HCL.HR

LawBreakers (Datum izlaska: 08.08.2017.)

Žanr: FPS , napucavanje       Developer: Boss Key Production       Izdavač: Nexon

PC PS4

Tvorac Gears of Wara, Cliff Bleszinski, vraća se u zlatno doba arena shootera na PC-u futurističkim naslovom kojemu je cilj prekršiti sve poznate zakone.

0

LawBreakers vijesti

Izdavač LawBreakersa otpisao je igru, a krivnju za lošu prodaju prebacio je na PUBG

Petra Rukav 03.01.2018.

Jedva pet mjeseci stari naslov LawBreakers otpisan je od strane vlastitog izdavača što znači da Nexon više neće financirati njegov daljnji razvoj, a za sve je kriv PlayerUnknown’s Battlegrounds.

Isprobajte LawBreakers potpuno besplatno ovoga vikenda

Petra Rukav 26.09.2017.

Pred nama je još jedan besplatni vikend, a ovoga puta provest ćemo ga uz novu pucačinu tvorca Unreal Tournamenta i Gears of Wara. Da, pričamo o LawBreakers.

Tvorac LawBreakersa misli da je njegov karakter možda naštetio samoj igri

Zoran Žalac 15.08.2017.

Cliff Bleszinski ne želi uperivati prstom za početni neuspjeh svoje igre Lawbreakers, već ostavlja mogućnost da je sam zabrljao čitavu stvar.

LawBreakers video

Je li nova pucačina LawBreakers samo kopija Overwatcha?

Igor Belan 09.08.2017.

Ima heroje, ima pogled iz prvog lica i ima pucanja – ma taj Lawbreakers mora da je čista kopija Overwatcha! No je li zapravo? Pogledajte kako propucavamo neprijatelje i usput komentiramo kako se Lawbreakers i Overwatch razlikuju.

LawBreakers nas podsjeća da je igra za stare iskusnjare

Petra Rukav 08.08.2017.

Napeti trailer za LawBreakers pita nas jesmo li prokleto vješti za futurističku pucačinu koja prkosi osnovnim zakonima fizike.

Kršimo zakone YouTubea i fizike u novoj pucačini LawBreakers

Igor Belan 05.07.2017.

LawBreakers je igra o kršenju zakona fizike jer se u njoj napucavate dok trčite po zidovima i lebdite jetpackovima pa sam i ja odlučio prekršiti par zakona internetova u mom prvom pogledu na igru.

LawBreakers specijali

Nema rezultata