HCL.HR

Kingdom Hearts 3 (Datum izlaska: 2018.)

Žanr: akcijska avantura , RPG       Developer: Square Enix       Izdavač: Square Enix

PS4 Xbox One

Heroji Disneya i Square Enixa udružuju se po jedanaesti put u završnici Dark Seeker sage te posjećuju nove svjetove iz Herculesa i Tangleda.

0

Kingdom Hearts 3 vijesti

Novi Kingdom Hearts 3 trailer tjera na opći delirij

Žarko Ćurić 16.06.2015.

Za vrijeme Square Enixove E3 konferencije prikazan je trailer za Kingdom Hearts 3; Pegasus, Keyblade u obliku pištolja i svijet Tangleda samo je dio razloga koji nas je tjerao da bacamo novac na ekran.

Kingdom Hearts 3 prebačen na Unreal Engine 4

Stjepan Fikter 07.10.2014.

‘Različiti razlozi’ su krivci za prebacivanje izrade igre u Unreal Engine 4. Unatoč promjeni pokretača, kreator serijala kaže kako razvoj napreduje prema planovima.

Pogledajte Kingdom Hearts 3 u akciji

cofimaslisa 15.10.2013.

Sora i ekipa Disneyjevih junaka vraćaju se u next-gen izdanju, a nakon prve najave ovog ljeta prikazano nam je kako će igra izgledati na Xbox One te PlayStation 4 platformama.

Kingdom Hearts 3 video

Ekipa Kingdom Heartsa 3 dobiva neočekivano pojačanje

Zoran Žalac 17.07.2017.

Junaci filmskog serijala Toy Story ponovno dolaze u svijet videoigara, ali ne samostalno nego kao gostujući suborci u Kingdom Heartsu 3.

Kingdom Hearts 3 dobio novi trailer, još uvijek ništa od datuma izlaska

Zoran Žalac 11.06.2017.

Paško Patak, Šiljo i ostala Disneyjevska ekipa neće svratiti na E3 sajam, ali su pokazali face u novom traileru koji kaže da će Kingdom Hearts 3 biti detaljnije predstavljen za mjesec dana.

Kingdom Hearts 3 specijali

Nema rezultata