP3): JAŠEMO ROBOTSKOG DINOSAURA

Igor Belan 03.03.2017.

Svi znamo da je dječački san svakog normalnog čovjeka zajahati robotskog dinosaura na Mjesecu, no u ovom videu komentaru iz Horizon Zero Dawna ja sam savršeno sretan i jahanjem takve beštije na Zemlji, 1000 godina u budućnosti.

Horizon Zero Dawn specijali

Nema rezultata