HCL.HR

LawBreakers (Datum izlaska: 08.08.2017.)

Žanr: FPS , napucavanje       Developer: Boss Key Production       Izdavač: Nexon

PC PS4

Tvorac Gears of Wara, Cliff Bleszinski, vraća se u zlatno doba arena shootera na PC-u futurističkim naslovom kojemu je cilj prekršiti sve poznate zakone.

0

LawBreakers vijesti

Tvorac LawBreakersa misli da je njegov karakter možda naštetio samoj igri

Zoran Žalac 15.08.2017.

Cliff Bleszinski ne želi uperivati prstom za početni neuspjeh svoje igre Lawbreakers, već ostavlja mogućnost da je sam zabrljao čitavu stvar.

Statistika pokazuje da PC igrači gube interes za kaotično brzi LawBreakers

Petra Rukav 11.08.2017.

Brzinsko napucavanje u novom arena shooteru nije pobudilo neki interes kod PC igrača, pa LawBreakers ni na jedvite jade nije uspio ući među 100 najigranijih igara na Steamu ovoga tjedna.

Pripremite koordinaciju ruke i oka jer LawBreakers ima datum izlaska

Stjepan Fikter 12.06.2017.

Novi naslov kreatora Unreal Tournamenta stiže nam za manje od dva mjeseca s time kako se igra može i ranije isprobati kroz još uvijek aktualni beta test.

LawBreakers video

Je li nova pucačina LawBreakers samo kopija Overwatcha?

Igor Belan 09.08.2017.

Ima heroje, ima pogled iz prvog lica i ima pucanja – ma taj Lawbreakers mora da je čista kopija Overwatcha! No je li zapravo? Pogledajte kako propucavamo neprijatelje i usput komentiramo kako se Lawbreakers i Overwatch razlikuju.

LawBreakers nas podsjeća da je igra za stare iskusnjare

Petra Rukav 08.08.2017.

Napeti trailer za LawBreakers pita nas jesmo li prokleto vješti za futurističku pucačinu koja prkosi osnovnim zakonima fizike.

Kršimo zakone YouTubea i fizike u novoj pucačini LawBreakers

Igor Belan 05.07.2017.

LawBreakers je igra o kršenju zakona fizike jer se u njoj napucavate dok trčite po zidovima i lebdite jetpackovima pa sam i ja odlučio prekršiti par zakona internetova u mom prvom pogledu na igru.

LawBreakers specijali

Nema rezultata